Skip to main content

TVR rămâne fără prezentatorul principalului Jurnal. Exclusiv: Unde pleacă Radu Andrei Tudor?

 
TVR rămâne fără prezentatorul principalului Jurnal. Exclusiv: Unde pleacă Radu Andrei Tudor?

Plecare importantă din TVR. Este vorba de Radu Andrei Tudor, cel care prezintă principalul Jurnal al TVR, cel de la ora 20.00. 

Publicitate

Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de Paginademedia.ro, Radu Andrei Tudor urmează să plece în grupul turcesc Kanal D.

Cine sunt prezentatorii de ştiri de la Kanal D în prezent?

În acest moment, jurnalul principal al Kanal D, cel de la ora 19.00, este prezentat, prin rotaţie, de Cristian Sabbagh (în timpul săptămânii) şi de Silvia Ioniţă (în weekend). Garnitura de prezentatori îi mai cuprinde pe Simona Pătruleasa, Cristina Dorobanţu şi Ilinca Obădescu.

Deocamdată nu se ştie jurnalul pe care îl va prezenta Radu Andrei Tudor şi nici dacă va fi la Kanal D sau la Kanal D 2, post pe care turcii se pregătesc să îl lanseze în aprilie.

Informaţia despre plecarea lui Radu Andrei Tudor a fost publicată iniţial pe Facebook de Dorin Chioţea, jurnalist TVR, fost şef al departamentului sport din Televiziunea publică. Chioţea a vorbit despre mutarea prezentatorului, fără a vorbi despre direcţia acestuia.

"Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a anuntat vineri ca va parasi pupitrul Stirilor. Mi-a spus ca merge spre o noua provocare", a scris pe Facebook Dorin Chioţea. A continuat: " "The NewsMan" - una dintre vedetele postului public - are milioane de vizualizari pe retelele sociale. E frumos, destept si profesionist. Succes, tinere!"

Şi fosta şefă a TVR, Ramona Săseanu, a scris despre plecarea lui Radu Andrei Tudor: "Elanul şi determinarea te îndeamnă să încerci mereu provocări majore. Asta doreşte şi Radu Andrei Tudor alegând ca de săptămâna viitoare să rămână cu TVR doar în suflet"

Contactat de Paginademedia.ro, Radu Andrei Tudor nu a comentat în niciun fel informaţiile postate de cei doi colegi din instituţia publică, nici despre direcţia către care se îndreaptă.

Radu Andrei Tudor prezintă Telejurnalul principal al TVR, mai precis ediţiile din timpul săptămânii, din aprilie 2019. Înainte, se ocupa de emisiunea Pulsul zilei şi de rubrica Tema zilei.

Radu Andrei Tudor a mai fost la pupitrul ştirilor şi în trecut. A prezentat Telejurnalul matinal vreme de 5 ani (înainte de 2019), dar şi Telejurnalul de ora 20.00, în weekend. În 2016, a fost prezentatorul emisiunii de divertisment Te vrea Romania sau al programului de Revelion de la TVR 1. În 2017, a trecut la Pulsul zilei.

În ultimii ani, a mai prezentat şi alte show-uri TVR, printre care festivalul Cerbul de Aur, dar şi, chiar în acest an, un program special de Revelion.

Primele detalii despre grila de programe Kanal D2. Va avea tronson special cu seriale din culturi diferite. Anunţă un titlu chinezesc şi unul grecesc

Prezentator nou la Telejurnalul TVR. Radu Andrei Tudor, de la Pulsul zilei

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus