Skip to main content

SURSE. Şefa postului TVR 1 şi-a dat demisia de la conducerea staţiei

 
SURSE. Şefa postului TVR 1 şi-a dat demisia de la conducerea staţiei

SURSE. Demisie la vârful TVR 1, unde şefa canalului, Ana Maria Modâlcă, şi-a dat demisia, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. 

Publicitate

Ana Maria Modâlcă a fost numită în poziţia de director al principalului canal public în primăvara acestui an, atunci când au fost puşi şi şeful Ştirilor (Cătălin Prisăcariu, plecat între timp), Şeful TVR 2 (Ruxandra Ţuchel), şefa TVR Internaţional (Mihaela Crăciun) şi şeful TVR 3 (Tudor Barbu).

Cu o lungă experienţă de producător TV (a fost inclusiv producător general la Pro TV), Ana Maria Modâlcă a venit la TVR iniţial în calitate de consultant al preşedintelui Dan Turturică. Recent, ea a fost angajată prin concurs pe funcţia de producător la TVR 1.

Înainte de numirea Anei Maria Modălcă la conducerea TVR 1, directorul canalului public a fost, pentru câteva luni, Ruxandra Ţuchel, care îl înlocuia pe Eduard Dârvariu.

Până la ora redactării ştirii, Ana Maria Modâlcă nu a putut fi contactată.

Citeşte şi: Şefi noi la TVR. Cătălin Prisăcariu, noul şef al ştirilor TVR. Ana Maria Modâlcă, fost producător general la Pro TV, este şefa TVR 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dee dee dee dee
    Poate vreodata scapa TVR de eteeeeerna mult talentata indisponibila nemaipomenita fara ea nu exista TVR CAAAAAAAACARLA TOOMMMMMMPEA
    o nulitate care a dus TVR aici sub n presedinti e si director de programe si tvr1 si tvr2 si Info e e tot si toate
  • An An
    Acciduzzu tu prezinti o rubrica de sport la televiziune? Nu trebuie sa zici numele real, e suficient sa zici doar da...de curiozitate...
  • R R
    @abc+ de unde ai aceste date? Sursa? Si care e intervalul orar ?
  • Alexandra Sachelarie Alexandra Sachelarie
    Kanal D,audienta sâmbăta cu serial turcesc. Se pare că lumea nu mai are la ce sa se uite.
  • abc+ abc+
    Top 3 audiente — sâmbătă, 1 oct:
    Național
    1. Kanal D (peste 1,1 mil telespectatori)
    2. ProTV (sub 1 mil telespectatori)
    3. Antena 1 (sub 800,000 de mii de telespectatori)

    Urban
    1. Kanal D (peste 600,000 de telespectatori)
    2. Antena 1 (peste 550,000 de telespectatori)
    3. ProTV (peste 500,000 de telespectatori)

    Comercial
    1. ProTV (sub 300,000 de telespectatori)
    2. Antena 1 (sub 250,000 de telespectatori)
    3. Kanal D (sub 200,000 de telespectatori)
  • Livia Pila Livia Pila
    @MediaSind Turturica-Fitness-Pahontu voiajeaza. Intenționează sa viziteze toate tarile ale căror televiziuni publice sunt în EBU. În timpul asta, noi le dam telespectatorilor filme gen Contele de Monte Cristo și dezbateri moderate de Ciocazanu. Cel cu liceul la baza. Asa vrea pedegeul Globe Trotter sa facem audiente. Gradea era o Zână bună pe lângă cetățeanul asta.
  • MediaSind MediaSind
    Turturica se pregateste de o noua plimbare in strainatate: 4-8 octombrie in Elvetia, e a zecea in zece luni. De data asta merge la EBU Media Days (5-7 oct), unde nu prea are ce cauta PDG, care NU ARE atributii pe partea de continut. Pe langa faptul ca si-a mai tras doua zile in plus de ars gazul, ar fi trebuit sa trimita acolo niste producatori buni pentru schimburi de experienta pe care apoi sa le impartaseasca colegilor. Toate deciziile lui Turturica, care se amesteca grosolan in programele TVR, au dus la cea mai grava prabusire a audientelor din istoria postului public. https://www.ebu.ch/files/live/sites/ebu/files/Events/Media/EBU%20Media%20Days/EBU_Media_Days_2022_Schedule_Overview.pdf
  • Acciduzzu Acciduzzu
    O nascocire a Modalcii laolalta cu SuperBet este viitoarea emisiune Mondial in Familie. Unde prezentatori sunt scrimera Ana Maria Branza si barbatu-sau, Pavel Popescu. Cei doi n-au simtul ridicolului si se pun in ipostaze de o comicarie ieftina pe niste onorarii de 50.000 de euro. Asta in timp ce TVr are tavanele crapate prin studiourile devenite hoteluri pentru sobolani.
  • Livia Pila Livia Pila
    @Tavi Doamna Modalca este o conștiința. A woman of duty. Cum a venit în TVR, cum a primit un post de șef.
  • abc+ abc+
    Atentie pagina de media, pe postarea cu Vocea României iar ați copiat textul:)) ați pus “VR vs meciul România-Finlanda” deși era iUmor și Stand-Up

    Ca și vinerea trecută când ați pus “Românii au talent vs România-Finlanda”
  • Sarbu Sarbu
    Ana Modalca nu a fost niciodata producator general la ProTV. A avut o aparitie meteorica pe la noi in calitate de ajutor de producator.
  • Tavy Tavy
    Toți gândiți într-un singur fel...
    Oare de ce nu va ganditii și la varianta în care a văzut ca nu poate face ceea ce și-a propus pentru a schimba imaginea TVR 1...și a renunțat sa lupte cu morile de vânt...? Sunt oameni care isi doresc sa schimbe anumite lucruri, dar atunci când se lovesc de refuzuri categorice și de chestii impuse..renunță.
    Este și asta o varianta, nu doar cea spusa de voi.
  • Soby Soby
    Off-topic: Realitatea Plus a scos „HD-ul” pe ecran.

    Oare Realitatea Plus pregătesc noua grafică?
  • An An
    Au distrus matinalul, nu au creat nicio emisiune de forta... Au dus Referendum, o emisiune care trata de bine de rau diverse subiecte interesante de pe 1 pe Tvr Info... Tot astept ceva ok pe Tvr1, nu se face nimic....se plang de bani,dar daca nu fac ceva grandios sa recapete audienta si sa castige din publicitate, ce asteptari au?!
  • Livia Pila Livia Pila
    Cred că doamna Modalca a fost miscata de fulminanta apariție de aseară a lui Laurențiu Ciocazanu în emisiunea Între alb și negru. Ceva de genul Soc și groaza.

Trimite un comentariu

sus