Skip to main content

Se întâmplă acum! Tudor Barbu, de la B1 la conducerea TVR 3

 
Se întâmplă acum! Tudor Barbu, de la B1 la conducerea TVR 3

UPDATE. Pe intervalul lui Tudor Barbu (între 16.00 şi 18.00), postul B1 TV va difuza, începând de mâine, emisiunea News Pass, cu Laura Chiriac (care era de la ora 13.00). La ora 13.00, va intra jurnal.

Publicitate

Tudor Barbu, cel care realizează la B1 TV emisiunea Se întâmplă acum, va pleca de la postul TV de ştiri. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Tudor Barbu a câştigat un concurs în TVR.

Realizatorul TV a câştigat concursul pentru poziţia de Producător General al canalului TVR 3 din cadrul Societăţii Române de Televiziune. Practic, funcţia presupune coordonarea editorială a postului TVR 3.

Contactat de Paginademedia.ro, Tudor Barbu a confirmat informaţia. El urmează să mai realizeze emisiunea la B1 TV până la sfârşitul acestei luni.

Tudor Barbu, pentru Paginademedia.ro:

"Este o mare provocare să îţi duci la îndeplinire un proiect amplu, să treci de la a face o emisiune într-un proiect, cum este cazul la B1 acum, la a pune mai multe emisiuni şi produse media într-o grilă şi să colaborezi astfel la statutul de serviciu public al SRTV."

Axul central al proiectului este legătura mult mai elaborată şi eficientă dintre un producător şi difuzor de audiovizual - cum este TVR 3 - şi cei care sunt numiţi telespectatori, pentru că asta fac - se uită de la distanţă - şi pe care, dacă mă ajută Dumnezeu ca proiectul să funcţioneze, îi vom transforma în mare măsură la teleparticipanţi la programe", a mai spus el.

Tudor Barbu a venit la B1 TV în urmă cu cinci ani, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. El şi-a început cariera în televiziune la TVR, încă înainte de 1990.

Tudor Barbu, Carte de vizită:

Potrivit paginii de Wikipedia a fostului senator Tudor Barbu, acesta a lucrat la TVR înainte de anii 90, unde era funcţionar în arhiva de filmotecă. După 90, tot la TVR el a fost reporter la redacţia ştiri.

A avut o emisiune la TVR 2, apoi a trecut la Tele 7abc. A lucrat o perioadă şi la Pro TV, ca producător.

Între 2005 şi 2007 a fost membru în Consiliul de Administraţie al TVR.

Între 2007 şi 2012 Tudor Barbu a avut o emisiune la OTV, „Se întâmplă acum”.

Din decembrie 2012 a devenit senator de Gorj, din partea PP-DD. În 2016 a candidat din nou pentru un post de senator, din partea PNL, însă nu a mai intrat în Parlament.

Citeşte şi: B1 TV. Pleacă Barbu vine Barbu. Un fost TVR-ist, OTV-ist, PPDD-ist şi PNL-ist va avea o emisiune la B1 TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D.Bica D.Bica
    Ce e TVR 3 ??? ......Asta e , merg toti la BUGET .....
  • VIORICA VIORICA
    D-nul Tudor Barbu este un om de valoare si un bun profesionist.Emisiunile sale de pe B1 erau interesante, documentate si se faceau cu participarea cetatenilor care-si puteau expune liber opiniile in functie de subiect.Dat fiind programul noii sale emisiuni de la TVR3 ,sunt necajita ca nu-i mai pot urmari emisiunea.Sunt sigura ca subiectele abordate vor fi la fel de interesante si emisiunea va fi un succes.Ii doresc sanatate si cat mai multe realizari in cariera.
  • Dinu Dinu
    Zero realizator OTV,zero ca parlamentar,zero realizator B1,probabil un om de succes al postului TVR.3. Din pacate unul plătit din banii noștri. Din nou!
  • Verificadinsurseofucialasaucros3surse Verificadinsurseofucialasaucros3surse
    Domnule Obae,
    Va stiam mai scrupulos in verificarea informatiilor.
    Era suficient sa cititi cu atentie anuntul rezultatului concursului de pe pagina oficiala a SRTV.
    Domnul Barbu nu va fi producator general ci doar producator tv.
    De altfel era de asemenea suficient sa verificati organigrama TVR care este decasemenea publica. Nu o sa gasiti post de producator general de canal tv. Cel mult producatir executiv delegat in subordinea directorului TVR3.
    Deci domnul in cauza a obtinut un pist de producator tv indiferent de ce v-a declarat in grandomania specifica.
  • andipanda andipanda
    Bine ca s-a dus.Dr unde o sa mai abereze prietenii Mitica Cornea si mai ales Surugiu? Jale.
  • Marius Marius
    La ajutat "Bunuțu' " pe admiratorul "tribunului" (derbedeul legionaroid) C.V.Tudor.
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Atentie! Barbu, Ciocăzanu, Prisecariu, Muzgoci, sepepistul Fulea și consoarta, total compromisa Livia Serban Iancu, Irina Radu, Tompea, Săseanu nu înseamnă nimic. Sunt doar niște sinecuriști, unii dintre ei poate chiar cu dublă comandă. Cine contează cu adevărat este numitul TURTURICA DAN CRISTIAN. Care asa rotofel, grăsut, cu moaca lui de om cumsecade are misiunea clară de a subordona complet politic TVR. Omul nu are nici o limită, nu are probleme de morală. Chestiune și de descendentă familială, și de educație, și de dorință de a se perpetua cât mai mult în funcție. Lui Turturică nu îi pasă că TVR va fi făcută una cu pământul din cauza pșoliticii lui editorial și de personal. El vrea un mandat de 4 ani, o leafă grasă, conturi grase. După el, potopul. E jale mare in TVR. Și da, TVR se pregătește de un maslu.
  • Vanilla Skye Vanilla Skye
    Leafa de baza a sinecuristului Tudor Barbu va fi de 100 de milioane net (cat pensia dlui col. Adrian Fulea), plus o indemnizatie de conducere de 25 milioane net. Un picut mai bine decat papa din banul public fantomatica Livia Serban Iancu (120 milioane net). Iar daca privim la sefuletii din statiile teritoriale, acolo e dezmat desantat: toti stau la cutie, banul merge de la 100 de milioane in sus si isi deconteaza combinatiile pe TVR3. Inclusiv aia care nu mai sunt directori.
  • Livia Pila Livia Pila
    La TVR se pune de un maslu.
  • Paco Paco
    Dupa ce ne-a scapat de calamitatea Ionut Cristache (cu inspiratia Ramonei Saseanu), Dan Cristian Turturica umple TVR-ul cu nulitati ca Ciocazanu, Muzgoci, Mogaldea si, Doamneee-fereste, scandalagiul Tudor Barbu. Acestea, plus un SPP-ist la Resurse Umane si Prisecariu viitor sef la Stiri sunt propunerile de lideri de valoare ale PDG-ului care-si incepe si isi incheie ziua la Stejarii, unde un abonament costa 8.000 de euro pe an. Succesuri!
  • Jean Flamer Jean Flamer
    Părerea mea este că Tudor B., după ce activase atâta în televiziune, la diverse niveluri, în mod cert reușise să învețe meserie.
    Din păcate, omul neavând o serioasă bază culturală, dar mai ales etică (asta ar fi ceva ce spectatorii ar vrea să vadă la o vedetă de tv., implicare socială de bună credință, serioasă), meseria la el era capacitatea de a-și menține urmăritorii în priză prin spaimele pe care li le administra, emisiune de emisiune, la B1TV (se luau diverse inițiative politico-economice drept legi adoptate, sau declarații internaționale drept decizii deja aprobate, aspecte economice negative posibile drept necazuri prezente, etc).
    Era, deci, un mic ”activist PCR”, în ceea ce privește metoda.
    Avea o serie de cetățeni care participau la talk-show-rile d-sale, cam 4-6 obișnuiți pentru fiecare perioadă editorială, opinenți nu prea credibili, dar cărora le dădea ocazia să se exprime în public, așa că interesul le era comun. Puțini aveau vechime de obișnuiți ai emisiunii, de obicei erau schimbați sau reluați după necesitățile momentului, nivel al prestației și propriul lor interes.
    Mai era și ”vocea populației”, care își dădea cu părerea la telefon, pe apucate, în unele emisiuni. Nu știu cum pot fi considerate interesante aceste intervenții din partea unor cetățeni cărora, după cum vedem cu toții, nici gândirea coerentă la vot nu le prea reușește după atâția ani, dar aici unii alegători s-ar putea să fie de părere contrară.
    Lucrul amuzant era că între vocile astea erau vreo 3-4 cărora le reușea mereu, în mod misterios, conexiunea telefonică, de altfel niște logomani cu oarece talent.
    Una peste alta, cred că plecarea d-lui Tudor B. din B1TV va fi un lucru benefic pentru post și, sperăm, o mișcare greșită pentru fostul moderator.
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Venirea în TVR a numitului Barbu Tudor înseamnă o imensa bătaie de joc la adresa telespectatorilor. Dovada ca numitul Turturica Cristian Dan nu are nici o jena. E un executant jalnic de partid. Între Barbu și Cristache nu e nici o diferență. Numitul Turturica a executat militareste un ordin de partid. Rușine! Sila! GREAȚĂ!
  • tot eu tot eu
    @livia pila daca-l compari pe trurturica cu everac sau teodorescu,e clar ca nu pricepi nimic,din ce ti se intampla....
  • Leo Leo
    @Livia Pila bine punctat!
  • Livia Pila Livia Pila
    Tvr 3 devine astfel un fel de anexa a ***. Barbu era înainte de 1990 un biet carator de casete. A fost promovat reporter și între 14-15 iunie 1990 haituia lumea pe strada ca să obțină adeziuni în privința felului în care TVR a acționat la Mineriada. Pe urma a devenit el liberal. Dar nu Tudor Barbu contează. Ci primejdia numita Dan Cristian Turturica. Care pare cel mai prost șef din istoria post-decembrie 1989 a instituției. E mai rău decât Răzvan Teodorescu, Everac, Giurgiu, Tănase sau Gradea. E executant de partid.

Trimite un comentariu

sus