Skip to main content

Anul Nou vine cu un nou serial turcesc la Kanal D: Melek

 
Anul Nou vine cu un nou serial turcesc la Kanal D: Melek

Kanal D aduce un nou serial turcesc, chiar la început de 2022. Se intitulează Melek şi debutează luni, 3 ianuarie, de la ora 20:00. 

Publicitate

Actriţa Nehir Erdogan îi da viaţă lui Melek, personajul central al poveştii. Este o femeie care luptă pentru a-şi reconstrui destinul, alături de cei cărora le-a dat viaţă.

Pe scurt: Familia Karadağ şi Familia Şirhan au fost aproape una de altă de-a lungul timpului. Tensiunea apare din momentul în care Melek refuză căsătoria aranjată, conform tradiţiilor, de propria-i familie, Karadağ, cu fiul familiei Şirhan, Halil (interpretat de Kutsi). Melek nu poate protesta împotriva tatălui ei, însă chiar în ziua logodnei, Melek fuge cu Alpay, bărbatul pe care îl iubeşte, în Germania. 

După acest incident, cele două familii nu mai pomenesc numele lui Melek. Pentru Seyit Ali Karahan, capul familiei Karadag, preţioasa lui fiică este „moartă”. Halil, mirele părăsit, este singurul care nu o poate uita pe tânăra fugară. El îşi va purta sentimentele rănite ca pe o povară, timp de 20 de ani.

În tot acest timp, Melek lasă totul în urmă pentru a trăi alături de Alpay, dar lucrurile nu merg aşa şi-a imaginat personajul. Renegată de propria-i familie, Melek devine mamă, trăieşte o perioada înfloritoare, după care viaţa îi pregăteşte şi câteva lovituri dramatice. Află că organismul ei se lupta cu o boală necruţătoare, iar Alpay divorţează şi ia custodia celor trei copiii ai cuplului.

Melek pierde totul şi astfel hotărăşte să revină acasă şi să-i ceară iertare tatălui sau, căruia vrea să îi încredinţeze şi copiii, înainte să-şi dea ultima suflare. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    Paradisul casnicelor ! intii au fost serialele latino apoi vria coreenelor acum astea facute de ali baba Lumea civilizata si culta oare la ce se uita ? sau asa ceva costa
  • Rebeca Rebeca
    Bine zis Paula. Plus ca, unele au peste 50-60 de episoade... Prea multe. Prefer un serial de maxim 20-30 de episoade.
    Cum e acest serial Melek; cu 66 de episoade. Stai aproape 3 luni sa te uiti la el ?
  • Paula Paula
    Sincer, serialele turcesti au inceput sa ma plictiseasca. Prea multe, prea la fel. Nu mai sunt ce erau inainte.
  • Catalin Catalin
    @geo
    Da, pro 2 chiar a surprins placut cu siyah beyaz ask, iar acum cu Marașlı( pazeste-ma de mine). Sper sa faca alegeri la fel de inspirate si pe viitor.
  • Jadorasul Jadorasul
    Poate Survivor-ul din 2021 la Pro TV va avea audienta mai mare fata de Survivor-ul trecut de la Kanal D. Avand in vedere ca se bate cu seriale turcesti, cam slabute...
  • geo geo
    Catalin, iti multumesc pentru raspuns.
    Primul sezon din "Prizoniera destinului" mi s-a părut mai interesant.
    Acum, însă...se pare că Pro 2 a adus, în ultima vreme câteva seriale interesante.
    Probabil că turcii au sacrificat luna ianuarie, mai slabă la încasări din publicitate și cu un Survivor pe Pro Tv, cu acest serial care, la prima vedere, pare să fie destul de subțirel.
  • Maria Maria
    @geo

    Nici 3 puncte rating nu a avut în Turcia. Actorii sunt toți foarte slabi, între protagoniști nu e nicio chimie. Are multe episoade pentru că a fost difuzat pe postul lui Erodogan, dar cred că e cel mai slab serial difuzat de Kanal D în ultimii ani. Desigur că românii se uită la orice le pui în față, sigur se vor găsi mulți să creadă că e o capodoperă.
  • Catalin Catalin
    @geo, a avut 66 de episoade si s-a terminat la sfarsitul lui mai. A fost difuzat de postul public din turcia, trt, si a avut audiente mari la inceput, dar pe parcurs a scazut. E un serial pentru cei in varsta, spre deosebire de prizoniera destinului, dar la noi sigur o sa prinda mai bine decat asta din urma. E o achizitie destul de ieftina, vad ca cei de la kanal d nu mai aduc seriale fenomen, probabil si din cauza ca la noi nu prea au prins .
  • geo geo
    Știe cineva ce este cu acest nou serial, este de succes in Turcia, are audiente, cum este privit de catre public ?
  • A1 A1
    Să înțelegem că se termină "Prizoniera destinului" sau va fi difuzat după Melek?

Trimite un comentariu

sus