Skip to main content

Virgil Ianţu revine cu noi ediţii de Câştigă România. Au început filmările. Noutatea sezonului: întrebări din istoria TVR

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Câştigă România, emisiunea prezentată de Virgil Ianţu, revine cu un nou sezon la TVR 2. 

Publicitate

Reprezentanţii TVR anunţă startul filmărilor pentru sezonul nouă. Producţia vine şi cu o noutate.

Într-un an aniversar pentru TVR, la 65 de ani de la prima emisie, întrebarea „Câştigă România!", pusă la finalul rundelor unu şi doi, la care concurenţii care părăsesc competiţia pot câştiga 200, respectiv 400 de lei, este dedicată Televiziunii Române.

Întrebările se vor referi la evenimentele, vedetele sau programele care au fost la TVR.

Emisiunea se va difuza de luni până joi, la ora 20:00. Marele premiu rămâne o maşin[.

Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii Câştigă România:

„Sezonul cu numărul 9 începe cu optimism. Încercăm să ne distrăm cât mai mult şi să ne bucurăm de concurenţii care vin aici. Sper să se bucure şi ei de întâlnire şi unii chiar au făcut-o, pentru că este foarte greu să realizezi ce ţi se întâmplă dacă nu ai mai participat la nicio emisiune. Faptul că reuşim să filmăm în condiţii de siguranţă este minunat, asta şi pentru că toţi colegii noştri sunt vaccinaţi.

Să dea Dumnezeu să fie totul bine şi în continuare şi să nu ne mai afecteze acest virus nici în ceea ce facem la muncă, în viaţa de zi cu zi, sau în familie. Sezonul 9 vine cu o mică modificare, care mie îmi place foarte mult şi care punctează că TVR împlineşte 65 de ani. Întrebarea „Câştigă România!" e ilustrată cu imagini din arhiva TVR, foarte frumoase, unele chiar surprinzătoare. Au venit mulţi concurenţi tineri, ceea ce mă surprinde foarte plăcut".

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ILIE TANAU ILIE TANAU
    O emisiune interesanta!!! Merita urmarita

Trimite un comentariu

sus