Skip to main content

Adevărul de seară vrea tiraj de un milion

 

adevarul_searaNoul ziar pe care Adevărul Holding îl lansează în această după-amiază îşi propune să atingă milionul de copii anul viitor.

Publicitate

Este vorba de Adevărul de seară, ziar care se va distribui gratuit, începând din această după amiază.

Axat pe informaţii de interes local, Adevărul de seară se va difuza gratuit în Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Arad şi Bacău.

Alte oraşe urmează să completeze lista.

În primele şapte oraşe, tirajul total va fi de aproximativ 250.000 de exemplare, cu o ţintă de 700.000-1.000.000 anul viitor.

Foto: Adevărul Holding

Planuri în tipografie

Adevărul anunţă investiţii şi în posibilităţile de tipărire. Patru tipografii urmează a fi poziţionate în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara. Reprezentanţii Adevărul se laudă că tipografia din Bucureşti va fi „de departe cea mai mare din România, capabilă să tipărească ziare de până la 96 de pagini full-color dintr-o singură trecere.

Pe aceeaşi temă:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stiu ce zic Stiu ce zic
    are ganduri mari patriciu, dar si mai mari ganduri are corneteanu. un ziar relansat nu iese numai cu investitii in tipografie, in hartia care oricum nu e de calitate, in strainii care vin sa-i instruiasca pe cei din redactie si care dorm la hoteluri dintre cele mai scumpe (fie vorba intre noi, in redactia "Adevarului" se vorbesc, de cand cu relansarea, vreo 4-5 limbi, engleza, spaniola, ucraineana, franceza, iar romaneste vorbesc doar cei care injura managementul de kko). s-a investit in orice, dar nu s-a investit nici macar un leu in resursa umana. angajatii sunt exploatati, tinuti sa faca ziarul pana foarte tarziu in noapte, pe aceiasi bani pe care ii primeau si acum 6 luni cand ziarul "Adevarul" era ziar si nu almanah, cum este acum. dar corneteanu numai grija angajatilor n-o are. bine ca e el manager bun care va duce ziarul pe culmile succesului (lol).
  • ncai ncai
    ufff, e la fel de neatragator ca ”adevarul” mare? nici măcat kitschos ca alte ziare gratuite? :)
    cred ca o sa prinda oamenii cu arcanul ca sa-i convinga sa accepte un exemplar.
    cu asa prima pagina...
    mai bine îi ziceau ”somniferul”.
  • Petrişor Petrişor
    Am corectat. Mulţumesc pentru atenţionare! Oboseala, deh...
  • adrian adrian
    Petrisor, isi propune sa atinga milionul de copii anul viitor, nu "anul trecut"...
  • ncai ncai
    toate ziarele vor fi gratuite in curand.
    (folclor ISMM:)
  • yoda yoda
    ba nene, dar patriciu are ganduri mari.

Trimite un comentariu

sus