Skip to main content

Dating show-ul „Femeia alege” iese din grila Pro 2. Ar fi trebuit să se termine anul viitor

 
Dating show-ul „Femeia alege” iese din grila Pro 2. Ar fi trebuit să se termine anul viitor

Pro 2 scoate din grilă dating show-ul „Femeia alege”, prezentat de Majda Aboulumosha. Concret, mutarea se va produce de săptămâna viitoare, scrie TVmania

Publicitate

Emisiunea a început la finalul septembrie şi ar fi trebuit să se termine după patru luni, la începutul lui 2022.

Conform sursei citate, finala „Femeia alege” va avea loc duminică, 7 noiembrie.

De luni, 8 noiembrie, în grila Pro 2 va fi un serial. 

Show-ul cu Majda Aboulomosha se filma în Turcia şi a fost prima producţie proprie a Pro 2 din ultimii ani.

Majda Aboulumosha, fostă concurentă la Survivor

Majda Aboulumosha a participat în al doilea sezon al show-ului Survivor, în primăvara acestui an.

De asemenea, ea a mai prezentat la Kanal D şi o rubrică de gătit în cadrul jurnalului Kanal D de la ora 12:00.

În trecut, Majda Aboulumosha a participat şi la Ferma Vedetelor, show difuzat pe Pro TV şi a mai prezentat o emisiune la Antena Stars.


CITEŞTE ŞI: Pro 2 anunţă oficial la CNA noul show de dating. E prima producţie a staţiei din ultimii ani


CITEŞTE ŞI: Majda Aboulumosha, fostă concurentă Survivor, emisiune la Pro 2


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • qwerty qwerty
    Tot astept la Pro2 sa revina Tanar si Nelinistit. Era singurul program la care ma uitam in trustul Pro. Dar se pare ca nu au de gand sa-l mai reia.
  • Daniela Daniela
    O porcărie de emisiune. Chiar nu puteți să dați filme,nu din cele cu crime,roboti,monștrii,care sa ne destindă după toată nenorocirea care ne distruge cu vaccinuri,discriminare și morți nevinovați? Păcat.
  • Mihaela Mihaela
    Romanita a fost elementul toxic ,un caracter manipulator total antipatica .Ruxandra a fost victima manipulării. MAX a făcut de ras tagma bărbaților se merita cu Romanita .Alegerea fetelor a fost nefericita , Ca varsta, caractere, aspect fizic ….De băieți și mai dezastruos . Am crezut ca emisiunea te face sa ai emoții frumoase ,dar nu a reușit .
  • Leo Leo
    Allex 'io ie mic' si nu am idee cum se face televiziune si i-ti dau dreptate cu riscul de a starnii hohote de ras (la cei care ma cunosc). Nuci nu stau si nici nu-mi doresc sa-ti demonstrez contrariul (ar fi o pierdere mare de timp, pt mine), asa ca prefer sa se amuze ...unii...pe urma "comentariului" tau. Sunt prea satul de genul tau de oameni incapabili si 'vorbareti' online. In rest...sa continue caterinca :))
  • Soby Soby
    @Leo Poate Cosmin Prelipceanu va deveni un fel de Dan Diaconescu în curând.
    Din echipa Digi 24 după ce pleacă mulți la B1 TV vor rămâne cu sigur doar Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Cristian Tudor Popescu și va deveni un fel de OTV.
  • Leo Leo
    Soby eu tot zic inca de la "nasterea" postului...omul care strica totul acolo e nenorocitul de Prelipceanu (din cauza lui dispar emisiuni, oameni) si tot din cauza acestui nemernic *** merge Digi24 in halul in care merge.Fix la fel se intampla in cazul Nociva3 cu MihaiGadea (twity de romania) omul cu 45.000€ salariu/luna.
  • Allex Allex
    Leo, nu ai idee deloc despre cum se face televiziune. Mă refeream la faptul că ar fi trebuit introdusă o campanie agresivă de promovare a proiectului , pe Pro Tv , CU MULT TIMP ÎNAINTEA DEBUTULUI. Promovarea a apărut pe Pro Tv la scurt timp după debutul emisiunii. Un astfel de format are nevoie de un booster de la debut, pentru a-și forma un public, pe care “ să-l țină” aproape. Nu am urmărit emisiunea, firește, dar din informațiile culese, cred că formatul a fost suficient de bun pentru “a resuscita” un post aflat în “moarte clinică”. Sigur că există sau existau și puncte slabe, orice produs are puncte slabe la debut. Dacă investiția ar fi fost și mai mare, pierderile ar fi fost și mai mari. E logic.
  • Soby Soby
    @Leo Nici Digi 24 nu mai poate pentru că pleacă prea mulți, scoate prea multe emisiuni și au închis toate stațiile locale. Cei de la RCS & RDS vor să axeze pe promovarea lor pentru internet, telefonie mobilă și telecomunicații și nu pe Digi 24.
  • Leo Leo
    Nu ai cum ...asa ceva? Ce nu sa inteles e "grav"... pro2,3,10 sunt masinile de spalat bani ai trustului. Daca lumea ar stii macar ce audiente sub...cele de desene animate au toate aceste subsiliare pro...poate nu am mai face atata teorie.

    Femeia alege a fost un proiect prost inca din nume apoi restul. Nu a avut audiente naspa pt ca nu a fost promovata, FALS. Pe ProTv se bagau promo-uri suficiente. Iar in cazul in care un dement se gandeste ca nu au fost totusi suficiente promori...sunteti slabi omuleti. Pai trustul nu are doar "femeia vomita"(putea sa se numeasca si asa, la fel suna), mai sunt proiecte in derulare, plus promo pt alte emisiuni, filme, etc. Nu poti tine o emisie de o ora difuzand doar 'femeia se culca"!

    Dar, in fine...sa lasam femeia fantastica in pace cu *date-ingul* ca daca o luam pe latura asta, ne izbim de un mega proiect media sub aceasi egida...Casatoritu pe nevazute.
    Amandoua emisiuni aveau acelasi demers. De ce unul e sus si unul jos? Stiu! Vor venii desteptii si vor sustine ca diferenta de post. Nimic mai fals. Dar nu stau sa tastez in prostie pt limitati sa le explic acest fapt.

    Cat priveste re-brandingul e cu doua taisuri...a fost si ok si nasol. Ce te mananca in c-u-r sa schimbi ceva ce deja e cu greutate? Rong! Iar psrtea cu "ok" e bun sa ai 10 tv...toate cu acelasi nume....

    Sa luam exemplu televiziunea inutila telekom 1,2...100, digisport 1,2,50, dar si fabrica natiunii tvr 1,2...sau looksport 1,2...etc.

    Si pro a vrut sa fie asa. Mi se pare o prostie de ***. Era foarte ok Pro cinema, Acasa Tv si Sport.ro. Acum e o *** ce creaza foarte multe confuzii. Ca si tv de sport. Cred ca era mai ok sa fie nisate intr-un fel , gen fotbal 1,2 apoi alte sporturi cu mingea, sporturi pe apa, etc....la cum e acum, atat tv de sport cat si pro...creaza confuzii si automat la un moment dat si dezinteres.

    Revenind la Femeia se ***, insasi numele e gresit din start. Apoi formatul se apropie foarte mult de alte *** media de care cred (sper) romanul e suprasaturat.
  • Allex Allex
    Rusi Sorin, audiențele nu au reușit să depășească media stației în intervalul orar în care au fost difuzate emisiile, iar costurile au depășit profitul. Acesta este motivul.
  • Allex Allex
    Dalien, așa este, numai că acum Pro Tv are în plan și producerea Survivor, a cărui acțiune se va desfășura cel mai probabil într-o regiune caldă, posibil Republica Dominicană. Bineînțeles că pentru managementul Pro tv realizarea unui produs cât mai profitabil obținut cu un buget cât mai redus este ideal, dar s-ar putea ca Sunt celebru să fie produs într-o locație fortificată și mai apropiată ca distanță ar putea avea legătură, pe lângă avantajul economic, și cu intenția de a produce Survivor în “junglă”, iar două emisiuni filmate în același mediu nu știu cât de atractive ar fi pentru telespectator, și nu ar crea diversitate.
  • Soby Soby
    @Rusi Sorin Din cauza că nu prea avea audiență și formatul era slab oricum.
  • dalien dalien
    Allex, treaba cu filmatul I'm a celebrity intr-un castel sau chiar intr-un studio suna ca ceva ce ar face Pro TV, fix ca sa taie din costuri. Au tot facut asta in ultimul timp cu toate emisiunile, deci suna extrem de plauzibil.
    Mie "Singura casă" mi-a amintit foarte mult de atmosfera probelor de la "I'm a celebrity", de la decor, montaj pana la personaje. Teoria mea e ca a fost un fel de episod pilot sau un antrenament deghizat pentru ce o sa fie la "Sunt celebru".
    Ar fi pacat totusi sa nu se faca in jungla, aia ii dadea cea mai mare parte din farmec.
  • Camelia Camelia
    Nu urmăresc serialele sud-americane, indiene, turcești, pentru ca mi se par prea diluate, o zeama lunga. Avand cunostinte vagi despre aceasta zona, pot spune ca eram convinsa ca AcasaTV este actualul Happy. Credeam ca inafara de ProTV și Pro Cinema, restul Pro-urilor sunt despre sport, ca si nesfârșitele Digi Sport 1, 2, 3, 4, plus infinit. De ce le-a trebuit sa ameteasca lumea cu multe televiziuni, care au majoritatea programelor, de umplutură?
  • Rusi Sorin Rusi Sorin
    Pai si iesirea din grila din ce motive se face? Ca doar nu a dictat prezentatoarea...

Trimite un comentariu

sus