Skip to main content

Matinal la un radio online! Cu doi foşti realizatori Virgin Radio: unul e Ionuţ Bodonea

 
Matinal la un radio online! Cu doi foşti realizatori Virgin Radio: unul e Ionuţ Bodonea

MATINAL RADIO ÎN ONLINE. Ionuţ Bodonea şi Ramona Dumitrescu, foşti realizatori Virgin Radio, se vor auzi la matinalul unui post de radio online. Este vorba despre Extravaganza Radio, staţie fondată de un fost DJ la Radio 21 (apoi Virgin Radio) şi Vibe FM. 

Publicitate

Noua emisiune de dimineaţă debutează din 4 octombrie, între 8:00 şi 11:00. Va fi de luni până vineri. 

Show-ul se va numi Extra Fun cu Ramona şi Ionuţ

Ambii realizatori au experienţă în zona de matinal radio. Ionuţ Bodonea a făcut parte din matinalul de la Virgin Radio până în vara acestui an.

Pe de altă parte, Ramona Dumitrescu s-a auzit timp de un an (2017-2018) la matinalul de la Pro FM - Dimineaţa Blană - cu Sebastian Coţofană şi Radu Ţibulcă. A trecut şi pe la microfonul Smart FM în 2019, unde s-a ocupat de matinal cu Vlad Craioveanu. În 2020, ea s-a alăturat Virgin Radio, post pe care l-a părăsit de curând. 

„Suntem reali, onesti, tindem sa o luam pe aratura, dar asta e farmecul nostru. Sunt onorata sa lucrez cu Ionut, pentru ca e cel mai funny tip pe care l-am intalnit vreodata, iar spontaneitatea lui starneste putin invidia in mine, de ce sa mint. Daca vreti sa va-ncepeti ziua cu ras d-ala cu gura pana la urechi, stati cu urechile pe noi”, spune Ramona Dumitrescu

Ionuţ Bodonea adaugă: 

„Zilnic mă distrez super mult cu Ramona şi chiar este o mişcare naturală sa lucrăm împreuna. Tocmai pentru ca suntem atât de potriviţi, acest proiect nu se simte ca un job ci mai mult ca un hobby. Sincer este o şansă să fie prea multă distracţie pentru o singura zi. Dar cred că ne descurcam!

Unde mai pui că Extravaganza Radio difuzează şi genul meu preferat de muzica: house”, punctează realizatorul. 

Extravaganza, post online lansat de DJ Andi în iarna lui 2020

Extravaganza Radio a apărut iarna trecută, ca post de radio online. Este fondat de DJ Andi (Alexandru Diţă), un fost realizator Radio 21 (apoi Virgin Radio) şi Vibe FM.

Se aude pe extravaganzaradio.com sau pe aplicaţia de mobil. 

Într-un interviu acordat Paginademedia.ro la vremea respectivă, DJ Andi spunea că intenţionează să participe şi la concursul de frecvenţe radio, organizat periodic de CNA, pentru a obţine o licenţa în FM.

„O frecvenţă pe FM va fi ca o încununare a proiectului”, spunea el.


Citeşte şi: Viaţa de DJ în pandemie, cu DJ Andi: „Dădeam petreceri în sufragerie”. Show în noaptea de Revelion, la radioul online pe care l-a lansat


Citeşte şi: S-a lansat un nou post de radio în online. Fondatorul proiectului este fost DJ la Virgin Radio şi Vibe FM


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ama Ama
    Noroc, copii ! Spor la haz și bucurii !
  • Alex Alex
    Foarte tare! Imi este tare drag de Ramona si Ionut. Pacat ca nu sunt in FM, dar o sa-i ascult pe net. Muzica e buna la Extravaganza.
  • sebi sebi
    oameni misto tare
  • Leo Leo
    Cata reclama ii faci ...se vede din avion apartenenta ta pt @Dj Andi...

Trimite un comentariu

sus