Skip to main content

REVELION la TVR. Finala Vedeta Populară şi „Revelion pentru familion”, la TVR 1. TVR 2 trece în 2022 cu Fuego

 
REVELION la TVR. Finala Vedeta Populară şi „Revelion pentru familion”, la TVR 1. TVR 2 trece în 2022 cu Fuego

Televiziunea Română anunţă ce vom vedea de Revelion. Sunt programe speciale atât la TVR 1, cât şi la TVR 2. Vedeta Populară, emisiunea Iulianei Tudor, îşi va consuma finala în noaptea dintre ani pe TVR 1. De asemenea, TVR 2 va trece în anul 2022 cu Fuego, printre altele. 

Publicitate

Vor fi şi momente de umor, cu Mirela Zeţa, Corina Dănilă, Dragoş Huluba şi Marius Rizea (în prima parte a serii), dar şi muzică de petrecere în primele ore ale noului an. 

La TVR 1, printre gazdele programului de Revelion se numără Eda Marcus şi Radu Andrei Tudor. 

Programul de Revelion la TVR 1: Revelion pentru familion

- Iuliana Tudor deschide programul serii cu finala „Vedeta populară”: de la ora 21.00. Finaliştii au pregătit câte o piesă din muzica lăutărească, precum şi câte o melodie cunoscută din zona din care provin. 

- Eda Marcus şi Radu Andrei Tudor sunt gazdele unui „Revelion pentru familion”, un program care sărbătoreşte 65 revelioane la TVR. 

- Orchestrele conduse de doi căpitani-solişti – Maria Buză şi Alin Pascal Cojocăriţa – se vor duela în replici muzicale.

- Momentele de arhivă nu vor lipsi. Vor fi momente cu Toma Caragiu, Marin Moraru, Nicu Constantin, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Tamara Buciuceanu, Coca Andronescu, Ileana Stana-Ionescu. Vor apărea şi cupluri celebre precum Stela Popescu şi Ştefan Bănică, Toma şi Elena Caragiu, Angela Similea şi Florin Piersic. 

- După 2:30, muzică din „Tezaurul folcloric” al Televiziunii Române

- Vor fi cântece de dragoste, de sărbătoare, cântece de pahar, cântece care se ascultau şi fredonau odinioară: cu Constantin Lătăreţu, Mioara Velicu, Ion Ghiţulescu, Alexandru Mica, Gheorghe Gheorghe, Cristina Turcu Preda, Corina Dragomir, Valentin Grigorescu, Claudia Torop, Lucica Păltineanu, Nicolae Datcu, Andra Matei, Daniel Trifu şi Gheorghiţa Nicolae.

Revelion la TVR 2, cu Fuego 

- Programul începe vineri, 31 decembrie, de la ora 20:00, cu o ediţie specială „Gala umorului”. Gazdele sunt Mirela Zeţa, Corina Dănilă, Dragoş Huluba şi Marius Rizea. 

- De la ora 22:00, TVR 2 începe Revelionul „Ce seară minunată”, din arena Circului Metropolitan Bucureşti. Alături de Paul Surugiu Fuego şi invitaţii săi se vor sărbători atât cei 65 de ani ai Televiziunii Române, cât şi cei 60 de ai Circului Metropolitan Bucureşti. 

- Printre artiştii invitaţi se numără Sofia Vicoveanca, Ovidiu Komornyik, Andreea Voica, Nico, Vlăduţa Lupău, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Raoul, Ionuţ Galani, Stela Enache, Daniela Gyorfi, trupa Akord, Ion Ghiţulescu, Constantin Lătăreţu, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoiagă, Alexandru Brădăţan, Alin Gabriel Matei, Gabriel Dumitru şi Alin Gheorghişan. Va apărea şi regretatul Petrică Mâţu Stoian, în ultima sa apariţie la TVR.

- De la ora 2:40 începe filmul western „Un motiv să mori, un motiv să trăieşti”, cu: Bud Spencer, Telly Savalas şi James Coburn în distribuţie. În regia lui Tonino Valeri, filmul spune povestea unui colonel din Armata Unionistă care le predă Confederaţilor fortul din New Mexico, pe care trebuia să-l apere, fără a trage măcar un foc. Acoperit de ruşine şi considerat cel mai mare laş, ofiţerul se hotărăşte să-şi redobândească onoarea cu ajutorul unor prizonieri condamnaţi la moarte, pe care-i conduce în misiunea sinucigaşă de recucerire a fortului.

- Revine muzica la ora 4:35, alături de Trupa Damian&Brothers în concertul „Mireasa nebună”. 

- De la ora 6:00, prima zi din an începe cu o emisiune prezentată de Liana Stanciu, alături de Virgil Ianţu, Julie Mayaya, Proconsul, Alb Negru, Corina Chiriac şi Gabriel Cotabiţă. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Saracul Radu Andrei Tudor, este iarasi persecutat de conducere: a prezentat stiri pe toate tronsoanele orare, a avut tot felul de emisiuni penibile, acum prezinta din nou Revelionul. Ce au cu omul asta?
  • Pensila Pensila
    Ca la Marinica Revelion Negru Factorati Umori Seci Adelinari Cunoscuti excat ai dreptate
  • mile mile
    te referi la fierbinteni excat ai dreptate
  • Pensilut Pensilut
    Însă asemenea sunt la antena stars , e și Vasile muraru, Mirela vaida are emisiune , cam dificil sa faci rating

    Si lideri la pensionari. Exact.
  • Livia Pila Livia Pila
    Iar cele doua "mari" vedete si de revelion? Nu le ajunge cat ne intoxica saptamanal pe ambele canale ale televiziunii publice? Sinistrii manageri!
  • Livia Pila Livia Pila
    Domnul B.A.M. e comic. Și mare sindicalist,pesemne. E avocatul nemuncii. A lenei. A recursului comod și leneș la arhive. Cum ar fi ca Pro TV sa dea Revelioanele făcute de Florin Călinescu?Cum ar fi ca Antena 1 sa retransmita Revelionul în care au cantat Mona Nicolici,Sandra Stoicescu și Radu Cosarca. La TVR tot cu Stela, cu Arsinel cu Toma și nu în necesare și apreciate rememberuri, ci în majoritatea orelor. Dar la ce sa re aștepți de la Gulit, de la Tompea Doi în unul, de la obosita Liana Stanciu care vine obosită de la Magic FM. Ca trebuie sa aibă 2 joburi fiindcă Mița al ei e în șomaj tehnic.
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Chiar e asa de greu de priceput?Tvr nu are dreptul sa se bazeze în principal pe arhivă. E nevoie de producții noi, cu artiști din noile generații. De noi scriitori de texte. De inteligenta, de creativitate, de priza la realitate. Or, din păcate în TVR funcțiile de conducere sunt ocupate de oameni prăfuiti, fără inițiativa, fără capacitatea coagulării energiilor creatoare. Ceilalți cară casete, remixeaza și se gândesc doar de ce nu se dau primele de Crăciun.
  • B.A.M B.A.M
    Cu tot respectul @Livia Pilă, @Realia Tescariu și alții (dacă chiar e cazul), în opinia voastră, CE AR FI TREBUIT SĂ FACĂ TVR ÎN NOAPTEA DINTRE ANI????
    Știți numai să criticați dar de oferit soluții "ciu-ciu". Ce e atât de greu de acceptat că numai astfel de oameni și de abordări (NU foarte DIFERITE de cele ale Antenei, PRO-ului sau Kanal D-ului APROPO) își mai permite TVR în aceste zile??? Nu o să vedeți cine știe ce vedete fugind de la Antena 1 , PRO TV, Kanal D, Prima TV sau chiar Național TV pentru a fi la TVR 1, TVR 2 sau TVR 3!!
    PRIMUL PAS SPRE REZOLVAREA UNEI PROBLEME (DACĂ EXISTĂ), ESTE OFERIREA DE SOLUȚII!!!
    P.S.
    Realia Tescariu, cu ce este vinovat TVR-ul că Petrică Mîțu Stoian a murit după filmări?!?!? Chiar atât de CINICĂ EȘTI???
    Dar ca să stai liniștită, te anunt că ȘI Acces Direct și Antena Stars îl vor da și ele pe Mîțu!!!!!! Chit că "IN MEMORIAM" și cu AUDIENȚE MAI MARI CU "ACEIAȘI MORȚI"!!!
    Ceea ce tu și @Livia Pilă nu pricepeți e că brand-ul TVR nu mai e ce era odată!!! ATÂT ȘI NIMIC MAI MULT!!!!
    Oamenii sunt LA FEL DE PROFESIONIȘTI ȘI DE DEDICAȚI CA ACUM 10-15 ANI!!!!
  • Soby Soby
    @ABC+ Din octombrie are emisiunea lui medicală la TVR 1. Dinainte să își facă emisiunea lui medicală, a prezentat matinalul tot la TVR 1.

    Este bine că după plecările de la Digi 24 la B1 TV sau în altă parte, bine că nu au luat pe Chioțea de la TVR la Digi 24, va rămâne la TVR până când îi se expiră contractul, dar vedem.

    Probabil că Digi 24 nu vrea doar pe tineri prăfuiți ca nume noi, mai vor și cei care nu sunt tineri (care sunt în vârsta lui Chioțea) și nu au lucrat la Digi 24 niciodată, doar ca să prezinte știrile și să îi ia locul la cei care vor pleca în curând de la Digi 24 la B1 TV sau în altă parte.

    Nu toți vor pleca de la Digi 24 la B1 TV, mai sunt și unii care vor pleca în altă parte (de exemplu, la TVR dacă îi vor), deoarece cei de la B1 TV nu prea au bani să îi achiziționeze pe cei care vor să plece de la Digi 24 la B1 TV sau la unii nu îi se potrivește pentru B1 TV și vor pleca în altă parte, sau mai sunt unii care vor rămâne la Digi 24.
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Cred ca TVR ar fi dat lovitura dacă ar fi transmis programul de Revelion de pe o alee sau dintr-o cripta de la Cimitirul Bellu. Ca și asa grosul spectacolului e asigurat de artiști trecuți în lumea drepților. Sunteți geniali, Turturica, Saseanu, Gulit și Tompea la puterea a doua.
  • ABC+ ABC+
    Revelion pentru familion? Ăsta-i nume de program pentru o televiziune care tot anul difuzează emisiuni și știri timide? Serios TVR? De ce mai existați?

    Apropo, Chioțea de când e doctor? Am văzut prin trecere că are o emisiune la TVR (1 sau 2, nu mai știu) numită Dr.Chioțea
  • Soby Soby
    @Mile PSD va face împreună cu Digi 24, Digi FM și Digi 24 FM (același ca Digi 24). Prelipceanu, împreună cu Pândaru, Negruțiu, CTP, Mândruță și tinerii prăfuiți care sunt no name-uri și jurnaliști noi la Digi 24, Digi FM și Digi 24 FM (același ca Digi 24), nici măcar nu îi cunoaștem pe toți, sunt niște tineri prăfuiți aduși de la posturi locale sau mass-media locală care sunt în moarte clinică și au venit la București doar pentru Digi 24, Digi FM și Digi 24 FM (același ca Digi 24) d-ale lui Prelipceanu și Oancea (B1 TV).

    De abia acum, au dat afară mai mulți pentru a fugi la B1 TV și au luat tinerii prăfuiți care sunt no name-uri și nu prea îi cunoaștem. Nici măcar pe site nu apar, doar nume vechi care mai apar și tot nu îi mai vedem de 2-3 săptămâni la Digi 24, trebuia să apară tinerii prăfuiți care sunt no name-uri pentru a îi cunoaștem și să nu mai apară cei care nu îi mai vedem la Digi 24 de 2-3 săptămâni, chiar dacă sunt în vacanță, tot au plecat de la Digi 24 la B1 TV.

    Din echipa actuală, vor rămâne doar Prelipceanu, Pândaru, Negruțiu, CTP și Mândruță. În rest, tineri prăfuiți aduși de peste tot.
  • Mile Mile
    Și ce credeați psd PNL sa facă ha
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Ce an se pregătește sa intampine TVR? 1987,1988,1991? E clar. TVR e in moarte clinica.
  • Livia Pila Livia Pila
    Iar ca nereușita sa fie deplina la ora 6 apare etern răgușita și tot mai învechită Stanciu Liana. Mai lipsea o reluare din Revelionul cu Garcea. Care după Carlita Tompea a fost ca o pagina din Plesa sau Liiceanu Turturica, e clar. Nici o șansă de revenire cu tine în fruntea TVR. Esti ca și predecesorii un om de partid. Jenant.

Trimite un comentariu

sus