Skip to main content

GALERIE FOTO. Au început filmările pentru "Tu urmezi!“, noul game-show al lui Dan Negru

 
GALERIE FOTO. Au început filmările pentru "Tu urmezi!“, noul game-show al lui Dan Negru

Kanal D a anunţat startul filmărilor pentru "Tu urmezi!“, noua emisiune de cultură generală din grila de toamnă a postului, prezentată de Dan Negru.

Publicitate
  • Tu urmezi! este un format internaţional, combinaţie de entertainment şi concurs de cultură generală.
  • Titlul formatului original este Next One şi a fost difuzat prima dată în Italia, în 2013.
  • A fost cumpărat în ţări precum Spania, Ungaria, Canada, Albania, Polonia, Brazilia.

Care sunt regulile jocului?

Concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului.

Ei trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări.

Dacă două răspunsuri sunt incorecte, următorul în rând îi ia locul. „Pe cât de repede poţi să câstigi, pe atât de uşor poţi să pierzi!“, spun cei de la Kanal D.

GALERIE FOTO. Dan Negru despre Tu urmezi!

"Este spectaculos şi fascinant să vezi că emoţia poate fi dată şi de creier, de spectacolul creierelor, din răspunsuri, bune sau rele. 
Au fost multe momente de tensiune la filmări, totul se întâmplă sub presiunea timpului.

<Tu urmezi!> este un game show pentru toată lumea de acasă, sunt întrebări din diferite domenii, şi din sport, şi din muzică, din istorie, sau din domeniul culinar....

Perspicacitatea, atenţia, concentrarea le pot fi concurenţilor aliaţi de nădejde. Telespectatorii vor descoperi şi o serie de personaje interesante, care au roluri bine definite în economia show-ului.

Unii reprezintă acele domenii din care sunt extrase întrebările; dar vă las să îi descoperiţi, din faţa micilor ecrane“.

Castingul pentru "Tu urmezi!" este în deschis în continuare. Înscrierile se fac pe casting.kanald.ro.

Citeşte şi: Dan Negru, încă o emisiune la Kanal D. Când începe şi cum se numeşte


Citeşte şi: GALERIE FOTO. Cum arată studioul noii emisiuni a lui Dan Negru de la Kanal D


Citeşte şi: Kanal D face casting pentru "Tu urmezi!“, show-ul prezentat de Dan Negru din toamnă

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dubici Dubici
    Postul tău va fi cel mai afectat de fotbal

    Ca si Antenuta Zero postacule. Dar, pana atunci, Pro TV sterge pe jos cu Antenuta Zero.
  • Mile Mile
    Postul tău va fi cel mai afectat de fotbal
  • jk jk
    @folbal Știu,dar și așa,nici la cel mai bun meci nu cred ca va fi 7...80 share,imi e greu sa cred ca vor fi asa cifre.In plus,trebuie ceva si pentru acea ora intre meciuri sau dupa ele,se termina pe la 23 daca nu ma insel,ori Chefii sau Vocea nu prea se termina la ora aia,și nu cred că Pro TV și Antena 1 se vor apăra în luna de mondial doar cu filme și reluări
    @B.A.M. Am și zis,depinde ce pregătește conducerea pe primăvară.Dacă vor Chefi si primăvara sau altceva "de forță" sau să extindă America Express până prin mai ca și Exatlon/Survivor la Kanal D/Pro TV
  • Ruxandra Ruxandra
    seamana cu studiourile de la Prima tv unde se filmeaza un nou reality show: Prima pe saracie lucie. E un format 100% romanesc - asa e fericit micul patron ca nu mai cheltuie bani. In distributie sunt toti angajatii - sub 150 am mai ramas - care nu au mai primit ceva bani in plus de mai mult timp. Pup-o ma, dar fara bani in buzunar. E bine la Prima tv asa ca nu inteleg de ce toti vor sa plece oriunde prind o oferta. Rezolva Tomsa problema si aduce 2 basculante de specialisti in televiziune de la Cluj ca sta lumea la coada sa se angajeze si sa lucreze pe un covrig si un iaurt.
  • Folbal Folbal
    jk, ai uitat de Campionatul Mondial de Fotbal ? Incepe pe 20 Noiembrie si se termina pe 18 Decembrie. Pun pariu ca multe emisiuni se vor termina inainte de 20 Noiembrie. Daca le lungesc, audienta va fi mult mai mica. Multi se vor uita la fotbal.
  • Xenox Xenox
    Cumva e normal, că sunt în același loc, adică la Romexpo. Nu știu dacă sunt și în aceiași clădire fizică, dar sunt pe-aproape.

    Off-topic: Cred că Antena 1 regretă că l-au pierdut pe Negru. Face audiențe bune la Kanal D, cu formate curate și ieftine pentru stație.
  • B.A.M B.A.M
    @Jk:
    1) Ar fi și cazul să meargă pe rețeta clasică, la ce an dezastruos au avut!
    2)De ce să termine America Express până în martie? Rămân descoperiți pe lunile aprilie și mai!!!! Ar fi o decizie CATASTROFALĂ!!
    P.S.
    1)Acum eu sunt curios dacă la "Chefi la cuțite" vor face aceeași greșeală ca la "Chefi fără limite", prin NEdifuzarea preselecțiilor filmate.
    2) De unde amabilitatea celor de la Antena 1 de a freca menta vinerea, în avantajul celor de la PRO TV care probabil vor pune Vocea României atunci?!?!?
    Prin această mișcare, Antena 1 ar încuraja întoarcerea Vocii, în detrimentul SuperStar (care știm cu toții că ar fi o concurență mai facilă pentru ei)!!!!!!
  • jk jk
    @abc+ daca grila asta e pe bune,inseamna ca Antena merge pe clasic
    Depinde si cat vor tine emisiunile,poate ca ar fi bine sa tina pana cat mai aproape de Craciun posibil(dar pe 22...23 decembrie sa cam fie gata totul)
    Si america express in iarna e o idee perfecta,personal as baga si 4-5 zile(ca sa termin cel mai tarziu pe final de martie,dar depinde ce se pregateste pentru primavara 2023) si as lansa imediat dupa Revelion posibil,oricum mai bine asa decat iar nea Marin,nea Marin(macar de a da editii noi)
  • S S
    Offtopic:stiripesurse mai da una.Vorbeste de titei intr o stire si da o poza cu un domn pe wc
  • Ha Ha
    @R, erau discuții cum că America Express ar intra in ianuarie la bătaie cu Survivor
  • R R
    @abc+ si America Express începe la toamnă
  • abc+ abc+
    Grila Antenei 1 pentru toamnă 2022:
    Luni, marți și miercuri: Chefi la cuțite + Observator de noapte
    Joi: Adela + Observator de noapte
    Vineri: filme
    Sâmbătă: Te cunosc de undeva
    Duminică: iUmor

    În promo mai apare și Stand-Up Revolution, deși emisiunea nu are un casting pentru sezonul 2, probabil se redifuzează după iUmor.

    În timpul zilei rămân aceleași: Neatza de la 8, Observator 12/13, Mireasa este noutatea cu noua oră: de la 14 la 17. Observator 17 și Prețul cel bun

    La Mireasa se mai discută și despre ora 13.30-16 și 17-19 pentru ziua de sâmbătă
  • An An
    Seamănă mai mult cu platourile de filmare din Italia de la Rai...mai ales în ultima poză
  • B.A.M B.A.M
    @S, îți dau dreptate! Chiar seamănă, dar nu știu dacă e același...
  • S S
    poate zic o prostie dar...seamana cu studioul unde isi filma revelioanele la Antena 1

Trimite un comentariu

sus