Skip to main content

Turcescu s-a angajat la televiziunea lui Pandele. Se mută cu tot cu emisiunea Sub semnul întrebării

 
Turcescu s-a angajat la televiziunea lui Pandele. Se mută cu tot cu emisiunea Sub semnul întrebării

De pe Calea Victoriei, în Voluntari. Jurnalistul Robert Turcescu a bătut palma cu o nouă televiziune, după plecarea de la B1 TV. 

Publicitate

El se mută cu tot cu emisiunea „Sub semnul întrebării” la Metropola TV, televiziune deţinută de consiliul local din localitatea Voluntari, condus de primarul Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea. 

Mai exact, Turcescu se întoarce pe sticlă începând de luni, 6 martie, de luni până joi, de la ora 20.00, au anunţat reprezentanţii televiziunii. 

Robert Turcescu

„S-au adunat foarte multe întrebări, poate prea multe deja, la care românii nu primesc răspuns. Voi încerca, aşa cum am făcut de fiecare dată, să obţin aceste răspunsuri.

Emisiunea "Sub semnul întrebării" e gândită ca un dialog alert în care există libertatea de a atinge chiar şi cele mai delicate subiecte ale actualităţii. Nu mi-a fost niciodată teamă de noi începuturi, ba chiar aş putea spune că mă simt mult mai entuziasmat să pun umărul la dezvoltarea unei televiziuni aflate încă la început de drum. E o echipă tânără, dar entuziastă la Metropola TV, dar sunt şi vechi camarazi cu mare experienţă jurnalistică în acest proiect, aşa că avem îndeplinite condiţiile unei reuşite profesionale în viitorul apropiat. O spun tare, să se audă: va fi bine!".

Turcescu a revenit în TV în 2022 după o pauză de opt ani, iniţial la B1 TV, cu aceeaşi emisiune Sub semnul întrebării. La începutul lunii ianuarie el a încheiat însă colaborarea cu postul condus de Sorin Oancea. 

"Pur si simplu, contractul cu Robert Turcescu a ajuns la final", a declarat pentru Paginademedia.ro Sorin Oancea, acţionar şi administrator al B1 TV, la momentul respectiv. "Am decis împreună că, dată fiind şi situaţia dintre asociaţii B1, este mai bine să întrerupem", a continuat el.

În 2014, în emisiunea Sorinei Matei, Robert Turcescu a făcut dezvăluirea care a şocat, la vremea respectivă întreaga presă: "Am fost locotenent colonel sub acoperire!"

După autodenunţul din 2014, Robert Turcescu a lucrat un an la EVZ, apoi a intrat în politică. S-a întors în presă în 2021, la Evenimentul zilei.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus