Skip to main content

Becali, cel mai bogat după Capital Top 300. Patriciu, primul loc la Adevărul 500

 

becaliBătălie mare săptămâna viitoare. Capital lansează Top 300 cei mai bogaţi români, ediţia

a 7-a. Adevărul contraatacă: 500 de miliardari într-un top pe care îl lansează luni. Capital Top 300 va fi anunţat marţi.

Vor fi diferite cele două clasamente? Din informaţiile paginademedia.ro cel mai bogat român din Topul Capital este Gigi Becali. Ţiriac şi Patriciu îi urmează.

Cât priveşte Adevărul Top 500, prima poziţie, după informaţiile Paginademedia.ro, ar fi ocupată de Dinu Patriciu, proprietarul Adevărul Holding.

Cine vor fi primii miliardari români în 2008:

Capital Top 300: Locul 1 - Becali. Locul 2 – Ion Ţiriac, Locul 3 – Dinu Patriciu

Adevărul Top 500: Cele mai mari şanse le are Dinu Patriciu, proprietarul Adevărul Holding. Cel mai probabil, pe locul doi e Ion Ţiriac.

Iulian Bortoş, redactor-şef Capital, s-a abţinut de la comentariile în legătură cu ocupanţii primelor trei poziţii. "Aşteptaţi până la conferinţa de presă de marţi", a declarat el.

De cealaltă parte, Adriana Halpert, coordonatorul Adevărul Top 500 de miliardari, nu a confirmat informaţia cu privire la vârful clasamentului Adevărul. Adriana Halpert a fost unul dintre iniţiatorii Topului celor mai bogaţi români, încă de la prima ediţie, care a numărat doar 100 de milionari în dolari. Ea a plecat la Adevărul în 2006, în calitate de consultant al caietului financiar, iar în prezent este redactor-şef adjunct.

A ajutat Dinu Patriciu echipa de la Topul Adevărul? "În nici un fel. Nu a intervenit în formarea clasamentului", a declarat Adriana Halpert pentru paginademedia.

În ce priveşte evaluarea lui Patriciu: "Am avut un interviu faţă în faţă cu el. El ne-a dat detalii despre business-urile pe care le deţine în ţară şi străinătate, iar noi le-am evaluat. Nici măcar nu ştie cifra cu care apare în top", a spus Halpert.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Yoda TV Yoda TV
    Gigi Becali locul I? Sa fim seriosi.
  • NICO NICO
    Adevarul a luat iar fata celor de la Capital. Abia astept sa compar cele doua topuri. Daca ar fi fost corecte... primul loc ar fi trebuit sa fie acelasi in ambele topuri:)

    PS: Foarte tare pagina de media

Trimite un comentariu

sus