Skip to main content

Se rupe echipa de prezentatori Super Speed de la Pro TV. Unul dintre prezentatori părăseşte emisiunea

 
Foro: Facebook Costin Giurcea
Foro: Facebook Costin Giurcea

Despărţire în echipa de prezentatori a emisiunii Super Speed, după mai mulţi ani de colaborare între Tudor Bratu şi Costin Giurgea.

Publicitate

Tudor Bratu a decis să părăsească emisiunea auto de pe Pro TV, la finalul acestui sezon. Ultima ediţie a emisiunii este programată pentru 28 mai, după cum au anunţat cei doi realizatori, pe paginile lor de Facebook. 

„Am decis că aventurile mele în cadrul proiectelor media Giurgea şi Bratu au ajuns la final”, a anunţat Tudor Bratu într-o postare.

El a adăugat că va continua să acopere industria auto, despre care scrie de 20 ani, ca „Mobile Creator”, pe toate platformele sociale unde are conturi.

„Consider că trăim cele mai ofertante vremuri pentru creatorii de conţinut, atât din punctul de vede al posibilităţii de creaţie pe care ţi-o oferă platformele cţt şi al reach-ului pe care îl poate câştiga munca ta. De acum, mă voi dedica în totalitate proiectelor personale şi, într-un viitor mai mult decât palpitant pentru media, abia aştept să vă prezint produsele mele”, a scris Tudor Bratu. 

Tudor Bratu creează conţinut pe o pagină de TikTok ce îi poartă numele, care are peste 1,5 milioane de urmăritori şi un canal de YouTube cu peste 100.000 de abonaţi. 

De cealaltă parte, Costin Giurgea a anunţat că va rămâne în emisiune. 

„Luni, 23 mai, o zi care va rămâne în istorie. Nu doar pentru că au trecut două zile de la ziua mea (mulţumesc pentru miile, poate chiar sutele de mesaje), ci pentru că mai sunt doar 5 zile până pe 28 mai, când emisiunea ajunge la final de sezon. La fel cum ajunge şi colaborarea mea cu Tudor, care pleacă spre alte zări.

Ca orice cuplu modern, am ajuns şi noi în punctul în care vom mai vedea alţi oameni şi sper doar ca fiecare dintre noi să aibă norocul să mai trăiască momente atât de mişto cum am trăit împreună. Bratu, pentru mine nu eşti doar jumătatea cu geacă neagră din „Giurca şi Bratu”, we are family. Îţi mulţumesc pentru tot şi nu pot decât să mă bucur pentru ceea ce va veni”, a scris, la rândul spu Giurgea, pe pagina sa de Facebook. 

„Cât despre restul echipei, ştiţi că I don’t like to get emotional în public, dar I have nothing but love pentru fiecare dintre voi, plus foarte multă muncă pe care s-o facem peste vară pentru sezonul de toamnă „SuperSpeed la Pro TV”. Iar pentru cei care ne urmăriţi şi ne ascultaţi, infinite love”, şi-a încheiat Giurcea mesajul. 

Giurgea şi Bratu făceau echipă de mai mulţi ani pe zona de emisiuni auto. În 2016, cei doi s-au alăturat Pro TV cu proiectul Super Speed. Anterior, cei doi au făcut o altă emisiune la TVR. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Poftim? "cuplu modern"? Opa. S-a rupt lantu de iubire!
  • margo margo
    ce e aia "platforme cțt"? sunt multe greseli de ortografie in text, probabil ca si aici e vorba despre o greseala. pe giurgea il stiu de pe vremea cand era o tanara speranta la fhm, eram si eu pe acolo colaborator voluntar acum foarte multi ani. tot respectul pentru el. le doresc mult succes amandurora.
  • R2D2 R2D2
    Pacat
  • Marian Marian
    Sabina in legatura cu ce te-am intrebat cu Theo Rose , vad ca a aparut si in Tv Mania
  • Domnul Audiență Domnul Audiență
    Dați audiențele de aseară din prime time
  • SobySobea SobySobea
    Eu cred că va fi ultimul sezon al SuperSpeed la PRO TV, pe urmă o să plece și Costin Giurgea de la PRO TV.

    Părerea mea: Eu cred că în viitor, probabil de la anul în 2023, Tudor Bratu și Costin Giurgea vor semna cu Digi 24 și cel mai probabil vor prezenta emisiunea La volan la Digi 24.
  • Domnu Audiență Domnu Audiență
    Dați si audiențele de aseară din prime time

Trimite un comentariu

sus