Skip to main content

Emisiune nouă despre tehnologie, la TVR 1. Când începe „Doza de IT”

 
Emisiune nouă despre tehnologie, la TVR 1. Când începe „Doza de IT”

Emisiune nouă în grila postului naţional de televiziune. Denumit „Doza de IT”, programul va fi în fiecare sâmbătă, începând în cu 28 octombrie, de la ora 12:00, pe TVR 1.

Publicitate

„Mă bucur că putem aduce mai aproape de publicul larg subiectele cele mai importante din lumea tehnologiei, dar şi recenzii, comparaţii şi idei despre tot ce înseamnă acest univers plin de lucruri interesante de care ne lovim cu toţii, mereu, în viaţa de zi cu zi.

Îmi doresc ca Doza de IT să devină un produs care să fie urmărit de către toate generaţiile pasionate de tech, indiferent de categoria de vârstă la care se încadrează", a afirmat Claudiu Râpan, prezentatorul Dozei de IT.

Claudiu Râpan este un jurnalist cu peste şase ani de experienţă în presa de tehnologie, actual redactor-şef al revistei connect România. Cu sute de review-uri la gadget-uri, smartphone-uri, telefoane sau laptopuri, acesta a mai scris, anterior, pentru Gazeta Sporturilor, start-up.ro, Playtech.ro sau Adevărul, cât şi în PR.

Ce subiecte va aborda emisiunea „Doza de IT”

Realizată în parteneriat cu revista connect, emisiunea va trata toate noutăţile din domeniul IT, de la telefonia mobilă, până la smartphone-uri, laptopuri, wearables, periferice, jocuri şi, nu în ultimul rând, subiecte din aria Internetului, potrivit TVR.

Scopul emisiunii Doza de IT este să aducă mai aproape de telespectatori universul tehnologiei şi metodele de comunicare cu smartphone-uri, precum şi diferenţele culturale în utilizarea acestora, având în vedere convergenţa diverselor metode de comunicare – Internet, TV şi Radio.

Emisiunea va fi realizată de echipa connect România, cu Iulian Machi şi Mihnea Ionescu în calitate de producători şi coordonatori ai proiectului, iar echipa completă este formată din oamenii din spatele revistei connect.

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @Dinu Popescu, asta am spus și eu.

    Păcat de Dan Cadâr că nu se mai întoarce la televiziune. S-a retras din televiziune în urmă cu 2 ani parcă și văd că se axează mai mult pe canalul lui de YouTube din ce am văzut eu.
  • Dinu Popescu Dinu Popescu
    Cea mai buna emisiune de IT pe care am avut-o noi a fost Zon@ prezentata de Dan Cadar.
  • Iisusdinsri Iisusdinsri
    Da, niste bugetari tvr sau baieti cu ochi albastri care stie ei si scrie cu pseudonim. Stilul sfatos, stim noi cine e *** cui. Mai rasfirati, dragi securisti.
  • Mile Mile
    De parca tvr are rating ha
  • Acciduzzu Acciduzzu
    Carla Tompea n-a fost jurnalista niciodata, ci doar sefa de jurnalisti. Zero barat in meserie, se stie. Este singurul element din conducere care de vreo 15 ani are functii grele de decizie in toate regimurile posibile. Este servila cu greii numiti politic, ii lucreaza pe toti cei de pe acelasi palier cu ea si ii umileste pe subordonati in fel si chip. O buna parte din dezastrul TVR e si al ei. Sa fii director pe toate canalele posibile, sa fii concomitent si director de programe iar programele sa fie praf se cheama ca esti co-autor la nenorocire fie si pentru faptul ca ai cantat in struna tuturor. A, iar in buna traditie a TVR, are si sotul angajat la Stiri. E vorba de obscurul Horatiu Haralambie, ceva plimbator de hartii in zona.
  • Soby Soby
    @IBM, de Carla Tompea ce părere ai? Are același comportament la fel ca și pe vremea de când era directoare la TVR 2?

    Dacă este cineva de la TVR care tot comentează pe Pagina de media (de exemplu, Livia Pilă, Realia Tescariu, etc.) și poate nu știați ceva: Carla Tompea este soră cu Teodora Tompea, prezentatoare la Digi 24. Măcar Teodora Tompea are un comportament bun, dar de Carla Tompea, voi credeți că are un comportament în care nu este bună și o chemați "neomarxistă" mereu când este măcar o nouă știre despre TVR.
  • IBM IBM
    O noua pila-cunostinta-relatie a numitului Dan Turturica. Dupa ce a procopsit TVR cu Modalca, cu Prisacariu, cu Ciocazanu, cu Predescu, dupa ce a dus audientele in groapa lui 0.0, dupa ce a facut praf Matinalul si l-a impus pe suprergreul Vlad Macovei, acum trebuie sa il suportam si pe acest Claudiu ***.
  • Soby Soby
    Din păcate, acea emisiune de IT va fi mai slabă.

    Emisiunea lui Dan Cadâr cu Zon@ IT pe vremea când era la TVR e parfum decât acea emisiune nouă de IT.

Trimite un comentariu

sus