Skip to main content

TVR 1 aduce un nou sezon al emisiunii Vedeta populară, cu Iuliana Tudor

 
Sursa foto: Iuliana Tudor, Facebook
Sursa foto: Iuliana Tudor, Facebook

Sezon nou. Emisiunea Vedeta populară, cu prezentatoarea Iuliana Tudor revine cu un nou sezon la Televiziunea Română. Sezonul nouă aduce şi o altă regulă în emisiune. Despre ce e vorba? Ce spune prezentatoarea despre noul sezon? Cine sunt concurenţii?

Publicitate

Sezonul nouă al emisiunii Vedeta populară va începe duminică, 16 aprilie, în prima zi de Paşte, de la ora 21.00, la TVR 1. Vedeta populară se difuzează simultan şi la TVR Moldova şi TVR Internaţional.

Noutatea pe care o aduce acest sezon, este că va fi o altă regula: la finalul celor şapte ediţii preliminare, concurenţii plasaţi pe locul al doilea vor primi o nouă şansă de a se califica în semifinală.

Prin tragere la sorţi, unul dintre ei îşi va putea continua drumul la Vedeta populară. La finalul sezonului, însă, unul singur va câştiga titlul de Vedetă Populară şi premiu de 100.000 de lei.

Juriul emisiunii este format din Grigore Leşe, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan şi Bogdan Mihai Simion. În culisele emisiunii sunt cuplul „Floarea şi Gheorghe" (Maria Buză şi Marius Rizea).

Cine sunt concurenţii din prima ediţie?

Sezonul nouă este deschis de cinci concurenţi care provin din zone geografice diferite. Din Teleorman vine o tânără de 17 ani, care şi-a mutat familia de la Videle la Bucureşti, pentru a studia la Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti.

Un alt concurent este un sucevean, care a întâlnit-o pe Sofia Vicoveanca în Italia şi l-a îndreptat spre cariera muzicală.

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii:

"Vedeta populară a devenit un fenomen şi iată că am ajuns la sezonul 9, în care am descoperit, în continuare, copii de 16 ani, acum împliniţi, care aşteaptă de ani buni să fie pregătiţi să urce pe scena emisiunii.

Mi se pare fantastic, pentru că vorbim, totuşi, de o lume care nu e neapărat ancorată în cotidianul lui 2023; şi să vezi entuziasmul acestor copii, dorinţa lor de a fi acolo şi de a promova cultura tradiţională din România, aşa cum au văzut că se întâmplă în cadrul talent-showului nostru, este îmbucurător şi extrem de motivant pentru noi, ca echipă.

Aşa că vă invit, în seara de Paşti, să fiţi alături de noi, începând de la ora 21.00, la TVR 1. Eu – cu foarte, foarte multă bucurie, să vă spun Hristos a înviat!, dumneavoastră – cu liniştea şi tihna petrecerii Sărbătorilor aproape de cei drag."

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus