Skip to main content

Încă un nume se alătură Euronews România. A fost redactor-şef adjunct la Romania TV

 
Încă un nume se alătură Euronews România. A fost redactor-şef adjunct la Romania TV

Televiziunea Euronews România, ce urmează să se lanseze, mai face o „achiziţie”. Este vorba despre Valentina Pufulescu, care până la sfârşitul lui 2020 a fost redactor-şef adjunct la televiziunea Romania TV, post la care a lucrat timp de 10 ani. 

Publicitate

Ea va avea funcţia de editor coordonator la viitoarea televiziune de ştiri. 

„To keep the story short, am devenit jurnalist Euronews România. Provocarea este cu atât mai mare cu cât se suprapune cu un subiect istoric, invadarea Ucrainei de către ruşi. Adică avem treabă. Le doresc succes tuturor colegilor. Să ne vedem cu bine on-air”, a anunţat Pufulescu într-o postare pe pagina sa de Instagram

Valentina Pufulescu şi-a dat demisia de la Romania TV la sfârşitul lui 2020, acolo unde avea funcţia de redactor-şef adjunct al televiziunii şi EOD. Fusese angajată a postului din 2011, încă de la lansare. 

După plecarea de la televiziunea de ştiri, a lansa o serie de cursuri de jurnalism, prezentare profesională şi public speaking, după cum declara, la momentul respectiv, pentru Paginademedia.ro.

A intrat în presă în redacţia ştirilor Pro TV, apoi a fost la Ştirile Prima TV.

Din 2004 până în 2011, Valentina a fost corespondent special la Guvernul României pentru Realitatea TV. Din 2011 a ocupat funcţiile de redactor-şef adjunct şi Editor of The Day pentru România TV.

Citeşte şi: 

Demisie la vârful România TV. Pleacă redactorul-şef adjunct, după aproape zece ani. Ce va face

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Buia Danut Buia Danut
    Când lansează postul de televiziune euronews România?
  • Buia Danut Buia Danut
    Când se lansează postul de televiziune euronews România?
  • margo margo
    @adelin petrisor, vezi ca te va coordona valentina pufulescu :))))))
  • margo margo
    dar de ce nu apare si restul gastii? catalin popa, finul lui vintu, robert tatarus, ana maria lembrau... greata lumii... noroc ca a murit doina doru ca o aduceati si pe aia sefa...
  • margo margo
    ehehehe... se duce incet incet si mitul postului de stiri profesionist euronews... dar era de asteptat, andra miron e redactor sef... iar gabriel petrea, fost pesede, fost pro romania, e sef de proiect :)))))
  • clau clau
    cum sa te compromiti din start..felicitari euronews pentru achizitii de la *** rtv!
  • Corina Corina
    *** Individa asta a facut cele mai mari *** jurnalistice la RTV, ea personal scria Burtierele cele mai ***.I
  • cris cris
    :)))))))) M-am lamurit, proiectul e un fiasco din start. Asta e bomboana de pe coliva.
  • fosta colega fosta colega
    Dupa ce ai girat in calitate de EoD si red sef adj toate laturile specifice RTV, te-au apucat sa predai lectii de jurnalism. Trebuie sa fii f plina de sine, draga Valentina. Bine ca te-au recuperat astia de la EuroNews, zici ca v-ati adunat pe post de illuminati acolo.
  • AB AB
    Sa fim seriosi, ca si Alex Dima, Paul Angelescu e foarte, foarte, FOARTE plin de el insusi, nici macar nu isi saluta colegii pe hol de la atata infumurare. Nu ma mira ca e slab (n-am urmarit pe TV, dar urmaresc comentariile aici), cel mai probabil s-a dus acolo total nepregatit, crezand ca o sa fie floare la ureche.
  • je je
    ma, da de ce nu va duceti voi, astia de comentati din fotoliu, acolo? ce *** vreti, sa se puna in fata tancurilor rusesti? nu va e rusine?
  • Slab PRO Slab PRO
    @radu. Pana acum, singurul care a demonstrat ceva a fost Cristi Popovici de la A3. Nu conteaza televiziunea pt care a transmis, dar el personal a fost de nota 10. Cauta pe youtube, vezi...
  • Radu Radu
    Foarte slab corespondentul Pro Tv in Ucraina.. Nu inteleg de ce nu a fost trimis acolo Cătălin Radu Tănase sau Ovidiu Oanță. Sau chiar Roxana Hulpe, de ce nu.
  • DODO DODO
    daca a jucat la romania tv ,indiferent de profesionalism are probleme de etica
  • andreea andreea
    Isi fac o echipa tare buna cei de la Euronews. O stiu pe Valentina de pe vremea Realitate, un jurnalist dedicat si muncitor

Trimite un comentariu

sus