Skip to main content

Răzvan Fodor prezintă un nou sezon din Alpha Kids, la Antena 1. Când începe emisiunea

 
Un nou sezon al emisiunii Alpha Kids, prezentată de Răzvan Fodor, începe sâmbătă, 18 iunie, la Antena 1. Sursa foto: Antena 1
Un nou sezon al emisiunii Alpha Kids, prezentată de Răzvan Fodor, începe sâmbătă, 18 iunie, la Antena 1. Sursa foto: Antena 1

Răzvan Fodor revine faţă în faţă cu puştii generaţiei Alpha într-un nou sezon al emisiunii Alpha Kids de pe Antena 1.

Publicitate

Despre ce va discuta Fodor cu copii din generaţia Alpha, născuţi după 2010? Viitorul, banii, iubirea, Dumnezeu sau frica sunt câteva dintre temele celor doisprezece episoade ale show-ului.

Noul sezon Alpha Kids începe mâine, 18 iunie, de la ora 9:00, pe Antena 1 şi AntenaPlay. Emisiunea va fi difuzată săptămânal, în fiecare sâmbătă dimineaţă.

Răzvan Fodor, prezentatorul show-ului:

„Fiecare generaţie are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generaţia Y. Copiii născuţi după 2010 sunt generaţia Alpha şi se spune că ei fac parte din generaţia care va schimba lumea, aşa că am fost curioşi să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat.

Am aşteptat foarte tare să înceapă filmările pentru noul sezon al proiectului, pentru a avea din nou ocazia să cunosc copii geniali, curioşi, deştepţi şi bine crescuţi. 

Am avut aceeaşi uimire şi plăcere ca în primul sezon să îi descopăr, atât pe ei, cât şi pe părinţii lor. Dacă aceasta este următoarea generaţie, suntem salvaţi! Este o plăcere să întâlneşti asemenea copii“.

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări câteva momente surprinse cu o cameră ascunsă, care îi va arătă pe cei mici în diferite ipostaze amuzante şi le va testa reacţiile.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Morbi Morbi
    Evident la filme inteligente nu reziști, emisiunea lui cabral e familiada de la antena , ești prost, nu știai ca era ha

    Si emisiunea lui Varciulica e Ce spun romanii de la Pro TV prostule, evident ca nu stiai prostea. Ha ha ha !
  • jk jk
    @Firbinti singurul lucru ce poate fi considerat copie este ora.Ca formatele sunt diferite
  • MucCelMic MucCelMic
    Evident la filme inteligente nu reziști, emisiunea lui cabral e familiada de la antena , ești prost, nu știai ca era ha

    Mile, nu-ti mai face sange rau, ca are mila dom' Varan de tine! Ca formatul a fost si la Antena 1 cu numele Familiada e adevarat, dar nu inseamana ca Pro-ul l-a luat de la ei, ci de la creatorul sau creatorii acestui format. Iata ce spune Wikipedia: FamiliaDA este versiunea românească a Family Feud. A început să difuzeze emisiunea în 2012 până în 2014 pe Antena 1. E, cam atat a rezistat formatul la Antenuta ta draga (2 ani). Asadar, din 2015 (7 ani) formatul are succes la ProTV. Ha! Zi-mi un format pe care l-a facut Pro si care a fost preluat cu succes de catre Antena. A, nu exista? Ce pacat, postac pensionar!
  • Mile Mile
    Evident la filme inteligente nu reziști, emisiunea lui cabral e familiada de la antena , ești prost, nu știai ca era ha
  • Muri Muri
    Ca în acest fel e în America, nu pricepi nimica , toate posturile la ei sunt identice , ești departe de știință

    Si nu trebuie sa copieze alte tari postacule. Aici suntem in Romania. Dar asta stie Antenuta Zero sa faca. Sa copieze tot. Vai de postacii antenisti in frunte cu Mile mile.
  • Verovi Verovi
    foarte bun film aseara iulius caesar la tvr felicitari

    Si tot sub Pro TV. Ca si Antenuta Zero.
  • Firbinti Firbinti
    Greșit tu ai copiat ce spun romanii de la antena , asta nu zici postac , ca și survivor , imperiul nu

    Ce visezi postac ? Ce aberezi ? Emisiunea lui Zgarciu e copie dupa Cabral. Ai uitat de Ultimul Trib Zero postac ? Copie dupa Survivor ? De Mangalita copie dupa Fierbinti ?
  • Plangut Plangut
    Asta dacă nu ști ca aceste emisiuni sunt copiate din America, altfel nu ne păcălești, sacrifiul a fost înainte de Vlad

    Nu conteaza postac. Tot copie este. Plangi !
  • Trasnita Trasnita
    Întotdeauna calitatea este la ea acasă

    Intotdeauna locul 2 pe toate target-urile. Ha ha ha. Apropo, asta e copie de la Prima. Copie dupa Copii spun lucruri trasnite.
  • Mile Mile
    Ca în acest fel e în America, nu pricepi nimica , toate posturile la ei sunt identice , ești departe de știință
  • An An
    Emisiunile facute dupa formate internationale e greu de spus ca au fost copiate dupa un alt post romanesc....insa... Antena a copiat grila de programe dupa Pro... In ultimele luni sa nu uitam ca au renuntat la Acces direct doar ca sa aibe in acelasi timp cu acele micro-filme romnesti Povesti de viata, un produs identic doar cu alta denumire... In timpul lui Cabral e Varciu cu un format de tip divertisment in familie... Observatorul si-a gasit loc in grila in acelasi mod... Ani la randul XFactor era suprapus in program cu Vocea...sunt lucruri care nu se fac... Pentru ca se vor canibaliza la un moment dat, pentru ca lumea se va plictisi....de ce sa am 2-3 posturi care in acelasi timp difuzeaza variatii pe aceeasi tema...si incep sa isi gaseasca refugiul in online, unde sunt programe la cerere...
  • Mile Mile
    Ce disperat este postac ha
  • jk jk
    @Flag la faza cu Chefi la cutite gresesti.Masterchef si Chefi la cutite sunt formate diferite,amandoua internationale.Cred ca si aici s-a scris in 2016 cand Antena a cumparat formatul despre asta
  • mile mile
    foarte bun film aseara iulius caesar la tvr felicitari
  • Blahblahblah Blahblahblah
    Flag,ba băiatule! Dacă nu știi ca acestea sunt toate formate internaționale, atunci ai o problemă! Dacă știi,și faci pe neștiutori doar sa lauzi pro TV,atunci sa știi ca te așteaptă lituanianul cu un covrig. Sa mănânce și gura ta ceva!

Trimite un comentariu

sus