Skip to main content

OFICIAL. Irina Radu anunţată ca noul COO al Prima TV, de azi

 
OFICIAL. Irina Radu anunţată ca noul COO al Prima TV, de azi

Irina Radu a fost anunţată ca fiind noul C.O.O. (Chief Operating Officer) al Prima TV, după cum a relatat Paginademedia în exclusivitate pe 27 mai.

Publicitate

Irina Radu, fosta şefă TVR, are o carieră în televiziune de peste 30 de ani şi va conduce operaţiunile Prima TV de la 1 iunie 2022.

Din acest rol, ea va coordona activitatea de programe, producţie, ştiri, producţie on-line şi marketing a Prima TV, au anunţat reprezentanţii postului.

Irina Radu, despre noua poziţie:

“Mi-a plăcut mereu Prima TV, iar în ultima vreme se vede că postul îşi doreşte altceva şi îşi caută un drum nou. Admir şi îmi plac mulţi oameni de acolo, vedete sau nu. 

Am luat decizii bune şi importante şi vreau să fac la fel şi la Prima TV şi să ajut şi la creşterea celorlalte canale din portofoliu. O mulţime de emisiuni, vedete, idei promovate de mine sunt încă la televizor, pe diferite posturi, după mulţi ani.

Sunt un om de echipă, care poate să ia oricând un interviu unui preşedinte de ţară, dar e gata să ţină trepiedul dacă un coleg are nevoie de ajutor. Nu-mi place să vorbesc prea mult înainte să ne apucăm de treabă, revenim cu noutăţi cât de curând”.

Adrian Tomşa, acţionar principal al Clever Media Grup:

“Ne dorim să le oferim telespectatorilor conţinut de calitate şi un produs media performant. Ne bucurăm să anuntăm că echipei Prima TV i s-a alăturat un profesionist precum Irina Radu.

Cu experienţa ei bogată în management de televiziune, Irina ne va ajuta să plasăm Prima TV în topul preferinţelor telespectatorilor".

Prima TV face parte din Grupul Media Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa şi cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, canalale Prima Sport, Profit News, Agro TV, Cinemaraton şi Cinemaest).

Irina Radu este jurnalist şi manager de presă de mai bine de 30 de ani. A debutat în presă scrisă la Opinia Studenţească şi în televiziune la TVR Iaşi. A fost prezentator şi moderator de ştiri şi talk show, producător şi redactor şef în mai multe redacţii, dar şi director TVR.

Mai multe detalii despre cariera şi experienţa Irina Radu puteţi citi aici.

Citeşte şi: EXCLUSIV Paginademedia.ro. Fosta şefă TVR Irina Radu va conduce operaţiunile Prima TV

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu Eu
    Intradevar am văzut și eu asta .A. Un distru de om, care oricum nu își are locul acolo, dar a prins și el ceva și a zis sa mulgă cât poate.:(
  • Canja Toma Canja Toma
    ..comentatorii meciului de handbal..gyor. versus daneze..
    COMENTEAZA.NUMAI LA SUPERLATIV CE FAC CE DE LA GYOR..
    ....penibil.....
  • Adrian Adrian
    cand o sa se prinda unde a nimerit o sa fuga mancand pamantul. tvr este o televiziune plina de profeaionisti pe langa ce este prima cj. fugiti cat mai puteti.
  • abc+ abc+
    Mda! Eu mă refeream la HD-ul din siglă BĂGAT PESTE TOT, nu din emisia postului!
    De exemplu: HD băgat la logo pe site, pe facebook-instagram, promo-uri, peste tot, NU DIN EMISIE!
    Este normal să aibă HD pe emisia HD, dar nu şi HD în logo-ul din promo-uri!

    Imagini: https://postimg.cc/R3BYGhHJ
    Nu am văzut alte posturi ca să ţină cu dinţii de un "HD" peste tot.
    Doar Digi24, dar ei aşa s-au lansat, cu HD în frunte
  • bcs bcs
    @abc+ Acelasi comentariu ai si la ailalti? Sau acu' ai descoperit "apa calda"? https://postimg.cc/nsLdZLRY
  • A A
    Oare la Prima TV nu e nimeni care sa sesizeze ca Brancu isi exploateaza copilul autist in emisiunea aia a lui? Am prins azi accidental o emisiune si e foarte trist sa vezi un copil bolnav care e exploatat in halul asta de parinti. Very painful to watch, adica copilul are tot felul de iesiri ciudate, vorbeste ciudat, se poarta ciudat... in fine, foarte trist. Cum sa-ti exploatezi copilul bolnav in halul asta? Cum e posibil? Si ce naiba e aia, emisiune de familie? Ca e si copilul si am vazut ca e si nevasta. Asa ceva eu n-am mai vazut.
  • Irinel Columbofilu Irinel Columbofilu
    Întâi zice că i-a plăcut mereu Prima, dar în ultima vreme postul își caută un drum nou. Păi dacă ți-a plăcut mereu Prima înseamnă că îți plăceau drumurile vechi pe care mergea Prima, nu drumul ăsta nou.
    Probabil îi era somn când a declarat. Oricum nu durează un an și îi face praf, mai praf decât sunt deja.
  • Vlad Vlad
    Poata noul COO face ceva mai mult pentru singura emisiune care face audienta la Prima. Dragos Patraru pare ca e uitat intr-un colt prafuit chiar daca audientele lui sunt foarte bune.
  • An An
    abc+... Cat timp exista 2 fluxuri, iar programul HD e pus la coada de operatori, trebuie sa atraga atentia cumva.... La Digi 24 scrie HD si la postul non HD, la pro scrie HD...sunt foarte putine programe HD care nu precizeaza....
  • Dan SALCEA Dan SALCEA
    Cu experienta în eșecuri, falimente și punere pe butuci. Acesta este adevărul despre Irina! Bine ca a plecat din TVR!
  • abc+ abc+
    Astia de la Prima Tv ar trebui sa scoata acel "HD" din sigla in timpul promourilor, imagini media, etc.
    Toata lumea stie ca sunt HD, dar postul se numeste Prima Tv, nu Prima Tv HD.
    Peste tot au acel HD in sigla, zici ca au descoperit apa

Trimite un comentariu

sus