Skip to main content

FOTO. Cine sunt concurenţii noului show Dancing on Ice, de la Antena 1

 
FOTO. Cine sunt concurenţii noului show Dancing on Ice, de la Antena 1

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu şi Nicolai Tand se numără printre concurenţii noului show de pe Antena 1, Dancing on Ice: Vis în doi. Postul nu a anunţat încă data premierei emisiunii, spune doar că va debuta „în curând”. 

Publicitate

Nouă celebrităţi au acceptat să participe în emisiunea „Dancing on Ice: Vis în doi” şi vor patina în direct în fiecare săptămână cu partenerii lor profesionişti. Cei nouă vor face pereche cu alţi nouă patinatori profesionişti. 

Lista completă a concurenţilor Dancing on Ice este formată din vedetele: 

  • Iulia Albu,
  • Sore,
  • Ruby,
  • Cosmin Natanticu,
  • Nicolai Tand,
  • Oase,
  • Jean Gavril,
  • Carmen Grebenişan
  • Cătălin Cazacu

FOTO. Concurenţii-vedete la Dancing on Ice

  • Carmen Grebenisan
  • Cătălin Cazacu
  • Jean Gavril
  • Cosmin Natanticu
  • Nicolai Tand
  • Ionuţ Dongo „Oase”
  • Ruby
  • Sore
  • Iulia Albu

Iulia Albu: 

„Până acum, cel mai mare duşman al meu a fost propria teamă. Nu îmi este ruşine să recunosc. Am fost terifiată de ideea că aş putea suferi o accidentare urâtă sau că aş putea eşua.

Dar am descoperit că iubesc gheaţa şi ador să îmi testez limitele. Dancing on Ice: Vis în doi nu este doar un proiect colosal de televiziune, este şi o oportunitate de a oferi. Este şansa de a lupta alături de partenerul meu pentru a împlini un vis pentru cei ce nu o pot face singuri. Este un proiect care m-a învăţat ce înseamnă modestia, prietenia şi ce înseamnă să fii parte dintr-o echipă”.

Pentru Sore, acest proiect este un vis împlinit:

„Abia aşteptam să pot vorbi despre faptul că primăvara aceasta o voi petrece dansând pe gheaţă. Dancing on ice: Vis în doi chiar îmi împlineşte un vis, pentru că în copilărie mă vedeam prinţesa gheţii.

Eu sunt o fire foarte competitivă şi mă dăruiesc cu tot sufletul atunci când pornesc un proiect. Misiunea mea va fi să îndeplinesc un vis, iar pentru asta promit să învăţ să fac prize spectaculoase, piruiete şi să valsez elegant. Totul pe patine”.

Ruby spune că Dancing on Ice: Vis în doi este cea mai mare provocare a vieţii sale:

”Am mai trecut prin provocări foarte mari, însă asta este una care ne pune tot fizicul la încercare în moduri nebănuite. Muşchii mei sunt în şoc, habar nu au ce se întâmplă!

Mă simt ca într-un film de acţiune în care nu credeam niciodată că o să joc, iar acţiunea asta se petrece pe gheaţă şi va avea ca scop îndeplinirea unui vis foarte frumos. Trebuie să mă transform într-o patinatoare excelentă peste noapte, nu este deloc uşor, dar îmi pun toate speranţele că voi reuşi”.

Carmen Grebenişan a descoperit că patinajul este ca mersul şi trebuie învăţat de la zero:

„M-am simţit din nou copil. Cea mai mare satisfacţie este atunci când începi să observi îmbunătăţirile şi progresul care se întâmplă în fiecare zi. Dacing on Ice: Vis în doi vine ca o provocare pentru mine, oferindu-mi o oportunitate de a învăţa un sport pe care nu l-am mai făcut niciodată.

Este o aventură totală în care m-am băgat ştiind că nu ştiu nimic! Tot ce cunosc este că îmi place să încerc lucruri noi şi am găsit momentul potrivit!”.

Pentru Oase, Dancing on Ice: Vis în doi reprezintă un proiect important, greu, dar în acelaşi timp şi foarte distractiv:

„Pe scurt, acest proiect poate fi rezumat în 3 cuvinte: multă durere, muncă şi distracţie. Nu m-aş fi aşteptat ca patinajul să fie atât de greu, dar la sfârşitul zile,i când simţi că îţi ies mişcările, ai un sentiment de fericire inegalabil.

La primul antrenament mai mult am căzut decât am patinat, m-am speriat puţin. Cu ajutorul antrenorilor am început să înţeleg mai multe. Pentru mine nu este greu din punct de vedere mental, ci fizic. Mai ales că încerc mereu să mă autodepăşesc prin fel de fel de piruiete şi sărituri. De multe ori nu ies, dar când ies este extraordinar”.

Cosmin Natanticu mărturiseşte că nu a mai patinat niciodată, dar este foarte entuziasmat să îndeplinească visul partenerei sale:

„Este o provocare uriaşă, atât pentru mine cât şi pentru toţi cei implicaţi în acest proiect. Pentru mine cu atât mai mult, căci este prima dată când îmi pun patinele în picioare şi mai şi particip la o emisiune de acest gen. Patinajul este un sport complex, solicitant, extrem de greu, dar incredibil de frumos.

Cel mai dificil moment până acum a fost prima zi de antrenament, când am intrat pe gheaţă. Nu am crezut că o pot duce până la capăt”.

Jean Gavril:

„Nu prea mi-am pus bariere până acum în viaţa asta şi nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă, în faţa mulţimii, sau pe motocicletă cu vântul în cască.

Adrenalina trebuie să pompeze! Acum mă aflu pe o surprafaţă rece, strălucitoare şi tare, care îmi face corpul să mă doară atunci când cad, să prind viteză mare când alerg şi să mă facă să uit că există ceva în jurul meu când ne pregătim să facem un salt.

Da, este vorba de gheaţă, de patinaj, ceva extraordinar ce nu am mai simţit vreodată! Întotdeauna mi-au plăcut provocările şi ştiu că nu va fi uşor, dar sunt aici să mă depăşesc pe mine. Eu sunt inamicul şi abia aştept să dau totul pe gheaţă”.

Chef Nicolai Tand face un salt de la gastronomie la spectacolul pe gheaţă:

„Dancing on ice – Vis în doi e un pariu pe care îl fac cu mine şi cel mai bun antrenament de care aş fi putut avea parte vreodată! Când vezi câte resurse sunt angrenate, câţi oameni sunt implicaţi, câte eforturi se fac pentru a aduce în faţa voastră un spectacol fără cusur...e copleşitor!

Copleşitor a fost şi momentul în care am călcat pe gheaţă. Am descoperit muşchi pe care nu ştiam că îi am şi mi-am dat seama că abia la 40 şi ceva de ani am înţeles ce înseamnă febra musculară. Dar, îi foarte fain şi eu mă bucur ca un copil de fiecare zi pe patine şi de fiecare lucru nou pe care îl învăţ”

Deşi sportul face parte din viaţa sa, Cătălin Cazacu recunoaşte că patinajul este cea mai mare provocare ivită până în acest moment:

„Această emisiune reprezintă cu adevărat o provocare şi depăşirea limitelor pe care credeam că le am, nemaiavând niciun contact cu patinajul şi nici cu dansul. Nu am făcut dansuri niciodată, nu s-au intersectat niciodată cu meseria mea, deci cred că sunt cel mai departe dintre toţi de acest domeniu.

Fiecare antrenament este dificil în felul lui, însă primele au fost cele mai grele. În prima zi am căzut de aproximativ 23 de ori, dar...cine numără? Când crezi că stăpâneşti mai bine arta patinajului atunci tragi cea mai mare trântă”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Corect, orice post are ***ii lui, aruncati la toate emisiunile. Moda a inventat o trustul pro, cu insii trimisi sa presteze la toate tampeniile de emisiuni, sa dea interviuri in toate revistele trustului. Se cheama ca iei *** pe trust, prostul nu mai poate lucra la alt trust.
  • David David
    Dezamagit total... sunt atat de multe vedete care ar fi putut participa si voi alegeti aceleasi fete on and on and on and on ... and on ... and on. Asta e... mai dam si rateu, sper macar ca chefi fara limita sa fie fain, ca aici deja mi-am pierdut interesul...
  • Gascoigne Gascoigne
    E de necrezut cum se invart aceleasi 30-40 de fete la toate emisiunile care vor sa para concurs. Drojdia industriei!
  • B.A.M B.A.M
    De unde Dana Budeanu, @Alin? Ea e într-o altă zonă... Și asta e valabil de pe vremea când critica ținute la Vorbeșe Lumea. NU EXCLUD! Dar de unde până unde această posibilitate???
  • Alin Alin
    Ar arata bine cu un cuplu de prezentatori Ștefan Bănică- Dana Budeanu și un juriu format din Mihai și Elwira Petre, Andreea Bălan și un jurat profesionist în patinaj.
  • Allex Allex
    S-au creat niște confuzii și false așteptări! În primul rând, în România nu va mai beneficia niciun producător, de la nicio televiziune, de bugetele pe care le-a avut Dansez pentru tine sau alte emisiuni din perioada aceea. Și mai ales în cazul Intact, grup despre care se știe că nu investește în logistică și tehnică . Așa că vă puteți lua adio de la grandoarea show-urilor de altădată , cum vedeați la Pro Tv.
  • Flag Flag
    Varză!
  • Valentin Valentin
    @ Expertul Dacă concurenți vor lupta pentru cazuri sociale atunci va fi asemănător cu Dansez pentru tine altfel nu va fi !! Oricum emisiunile care au fost la PRO TV părerea mea este că nu va fi posibil să fie la Antena 1 pentru că Antena 1 nu dispune de un buget care să permită cumpărarea licențelor cum a făcut PRO TV !!
  • Stefan Stefan
    Sunt curios care vor fi cei 9 profesionisti de care n-am auzit nimic pana acum. Cumva acestia au castigat vreun concurs international si nu stiu eu? Poate sa-mi dea cineva un exemplu? In plus, daca se adevereste ca va fi in direct, banuiesc ca vom vedea mai degraba un show plin de cazaturi (la propriu).
  • Howard Howard
    Sper ca Pro tv să bage Survivor și sâmbăta, la bătaie cu copia Dansez pentru tine!
    Nu m-ar mira sa fie prezentatori tot Ștefan Bănică.
    În juriu, pe lângă Mihai și Elwira Petre, vor fi probabil și alți jurați de la Dansez pentru tine. Nu l exclud nici pe Nea Marin, la cât de des îl baga a1 în producții.
  • Ha Ha
    Ramona, DA CHIAR E NEVOIE de ei 2 la fiecare emisiune???????
  • Expertul Expertul
    @Valentin Nu e ceva nou! Dancing on Ice va fi un Dansez pentru tine cu diferenta ca aici se danseaza pe gheata in loc de platou.
  • Andrei Andrei
    Sper să îl facă pe ”lux și opulență”. Simt nevoia să văd un produs premium, un produs media în care se pune preț pe decor, vestimentație, lumini. Majoritatea emisiunilor de la Pro și Antena sunt în mare parte neglijentă cu aspectele astea în ultimii ani
  • NOTV NOTV
    Acelasi model ca la Pro TV. Se rotesc aceeasi oameni, aceleasi pseudo vedete pe la toate emisiunile trusturilor (PRO TV cu ai lor, Antena cu ai lor).
    D-asta nu ma mai uit la posturile TV de foarte multi ani, prefer un film intelectual pe Netflix au un documentar pe Amazon Prime sau sa citesc o carte.
  • Expertul Expertul
    Avand in vedere ca Dancing on Ice va fi difuzat live si vadura pana dupa miezul Noptii doar Vinerea si sambata ar fi cele doua zile din saptamana potrivite pentru un asemenea show. Credeam ca show-ul va fi difuzat vinerea pentru nostalgicii Dansez pentru tine, dar sambata chiar are sanse sa performeze la bataie cu filmele de pe ProTV. ProTV a facut audiente mari ani la rand cu filme, dar acum cu nenumaratele platforme de streaming nu se mai obtin audiente foarte mari cu filme. Mona a mutilat formatul original Dancing on Ice pentrua fi foarte asemanator cu formatul Dansez pentru tine, cel pe care n-a putut pune mana. Dancing on Ice va fi un show aproape in oglinda cu Dansez pentru tine cu diferenta ca aici se va dansa pe gheata in loc de platou.

Trimite un comentariu

sus