Skip to main content

Actorul de comedie Kenan Thompson prezintă Gala People's Choice Awards pe 7 decembrie la televiziunea E!

 
Kenan Thompson, actor de comedie
Kenan Thompson, actor de comedie

Kenan Thompson (actor de comedie) este cel care va prezenta Gala Premiilor People's Choice. Această gală este destinată tuturor formelor de divertisment ai cărei câştigători sunt aleşi doar de public.

Publicitate

Gazda evenimentului este actorul de comedie, Kenan Thompson. Gala va avea loc în Barker Hangar în Santa Monica şi va fi difuzată de televiziunea E! pe 7 decembrie, de la ora 20.00. Actorul Kenan Thompson revine în rolul de prezentator pentru al doilea an consecutiv.

În cadrul Galei People's Choice Awards, fanii pot să îşi voteze preferaţii din cele 40 de categorii din industria filmului, televiziunii, muzicii şi pop culture. 

Ce spune Kenan Thompson, prezentatorul galei?

"Sunt foarte încântat să prezint din nou premiile People’s Choice Awards şi să sărbătoresc talentul incredibil şi fanii pe care acest spectacol îi uneşte."

În plus, anul acesta Kenan Thompson este nominalizat la categoria Comedy TV Star pentru emisiunea de comedie Saturday Night Live. Acesta a mai fost nomizalizat de şase ori la premiul Emmy, a primit patru nominalizări pentru prestaţiile sale de actor şi a câştigat un Emmy pentru Outstanding Music and Lyrics în 2018 pentru piesa SNL Come Back, Barack.

Cassandra Tryon, SVP, Entertainment Live Events, NBC Universal Television and Streaming:

"Anul trecut, Kenan a adus multă energie Premiilor People’s Choice. Entuziasmul şi pasiunea lui pentru cultura pop şi fani au fost palpabile şi au emanat în sală şi prin micul ecran.

Abia aşteptăm să-i urăm bun venit şi să vedem ce pregăteşte pentru spectacolul din acest an."

Premiile People's Choice 2022 sunt produse de Den of Thieves împreună cu producătorii executivi Jesse Ignjatovic, Evan Prager şi Barb Bialkowski.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus