Skip to main content

Mircea Dinescu, invitatul permanent al lui Sebastian Zachmann. Format uşor schimbat pentru emisiunea de la Prima TV

 
Mircea Dinescu, invitatul permanent al lui Sebastian Zachmann. Format uşor schimbat pentru emisiunea de la Prima TV

Mircea Dinescu va mai apărea într-un format la Prima TV, pe lângă emisiunea sa Poezie şi Delicateţuri. Va fi invitatul permanent al lui Sebastian Zachmann, la Insider Politic. 

Publicitate

Emisiunea revine cu noi ediţii duminică, 16 ianuarie, de la ora 11:00. În acelaşi timp, postul TV anunţă că formatul se modifică puţin.

Mai precis, va avea două ore:

- în prima parte va fi un invitat (cum era şi până acum), iar duminică va fi ministrul educaţiei Sorin Câmpeanu

- în a doua parte, de la ora 12:00, intră în scenă poetul Mircea Dinescu

„Va fi o oră de analiză, o oră în care, alături de Mircea Dinescu, voi încerca să le explic celor de acasă ce stă în spatele hotărârilor Guvernul, Parlamentului sau Presedintiei. Si voi avea, săptămânal, alături de mine, în calitate de invitat permanent, una dintre cele mai cunoscute figuri publice din România”, după cum menţionează Sebastian Zachmann. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Oprescu Don Sorin Oprescu Don
    Gata și cu emisiunea asta. Era serioasa. Acum va fi una de clovnerii. Dinescu - Haplea nu se lasă. Vrea bani mulți. Se da în stamba pentru ei.
  • An An
    PaginaDeMedia ne puteti spune si cum merge emisiunea Mirelei Vaida de cand prima parte este pe A1, si a doua pe A Stars?!...in plus ca pe A Stars nu mai prezinta singura, avand comoderator pe Adi Velea, reporter care se identifica in trecut cu WowBiz si Exatlon la KanalD...
  • Mircea T. Mircea T.
    Asa da...

Trimite un comentariu

sus