Skip to main content

Spoturile pentru Fundaţia Voiculescu, oprite de CNA

 

Reclamele pentru Fundaţia Dan Voiculescu nu mai pot fi difuzate în calupurile de publicitate comercială, a decis, în urmă cu o jumătate de oră, Consiliul Naţional al Audiovizualui. Spoturile au apărut, până în prezent, la TVR, Realitatea TV şi Antena 3.

Publicitate

Motivaţia CNA ţine de faptul că Dan Voiculescu este candidat la alegerile parlamentare. Ca urmare, reclamele vor fi difuzate doar în emisiunile de promovare electorală.

Reclama Fundaţia Dan Voiculescu

Săptămâna trecută, CNA a oprit şi alte spoturi, din motive asemănătoare: pentru Fundaţia Eugen Barbu din Sibiu (Barbu fiind cadidat) , pentru un hotel al cărui director se luptă pentru a intra în Parlament şi pentru Radiocom, în condiţiile în care directorul instituţiei este candidat pentru un fotoliu în forul legislativ. Tot săptămâna trecută a fost oprită şi reclama Garnier în care apărea Luminiţa Anghel, candidată PSD.

Pe aceeaşi temă:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Asta pentru că încă nu există în RO un Consiliu Naţional al Presei Tipărite.
  • ilinca dima ilinca dima
    si totusi luminita apare bine-mersi in cateva reviste glossy cu reclama garnier.. :)
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Dragă Yoda, scuză-mă, dar în afară de link spre blogul tău, crezi că unele comentarii ale tale de acest tip mai au şi altă utilitate? Sper că ai auzit de netiquette.
  • YODA BLOG YODA BLOG
    Logic. Absolut logic.

Trimite un comentariu

sus