Skip to main content

Monica Bîrlădeanu, de la Pro TV la Antena 1. Prima apariţie va fi la iUmor. Vor urma şi alte proiecte

 
Monica Bîrlădeanu la iUmor. Sursa foto: Antena 1
Monica Bîrlădeanu la iUmor. Sursa foto: Antena 1

După 5 ani de Pro TV, Monica Bîrlădeanu a schimbat staţia. Vedeta va începe o serie de proiecte la Antena 1, în perioada următoare, a anunţat postul. Iar o primă apariţie va fi la show-ul iUmor, anunţă Antena 1. 

Publicitate

„Am primit cu multă bucurie oferta Antenei 1 de a mă alătura echipei lor şi deja mă simt ca într-o mare familie. Lucrăm împreună şi la alte proiecte fabuloase, pe care abia aştept să vi le împartăşim în curând", a declarat Monica Bîrlădeanu.

Prima apariţie a actriţei la Antena 1 va fi din postura de jurat-surpriză la iUmor, duminică,13 martie, de la ora 20.00. Monica Bîrlădeanu va fi noua colegă a Deliei, a lui Mihai Bendeac şi a lui Cheloo. Însă doar pentru o zi.

„Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, aşa încât, în momentul în care a venit invitaţia de a mă aşeza la masa juriului o ediţie, am primit-o cu un mult entuziasm”, a declarat Monica Bîrlădeanu.

Evident, după această apariţie în show-ul iUmor, actriţa va avea parte şi de tratamentul special aplicat după -  un roast cu cuvinte acide.

Cea de-a cincea ediţie de audiţii iUmor va fi difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Monica Bîrlădeanu a jucat rolul Carlei în serialul Vlad, difuzat pe Pro TV şi a prezentat, în trecut, show-ul Ferma vedetelor de la acelaşi post. Actriţa a ţinut să mulţumească televiziunii pentru cei cinci ani petrecuţi în familia Pro.

Monica Bîrlădeanu a jucat în mai multe filme de lung-metraj, printre care amintim Moartea domnului Lăzărescu (2005, regizor Cristi Puiu), Despre oameni şi melci (2012), Francesca (2009), Faci sau taci (2019). De asemenea, actriţa a jucat şi în serialul american Lost, în 2006.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Postacila Postacila
    Cel mai bun serial de la ProTV, Las Fierbinți . Arată lumii cat suntem de tâmpiți, inculți, răi... Mare succes

    Exact ca Umor Sec nu postaco ? Exact ca Marinica nu postaco ? Exact ca Bucatarii Zero nu postaco ?
  • Dezarica Dezarica
    Probabil a depasit pe cantar standardele Pro, a cam luat in greutate . Desi nu e inca cat Bobonete.....

    Zi de audiente postacule. Bucatarii Zero batuti de MasterChef. Dezastru !
  • Dragos Dragos
    Elena Tapu, ia uita-te pe net si la ce faceau inegalabilii Divertis, cate cuvinte poceau intentionat in aparitiile lor. Daca vezi ca unii fac pe betivii sau pe prostii, e pentru ca asa le cere scenariul, iar umorul e bazat taman pe asta, pe prostia unora. Daca nu stii care e definitia umorului, nu te uita. In plus, putin le pasa lor de parerea ta sau a altora (minoritari). Atata timp cat serialul aduna constant 2 milioane de oameni de 20 de sezoane, nici ca le pasa si bine fac. Daca tu spui ca suntem ***, insemna ca Taraf TV sau Antena Stars trebuiau sa fie lidere. Vezi ca habar n-ai sa faci diferenta? Daca tu asa te vezi in oglinda (inculta), n-ai decat sa-ti repeti asta si-n somn.
  • Elena Tapu Elena Tapu
    Cel mai bun serial de la ProTV, Las Fierbinți . Arată lumii cat suntem de tâmpiți, inculți, răi... Mare succes
  • Mile Mile
    Probabil a depasit pe cantar standardele Pro, a cam luat in greutate . Desi nu e inca cat Bobonete.....
  • Actrita Actrita
    Fanii Pro be like:
    "Oricum era varză"

    Exact ca fanii Antenutei Zero *** Cand era la Vlad, ziceau ce mare actrita e asta. Acum ca a plecat, e o mare actrita. Nu tolomacule ?
  • Gabriela Gabriela
    Dacă pleca Andreea Esca la Antena 1, ar fi fost o surpriza. Faptul ca pleacă Monica B este chiar neinteresat. Nu a făcut lucruri remarcabile la ProTV încât sa ajute Antena cu venirea ei acolo. Neinteresat!
  • Howard Howard
    Și crezi ca ProTV nu o sa mai facă seriale? Să nu uităm că serialele Pro sunt superioare cu mult celor ale a1. Nici nu se compară.
    Plus că se vorbea pe aici de mai multe seriale pe care ar urma sa le facă Pro la toamna. Plus voyo.
    Cu siguranță Pro tv va mai produce seriale, după succesul Vlad, chiar și pe plan internațional. Are antena 1 vreun serial pe care să l vanda internațional? Telenovele lor prind doar la noi. Și de abia și la noi.
  • Valentin Valentin
    Foarte bine dacă cei de la PRO TV nu mai au proiecte ...! Și sunt sigur că vor mai veni actori din serialul Vlad alături de Antena 1 ..precum Adi Nartea,Olimpia Melinte,Emilian Oprea și mulți alți , pentru că e posibil să se facă un serial nou la Antena 1 pentru 2023 dacă anul acesta se va termina serialul Adela !
  • Șerban Șerban
    Fanii Pro be like:
    "Oricum era varză"
  • Expertul Expertul
    Cand pleci de la televiziunea lider de piata la televiziunea de pe locul trei, e un mare pas inapoi din punct de vedere profesional, dar actorii in Romania sunt nevoiti sa faca compromisuri, avand in vedere ca se produc foarte putine seriale.
  • Fanica Fanica
    Sigur va juca și în Adela. Așteptăm fanii Pro să o critice de acum

    Exact cum fanii Antenutei Zero o criticau cand era la Vlad. Nu zici asta postacule ?
  • Anonim Anonim
    Sigur va juca și în Adela. Așteptăm fanii Pro să o critice de acum
  • Andrei Andrei
    Superb. Absolut superb

Trimite un comentariu

sus