Skip to main content

Simona Pătruleasa preia alt tronson al ştirilor Kanal D. Cine îi ia locul în weekend

 
Simona Pătruleasa va prezenta ştirile de dimineaţă de la Kanal D. Sursa foto: Kanal D
Simona Pătruleasa va prezenta ştirile de dimineaţă de la Kanal D. Sursa foto: Kanal D

Simona Pătruleasa face rocada cu Cristina Dorobanţu la pupitrul ştirilor Kanal D. Practic, lasă weekendul pentru jurnalul de dimineaţă.

Publicitate

Simona Pătruleasa preia de săptămâna viitoare tronsonul de dimineaţă al ştirilor Kanal D. Şi ce va face Cristina Dorobanţu, actuala prezentatoare? Trece în locul ei, la jurnalul de weekend, a anunţat televiziunea. Aşadar, cele două vedete ale postului turcesc fac schimb de orar.

Simona Pătruleasa va prezenta, începând de luni, 23 mai, Ştirile Kanal D de la ora 07:00, de luni până vineri. Iar Cristina Dorobanţu se mută de vineri până duminică, la jurnalul de la ora 12.00.

Simona Pătruleasa:

 "Mă bucur să fiu în faţa telespectatorilor în fiecare dimineaţă, e foarte important modul în care îti începi ziua, aşa că, alături de echipa Ştirilor Kanal D, le voi oferi celor care ne privesc tot ceea ce au nevoie pentru a fi informaţi şi a avea o perspectivă mult mai clară asupra evenimentelor în derulare, atât a celor din tară, cât şi din afara ei".

Simona Pătruleasa a intrat în echipa Kanal D din 2009 şi a prezentat inclusiv principalul jurnal al zilei, înlocuindu-l pe Christian Sabbagh în 2015, după cum a relatat Paginademedia.ro. Anterior, aceasta a lucrat la Realitatea TV şi  Antena 1. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jurnalist neobiectiv jurnalist neobiectiv
    De ce nu aduc un om rodat deja, de meserie, un barbat de stiri cu experienta care sa arate seriozitate? La stirile de la Antena 1 sau Prima tv au de unde alege.
  • SobySobea SobySobea
    @abc+, nu doar Cristina Dorobanțu nu știe să citească pe prompter, mai sunt și alți prezentatori de la alte televiziuni, chiar și din alte țări, care nu știu să citească pe prompter și unii chiar o iau razna.
  • abc+ abc+
    Cristina Dorobanțu nu știe nici să citească de pe prompter, nu înțeleg de ce au pus-o prezentatoare, este pe lângă subiect, dar dacă pilele vorbesc..

    Meteo și Sport sunt mai OK fără prezentator, nu este nevoie de o fătucă cu sânii și picioarele la vedere ca să vezi gradele meteo sau ce se întâmplă în sport, există materiale video pentru Adulți cine vrea să facă goliciuni.
  • SobySobea SobySobea
    Kanal D nici măcar nu sunt în stare să aducă știrile sportive cu prezentatori și meteo cu prezentatori (acum dă fără pentru că Anca Ciota este în concediu maternal și a născut).
  • Allex Allex
    Off Topic. Pe lângă producțiile deja anunțate, Pro Tv pregătește pentru această toamnă game show-ul Let’s make a deal-Batem palma!
  • geo geo
    Cristina Dorobanţu probabul că are (și) alte aranjamente. Sau probleme cu trezitul de dimineață. Apropo, am remarcat că pentru rubrica de Meteo, de la ora 19.50, nu au terminat castingul de prezentator/toare - dacă l-au început - după intrarea în pauza maternală a Ancăi Ciota. Asta dacă, bineînțeles, nu vor merge pe actuala formă comodă- ca la nimeni dar care le convine financiar - cu un comentariu peste imagini !

Trimite un comentariu

sus