Skip to main content

Duplex Bucureşti-Kiev. Ediţie specială de Paşte a jurnalului de ştiri de la Prima TV

 
Captură Focus Prima TV. Sursa foto: Facebook/Marius Saizu
Captură Focus Prima TV. Sursa foto: Facebook/Marius Saizu
Premieră pentru Prima TV. Postul va face un duplex Bucureşti-Kiev în Duminica Paştelui, într-o ediţie specială a jurnalului de ştiri.
Publicitate

Trimisul special în Ucraina, Marius Saizu, şi prezentatoarea ştirilor, Ioana Maria Moldovan, vor prezenta jurnalul de ştiri Focus 18 în cadrul unui duplex Bucureşti-Kiev, a anunţat postul de televiziune.

Jurnalul va cuprinde atât noutăţi de pe front, cât şi informaţii din actualitatea internă.

Marius Saizu, aflat acum la Kiev, capitala Ucrainei:

„Şi-au lăsat tot în estul bombardat chiar şi în zilele acestea şi s-au refugiat în vestul ţării. Sunt poveştile a sute de români din zona Cernăuţi, care aduc ajutoare din toată Europa pentru ucrainenii rămaşi fără nimic. 

Telespectatorii vor vedea un reportaj care surprinde povestea unei fete de 18 ani, supravieţuitoare din Bucha, după ce a stat două luni ascunsă în subsoluri şi în coteţul animalelor, ca să nu dea ruşii de ea.

Sunt şi istorisiri care ne-au rupt sufletul, cum ar fi cea a unei femei din Kiev, captivă în casă împreună cu cei doi copii, în timp ce soţul ei era plecat pe front. Bunicul acestei femei era român”.

Ioana Maria Moldovan, prezentatoare Focus:  

„Anul acesta de Paşte sunt la datorie. De 20 de ani de când lucrez în presă este prima dată când petrec Paştele în familia Prima.

Alături de colegii mei, pregătim telespectatorilor Prima o ediţie specială a jurnalului de la ora 18:00.

Va fi un altfel de Focus, în care voi face echipă de prezentare cu colegul Marius Saizu. Eu de la Bucureşti, el de la Kiev.”

Ediţia specială a jurnalului va include şi un interviu cu primarul Kievului, Vitali Kliciko, realizat de Marius Saizu. Oficialul ucrainean va transmite un mesaj românilor, în zi de sărbătoare.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sarmaua Sarmaua
    De aia prefer tu te uiți la ce sarmale ha

    De aia preferi, ca esti pensionar. Antenuta Pensionara pentru Mile pensionarul.
  • Mile Mile
    De aia prefer tu te uiți la ce sarmale ha
  • Mirkuli Mirkuli
    Antena are trimis în Ierusalim special

    Si tot pe 2 comercial. Dezastru.
  • Mile Mile
    Antena are trimis în Ierusalim special
  • Kefa Kefa
    Adevărul e că în ultimii 2 ani Prima a evoluat spectaculos, după părerea mea de simplu telwspectator. La mai multe producții de calitate (și mai mult public care să-l aprecieze)!

Trimite un comentariu

sus