Skip to main content

Kanal D, primele detalii despre noul quizz-show făcut Dan Negru. Cum se va numi şi care este formatul

 
Kanal D, primele detalii despre noul quizz-show făcut Dan Negru. Cum se va numi şi care este formatul

Dan Negru intră în „Jocul cuvintelor”. Kanal D a anunţat detaliile primei emisiuni pe care Dan Negru o va realiza de când s-a alăturat postului de televiziune. 

Publicitate

Noul quizz-show se va numi Jocul cuvintelor şi este realizat după un format original internaţional, Think, produs în Turcia şi a fost difuzat deja în ţări  precum Polonia şi Slovenia. 

Regulament. Fiecare ediţie a emisiunii „Jocul cuvintelor” va aduce în „ring" concurenţi care trebuie să ghicească acele cuvinte corecte, în urma definiţiilor oferite de Dan Negru. Fiecare dintre concurenţi va avea un timp limită la dispoziţie pentru a oferi soluţia, iar cuvintele identificate corect vor atrage premii în bani.

Atât concurenţii acestui quiz show, cât şi telespectatorii, din confortul din faţa micului ecran, se pot lansa în „Jocul cuvintelor”. 

Dan Negru:

„Aducerea în grila Kanal D a emisiunii «Jocul cuvintelor» e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi «Jocul cuvintelor».

Kanal D desfăşoară în continuare casting pentru emisiunea „Jocul cuvintelor”. Postul nu a anunţat încă premiera emisiunii. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miluk Miluk
    La ce scăderi are roata norocului , nu îl vad prea bine , iată ca se poate fără negru berecleanu selesi, nu plânge nim

    Cum nu plange nimeni. Tu nu ai vazut ce audienta are Antenuta Zero anul acesta ? Pana si Bucatarii Zero sunt zero barat. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Greșești numai spun ca nu fac rating
  • B.A.M B.A.M
    Mile, ești chiar UN IPOCRIT (poate chiar NESIMȚIT, dacă NU cenzurează ăștia iar adevărul) la faza asta!!!!
    DUPĂ ANI ȘI ANI, în care TU I-AI APĂRAT PE TOȚI ACEȘTIA, cu prima ocazie TE DESCOTOROSEȘTI de ei ca și cum ai scuipa flegmă pe stradă!!!
    FOARTE URÂT!!!!
  • Mile Mile
    La ce scăderi are roata norocului , nu îl vad prea bine , iată ca se poate fără negru berecleanu selesi, nu plânge nim
  • R R
    @jk Dan Negru spunea pe facebook că începe în aprilie
  • R R
    Dați audiențele Survivor de aseară
  • jk jk
    Nu ar fi deloc exclus ca premiera sa aiba loc la vara,chiar si in afara prime-time-ului,cand Teo sau chiar Casa Iubirii va fi in vacanta

Trimite un comentariu

sus