Skip to main content

Prima TV a rupt colaborarea cu Teo

 

ACTUALIZARE: Prima TV anunţă într-un comunicat scurt despărţirea de Teo. S-a produs “în condiţii amiabile”. “ambele părţi au căzut de comun acord asupra încheierii colaborării”.

Publicitate

teo-trandafirPrima TV nu a mai prelungit contractul cu echipa care realiza emisiunea Teo Live. Ca urmare a deciziei, Teo Trandafir va pleca de la Prima TV, mai devreme decât prevedea contractul ei. Vedeta avea contract până la sfârşitul anului viitor, iar echipa un alt contract, separat, până la sfârşitul lui 2008.

Într-un interviu acordat site-ului paginademedia, Teo Trandafir vorbeşte despre motivele despărţirii de Prima, după mai puţin de un an de emisie şi despre ce va face în continuare.

Petrişor Obae: Ce s-a întâmplat?
Teo Trandafir: E simplu. Echipa care realiza Teo Live avea contract până la sfârşitul anului şi nu i s-a prelungit contractul. Eu aveam două posibilităţi. Aşa mi s-a spus, nu neapărat cu aceste cuvinte: rămâi şi prezinţi o altă emisiune sau îţi vezi de drum. Am ales să îmi văd de drum.

De ce?
Până la urmă, echipa m-a făcut pe mine cine sunt acum. Dacă nu sunt ei, care să facă tot, să sune invitaţii, să se ocupe de producţie, nu iese nimic. Cum ar fi fost să plece echipa, iar eu să rămân? Consider că este o chestiune de morală.

Şi ce vei face?
Mă las de televiziune. Consider că acum nu se mai poate face televiziune aşa cum înţeleg eu că ar trebui să se facă. Mi se pare urât, deşănţat. Am văzut bărbaţi îmbrăcaţi în mirese, pe fundul cărora scria mascul. Astfel de lucruri poate sunt bune la televizor, dar nu le poţi face fără să laşi din propria demnitate.

Şi cu ce o să te ocupi?
Acum chiar nu ştiu ce o să fac. Tragem din răsputeri să rămânem împreună. Habar nu am exact, dar putem să ne ocumpăm de multe: firmă de producţie, de evenimente, de PR, marketing, orice.

Televiziune nu?
Nu prea mai avem unde să facem televiziune cum ştim noi. Noi am învăţat să aducem invitaţi în studio, care să se simtă bine. Care să nu fie chemaţi pentru ceva, iar în platou să-şi dea seama că alta este tema de discuţie. Nu chem niciodată oameni în direct ca să îmi bat joc de ei.

În capul meu sunt mii de secrete, de la oameni importanţi, dar ce este off the record, eu păstrez off the record.

Nu crezi că ar trebui, poate, să vă schimbaţi şi voi modul de a face televiziune?
Nu este suficient. În momentul de faţă, mi se pare că sunt prea depăşită de evenimente.

Dar dacă o să te sune Sârbu?
Mi-am dorit atât de mult acest moment, încât nu mai cred că se va întâmpla. Sunt deja trei ani de atunci, am încetat să mai sper.

Până când rămâi pe TV?
Ultima emisiune va fi pe 28 noiembrie, deşi contractul echipei era până pe 31 decembrie 2008. După 28 noiembrie, intrăm în vacanţă.

De ce crezi că au decis întreruperea contractului?
Orice emisiune în direct, cu invitaţi, costă mai mult decât un serial de mâna a doua. Producţia unui program este însă foarte scumpă. Implică maşinişti, tehnicieni, grijă pentru invitaţi, deconturi şi multe altele. Pe de o parte, îi înţeleg şi pe cei de la Prima TV.

Ţi s-a reproşat că eşti o vedetă prea scumpă?
Nu. Dacă discuţia era la acest nivel, ajungeam la o înţelegere.

Spui că nu te regăseşti în piaţa TV. Ce emisiuni îţi plac, însă?
Îmi place Mircea Badea. Îmi mai plac Răzvan şi Dani. Am senzaţia că mă uit în oglindă şi văd ceea ce făceam dimineaţa acum mulţi ani, dar adaptat la piaţa de acum. În rest, nu prea am la ce să mă mai uit.

Ce nu îţi place?
Îmi place Dan Negru ca persoană, dar nu ceea ce face el. Nu îmi place Răi, da buni. Nici Confidenţial, de fapt genul acesta de talk-showuri nu îmi place.

Comunicatul de presă al postului Prima TV

Teo Trandafir se desparte de Prima TV
După două sezoane la Prima TV şi o campanie susţinută de Teo în vara acestui an, pentru ajutorarea copiilor talentaţi, emisiunea “Teo Live” se apropie de final. În urma negocierilor dintre conducerea postului Prima TV şi Teo Trandafir, privind continuarea emisiunii “Teo Live” anul viitor, ambele părţi au căzut de comun acord asupra încheierii colaborării.

Despărţirea lui Teo de Prima TV, post de televiziune care face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, s-a produs în condiţii amiabile, contrar speculaţiilor vehiculate în presă.

Deşi Teo Trandafir este o vedetă consacrată, îndrăgită de telespectatorii din România, emisiunea “Teo Live” nu a răspuns aşteptărilor publicului-ţintă al postului Prima TV.

Îi multumim lui Teo pentru tot ce a realizat la Prima TV şi îi urăm mult succes în tot ce va întreprinde.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adrian vrauko adrian vrauko
    Mi-a fost greu sa aflu acum un timp despre asta, dar sunt sigur ca va reveni.
  • Alexandru Raducanu Alexandru Raducanu
    Eu cred ca Teo are acum un moment de cotitura, care fie make or brake orice urma de cariera. Eu o sfatuiesc, cu toata prietenia, sa isi ia un consilier cu care sa se "reinventeze" ca brand pe piata romaneasca si ca persoana publica. Sa REFUZE orice oferta de la TV, sa lase o pauza si sa apara cu lucruri NOI, din alta zona, care sa o reconstruiasca pe Teo cea "cool", cea plina de emisivitate, de succes. Daca se duce acum, pe o panta descendenta, si accepta orice oferta doar pt a avea una, isi ingroapa orice sansa pe viitor. Are nevoie de altfel de proiecte, non-TV in sensul clasic, care sa o reinventeze. Acum, eu o inteleg ca are o echipa in spate, si oamenii aia trebuie sa isi ia o leafa - sunt si eu antreprenor si stiu cum e - dar n-ar trebui ca acest lucru sa treaca in fata a ceea ce are imperativa nevoie sa faca. Brand-ul Teo are inca potential, daca are alaturi pe cineva care sa stie sa o sfatuiasca, si, cand redevine atractiva ca brand, atunci e momentul sa se intoarca in TV - si la un TV mare, cu audienta. In caz ca nu gaseste un astfel de consultant, sau nu gaseste pe nimeni potrivit, ma ofer pro bono sa fac un astfel de proiect de branding personal, asa ca ma poate cauta cand doreste.
  • Silvia Silvia
    Din pacate multe emisiuni sunt foarte slabe.Teo îţi doresc numai bine, eşti un OM de nădejde, nu te lăsa, o să le pară rău după tine, când nu vor mai avea succes cu prostiile lor. Bine că sunteţi o echipă şi puteţi conta unul pe celălalt! Oriunde vei fi mă voi uita la tine! Succes!
  • gabi gabi
    Ma asteptam de la tine sa faci ceva gen Oprah - pe care ai afirmat ca o admiri. Te-ar fi prins.
  • DIV DIV
    Asta este. Adio Teo!

    Trebuie sa stii cand sa te retragi, spre deosebire de alte "vedete" gen Florin Calinescu sau cei din Vacanta Mare.
  • doina doina
    iti place mircea badea?!?!
    iti place razvan si dani?!?!
    atunci faci foarte bine ca te retragi!
    sper sa fie definitiv!
  • gadjodillo gadjodillo
    Cita sinceritate! Oricum, cel mai adevarat interviu al lui Teo, de ceva vreme incoace: i se vad si frustrarile, si sentimentele umane - si lipseste bascalia. Noa, ashe!
  • ioane2bat ioane2bat
    este un produs ajuns la maturitate, ba chiar in descrestere! nu mai sunt sanse la refreshing pt teo. o bate kanald, cu bahmu la timona, la audiente de-i sare camasa de pe ea.

Trimite un comentariu

sus