Skip to main content

Virgil Ianţu spune, din nou, „Câştigă România”. Un nou sezon ia startul la TVR 2

 
Virgil Ianţu spune, din nou, „Câştigă România”. Un nou sezon ia startul la TVR 2

Quizz-show-ul de cultură generală „Câştigă România!” revine la TVR 2. Emisiunea prezentată de Virgil Ianţu ia startul astăzi, 21 martie, de la ora 20.00, cu acelaşi amfitrion, Virgil Ianţu. 

Virgil Ianţu:

„Câştigă România” este un format de care românii au nevoie, un concurs în care afli atâtea lucruri despre oamenii mari din ţara ta, cei care au clădit România şi care ar trebui să ne fie modele atât nouă, cât şi celor care vin după noi. Nu îmi place să folosesc vorbe mari, dar noul sezon este spectaculos. Observ concurenţi tot mai buni şi sunt foarte mulţi tineri. „Câştigă România!” este deja un format de referinţă pentru piaţa televiziunii şi nu numai.”

Virgil Ianţu intră în cel de-al cincilea an de Câştigă România. În cifre, concursul de cultură generală a însemnat: peste de 25.000 de întrebări, au fost 5 mari câştigători, dintre care 4 au plecat acasă cu o maşină, iar peste 1.000 de concurenţi cu vârste între 18 şi 81 de ani au răspuns întrebărilor lui Virgil Ianţu. Primavara aceasta show-ul „Câştigă România!”, va depăşi 500 de ediţii,

Este al doilea an în care preselecţiile se desfăşoară online iar acest lucru pare să fi atras tot mai mulţi tineri în concurs. Se schimbă şi tema întrebării „Câştigă România!” - va fi despre personalităţi din România care au marcat lumea, au îmbogăţit cultura, sportul sau ştiinţa la nivel mondial.

„Celor care îşi doresc să participle le dau un sfat: „Să-şi ia inima în dinţi şi să îşi spună că nu au nimic de pierdut! Aici atmosfera e cu totul specială… Veniţi relaxaţi, pentru că doar dacă vă înscrieţi, puteţi să şi câştigaţi!”, spune prezentatorul.

Despre „Câştigă România“   

Producţie 100% românească a Televiziunii Române împreună cu compania Zucchero Media, „Câştigă România“ este o emisiune-concurs de cultură generală difuzată la TVR 2, prezentată de Virgil Ianţu.

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi. Calculatorul alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ, tot de graniţă. Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec“.

Concurentul care reuşeşte să câştige zece ediţii consecutive, maximum de ediţii la care poate participa prin regulament, intră şi în posesia marelui premiu „Câştigă România“, un autoturism. 


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zoil zoil
    Super emisiune, totusi ... Nea Caisa ar trebui sa mai puna mana si pe DOOM ..."ca nu urzica" !
  • Maria Maria
    Crina Mardare? Așteptăm altceva,persoane mai atractive,gen Carmen Tănase.
  • Andrei Andrei
    Mă bucur că emisiunea revine, însă trebuie să atrag atenția asupra faptului că au „uitat” să acorde marele premiu în precedentul sezon (conform mecanismului promis în sezonul al șaptelea, când era garantată acordarea a cel puțin unui mare premiu - https://www.paginademedia.ro/2020/09/castiga-romania-virgil-iantu-sezon-sapte/ ).
  • abc+ abc+
    Se mai lansează StandUp Revolution?

Trimite un comentariu

sus