Skip to main content

Revista presei media – 11 noiembrie

 

Despărţirea lui Teo de Prima TV este subiectul media al zilei în majoritatea ziarelor. Interviul publicat în paginademedia este citat de Jurnalul Naţional, Evenimentul zilei şi Cancan.

Jurnalul naţional: Teo pleacă din Prima!

EVZ: „Mă las de televiziune!“


Cancan: "Sper să nu mai apar la TV niciodată. Jur!"
Adevărul: Adio, Teo
Click: Renunţ definitiv la televiziune
Libertatea: «Mă retrag din televiziune»

Deşi talk-show-urile sunt mai multe în acest sezon, audienţele sunt inferioare celor din anii trecuţi. Talk-show-urile sportive s-au retras de pe televiziunile generaliste către posturile specializate, analizează Adevărul. Doar emisiunea lui Vlad Enăchescu se apropie de un punct de rating.
Dezbaterile fotbalistice s-au retras pe nişe

Consiliul Naţional al Audiovizualului le-a dat termen până miercuri televiziunilor să publice tarifele electorale practicate, posturile care depăşesc acest termen urmând să fie sancţionate, punctează Cotidianul.
CNA: Banii la vedere

Realitatea TV a transmis CNA tarifele pe care le percepe în campanie pentru emisiunile electorale, scrie Gândul: 20.000 de euro net pe ediţie la Alege premierul, 10.000 la Deschide lumea, între 4.000 şi 8.000 la Fabrica.
Realitatea TV sparge topul tarifelor electorale

TVR se va adresa Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), după ce CNA-ul moldovean a interzis retransmiterea programelor TVR 1 în Republica Moldova, mai scrie Cotidianul.
TVR se judecă la CEDO

Telespectatorii fideli accesează în paralel şi paginile de internet. Cel mai recent studiu realizat de compania Nielsen a dovedit ceea ce până acum se presupunea doar, notează Financiarul: internetul şi televiziunea sunt activităţi complementare.
Telecomanda şi mouse-ul merg mână în mână

Din patru articole de media publicate astăzi în Business Standard, doar unul singur nu implică grupul din care face parte ziarul (Realitatea-Caţavencu): o ştire despre veniturile Discovery. În rest: un articol despre publisherii mari (inclusive Realitatea) care renunţă la trafic.ro, un interviu cu un participant la evenimentul RoNewMedia (organizat de săptămânalul economic din grup, Money Express) şi noi lansări Realitatea.Net.
Plus pentru Discovery

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus