Skip to main content

Nume noi la Etno. Oameni de la Realitatea, Antena 3 şi o fostă şefă din Metropola

 
Nume noi la Etno. Oameni de la Realitatea, Antena 3 şi o fostă şefă din Metropola

Etno TV aduce noi nume în echipă, odată cu repoziţionarea staţiei de la una de muzică populară la o televiziune generalistă (cu prime-time dominat de emisiuni informative).

Publicitate

După Marius Huc (director de programe), venit de la Realitatea, Alex Ferariu (tot de la Realitatea) şi Dana Chera (fostă Grecu), în redacţie vin şi alte nume de la staţiile de ştiri.

Paginademedia.ro trece câteva dintre nume în revistă:

- Dida Constantin. Vine la Etno TV ca redactor-şefl. Înainte a fost director de ştiri la Metropola TV şi a lucrat în Intact.

- Anamaria Nedelcoff. Jurnalist TV, ultima dată la Metropola. A lucrat la Libertatea şi la Digi 24 (în proiectul editorial România furată). Nedelcoff se va ocupa de site-ul Etno TV.

- Alina Eftimie. Vine la Etno TV de la Realitatea, unde realiza tronsoane în weekend. A fost, înainte, corespondent Digi 24.

- Georgiana Murgilă. Realiza la Antena 3 emisiunea Show Blitz, împreună cu Ana Maria Bujor.

- Laura Petrache (producător). Vine de la Medika TV. La Etno TV se ocupa de emisiunea lui Alex Ferariu.

- Ana De Hillerin - lucra la Realitatea, unde acoperea informaţiile care ţin de agricultură. În trecut, a lucrat la TVR.

Reamintim că Etno TV a anunţat că se transformă dintr-un post de muzică populară într-un canal generalist. Marius Huc (fost Antena 3, Prima TV, Realitatea) a venit ca director de programe şi are în proiect un tronson de seară cu specific informativ, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi: SCHIMBARE după 20 de ani. Etno TV se transformă. Nu va mai fi post de muzică populară


Citeşte şi: Plecare surpriză: De la vârful Realitatea, la conducerea Etno TV. De ce la postul de muzică populară?


Citeşte şi: CNA. Felix Rache, fost jurnalist, acum în Consiliul Judeţean Buzău, intră acţionar la Etno şi la Taraf


Citeşte şi: Ştirea serii. Dana Chera, fostă Dana Grecu se întoarce pe TV! Din nou. Unde, când şi ...de ce?


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    *au fost

    Scuze pentru greșeală gramaticală!
  • Soby Soby
    @Toderascu, în 2009 a fost amendați de CNA pentru că a difuzat o manea electorală care era legată de Băsescu, ciuma portocalie, PD-L și președinte.

    Poate vor ține cu ciuma galbenă, că PD-L este acum PNL...
  • Toderascu Toderascu
    Etno tv va deveni un post . Care va ține cu Ciumă Roșie sau Ciuma Galbenă
  • Ha Ha
    @Soby, eu la acest post neînțeles Aleph îi mai dau maxim 1 an până se închide
  • Soby Soby
    @mihai, poate Favorit TV ai lui frații Frutti Fresh, care are doar un playlist cu 10-15 melodii repetate la infinit și reluări la greu.
  • Soby Soby
    @bebelușele... Dans!, am văzut ce au declarat în fața CNA, când am făcut zapping ultima oară, la Etno TV era dată o melodie de la Adrian Minune și momentan tot muzică este la Etno TV.

    Când s-a născut Aleph, la doar câteva luni după lansare, au plecat mulți, ultimul fiind Tucă. De exemplu, Felix Drăghici se duce ca șef la marketing și vânzări la Observatorul Antenei 1, Vlad Craioveanu se duce la Digi FM unde prezintă o emisiune și mai sunt alții, povestea Aleph Faliment continuă.
  • Radu Radu
    Un proiect nascut mort, cu tot felul de esuati sau expirati de nivel cel mult mediocru. Cel mai bine se scot sefii: Marius Huc si Mircea Medaru. Doi insi cu ceva pilosenii, plimbati fara rezultate peste tot prin mass media pe joburi de dat cu oistea-n gard.
  • mihai mihai
    O să se ducă în cap postul după ce ***, că ei aveau publicul axat pe muzică populară, si nu pe știri de propaganda roșie, iar Etno tv nu mai e singurul post de genul ăsta ca acum 20 de ani, ci oamenii pot alege să vizioneze alte canale de muzică populară sau sa intre direct online.
  • bebelușele... Dans! bebelușele... Dans!
    @Soby: da, clar, nu va fi pic de scandal la Etno, AHAHAHA. N-ai văzut și tu ce au declarat în fața CNA? Că au văzut cum a sărit audiența atunci când a murit Mîțu Stoian și așa s-au hotărât să meargă pe generalist. Am mai văzut entuziasmul ăsta și când s-a născut Aleph.
  • Ha Ha
    Cred că Etno se simțea prea comfortabil și vroia neapărat să-și înceapă declinul
  • Soby Soby
    Deci Etno TV va fi un fel de Metropola TV, dar cu emisiuni fără scandal și fără vedete gen Oana Lovin.

Trimite un comentariu

sus