Skip to main content

Osmanovici şi Pătraru, în vacanţă. Urmează Brancu. Ce e în grila de vară de la Prima TV

 
Sursa foto: Prima TV, Facebook
Sursa foto: Prima TV, Facebook

De azi matinalii de la Prima TV au plecat în vacanţă, după ce Pătraru a încheiat sezonul de săptămâna trecută. Ce se difuzează în locul lor?

Publicitate

Cârcotaşii sunt deja de aproape o lună în vacanţă.

Dragoş Pătraru de la Starea naţiei a intrat de săptămâna trecută, iar Daniel Osmanovici şi Irina Gologan de la matinalul Prima TV au şi ei liber de azi.

Totodată, printre ultimii care vor pleca este Cristi Brancu. Realizatorul TV va încheia sezonul Exclusiv VIP la finalul lunii iulie, conform informaţiilor Paginademedia.ro.

Ce e în grila de vară a postului Prima TV?

Filme. În fiecare seară, de la ora 20.00, Prima TV va difuza câte un film.

Vineri a rămas dedicată seara comediei româneşti. Doar că în loc de Cârcotaşi şi sitcomul Secretele preşedintelui, pe perioada verii vor fi filme româneşti. Comedii.

Şi în locul lui Pătraru va fi difuzat un film. Este vorba despre un serial italian, Dragoste şi răzbunare, de luni pănă joi, de la 22.00.

Iar dimineaţa, pe tronsolul matinalului cu Daniel Osmanovici şi Irina Gologan, va fi difuzată o ediţie în reluare a emisiunii lui Cristi Brancu.

Ce avem la Prima TV sâmbăta în serile de vară?

Fotbal de Liga 1, de la ora 21.30.

Flash monden încă nu a ieşit din grila Prima TV, însă Diana Bart şi Cove îşi vor lua şi ei în curând o vacanţă.

Când revin vedetele Prima TV pe sticlă cu noi sezoane?

Mai multe informaţii despre grila de toamnă vom putea afla după 15 august.


Citeşte şi: Minutul Paginademedia despre media. De vorbă cu… Daniel Osmanovici, prezentatorul matinalului de la Prima TV


Citeşte şi: Schimbare în grila Prima TV. Emisiunea lui Cristi Brancu va avea trei ore. Oana Turcu Brancu are rubrică în emisiune

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ONe ONe
    @AB nevasta-sa era pe post de mobi,pardon asistenta,pardon prezentatoare de rubrici si cand erau la Antena 2 Stars
  • geo geo
    AB, de ce nu faci o sesizare la CNA dacă ți se pare deplasat ceea ce face Brancu ?
  • AB AB
    Serios, nu exista nimeni la Prima care sa sa remarce faptul ca Brancu isi aduce copilul autist in emisiune? De nevasta-sa nu mai zic. E fff aiurea sa te uiti la copilul ala bolnav cum se chinuieste sa interactioneze cu lumea. Cum e posibil sa isi exploateze in halul asta copilul bolnav si Prima sa nu aiba niciun cuvant de spus?
  • Adi Adi
    Voi ați mai auzit undeva ca o emisiune de stiri/ informativă să fie scoasă de pe post când intră un prezentator în concediu??? Dacă nu ai vedete, prezentatori, asta e diferența. A, costă? Ok, atunci, vacanță plăcută, Prima.
  • A1 A1
    Nu cred ca o televiziune serioasa - sa zicem A 1 sau Pro TV - daca isi trimit prezentatorii in vacanta, anuleaza emisiunile informative matinale...ci gasesc solutii si ii inlocuiesc, pentru o perioada, pe respectivii !
  • jk jk
    Matinalii sunt in vacanta inca de saptamana trecuta.
  • Soby Soby
    Pagina de media, ați publicat articole legate de plecarea lui Coțofană de la PRO FM și revenirea lui Ramona Dumitrescu la Virgin Radio România?
  • Soby Soby
    Dintre posturile în care mai sunt încă la grila lor de primăvară mai sunt Antena 1 (difuzează Stand-Up Revolution în prezent, în rest dă reluări și filme de lunea până sâmbăta seară și Mireasa, în care se va termina pe 18 iulie și se va întoarce de la toamnă) și Kanal D (difuzează încă episoade noi de la Aripi frânte, un serial nou ce a avut premieră la Kanal D de săptămâna trecută și Zuleyha, în care mai dă episoade noi tot la Kanal D, în plus, mai dă și ediții noi cu 40 de întrebări cu Denise Rifai și posibil Casa iubirii).

    Pentru restul posturilor, nu mai zic nimic... (TVR nici nu știu ce mai are de dat, Național TV dă filme vechi și seriale indiene seara și posturile de știri care de obicei sunt în direct mereu).
  • Andrei Andrei
    Păi nu ăștia eram grila de vară a Prima? :))))))))

Trimite un comentariu

sus