Skip to main content

Mădălina Dobrovolschi, emisiune (şi) la Europa FM

 
Sursa foto: Mădălina Dobrovolschi, Facebook
Sursa foto: Mădălina Dobrovolschi, Facebook

Mădălina Dobrovolschi , de la televiziune şi la radio. Jurnalista se alătură postului de radio Europa FM , unde va realiza emisiunea Piaţa Victoriei, după cum a anunţat aceasta într-o postare pe pagina de Facebook.

Publicitate

Mădălina Dobrovolschi poate fi urmărită şi la Televiziunea Română, vinerea, de la 18.55, la emisiunea Ţară, ţară, cine eşti?

Jurnalista va fi la Europa FM, ordinea săptămânii viitoare, pe 9 ianuarie şi se va auzi în fiecare luni, de la ora 18.15.

Mădălina Dobrovolschi a mai lucrat în radio acum foarte mulţi ani:

"Drumul meu în presă a început într-un studio de radio, pe când aveam doar 14 ani. Şi acum îmi amintesc momentul acela magic. Mi-am pus căştile pe urechi şi… iată că acum mă întorc la prima dragoste" , adaugă jurnalista pe Facebook.

Mădălina Dobrovolschi:

„O mare bucurie să mă alătur echipei Europa FM, pe mulţi dintre colegii cunosc, îi respect, adevăraţi profesionişti cu care m-am mai intersectat în călătoriile noastre jurnalistice.

Le promit ascultătorilor că vor începe săptămâna cu invităţi unul şi unul la Piaţa Victoriei, teme de actualitate, informaţii directe de la sursă, dialoguri oneste, adevăruri spuse pe şleau."

Carte de vizită - Mădălina Dobrovolschi:

Până în decembrie 2019, Mădălina Dobrovolshi (fostă Puşcalău) a fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, funcţie în care a stat peste trei ani (din august 2016). După plecarea de la Cotroceni, jurnalista a mai fost la Realitatea Plus, iar în prezent poate fi văzută la TVR1.

Până la poziţia de la Cotroceni, a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării.

Pe vremea când era realizatoare de emisiuni la B1 TV, ea a moderat una dintre cele două dezbateri din campania pentru prezidenţiale, dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

Citeşte şi:  Mădălina Dobrovolschi a făcut consultant la stat. Fosta realizatoare Realitatea lucrează la Electrica

Citeşte şi:  Mădălina Dobrovolschi, din nou moderatoare TV. Când sunt prima emisiune la Realitatea

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus