Skip to main content

Mircea Badea pune Antenele la plată

 

mircea-badea1Antena 1 şi Antena 3 vor plăti fiecare amenzi de 50 de milioane de lei, după ce emisiunea În gura presei, prezentată de Mircea Badea, a fost analizată la CNA.

Publicitate

Cele 100 de milioane amendă sunt urmare a faptului că forul a considerat limbajul lui Badea drept licenţios şi vulgar. Badea instigă la violenţă, au considerat membrii CNA.

Dan Grigore: Nu poţi spune pe post că îţi vine să omori pe cineva!

În calculul penalizării a intrat şi gestul lui Badea de a arunca în cameră cu pantofii (“spre Traian Băsescu”), după ce un ziarist irakian a încercat să îl lovească pe fost preşedinte american George Bush.

Câteva din mostrele de limbaj acuzate de CNA drept vulgar şi licenţios, conform monitorizării:

“Să prostim poporul cu televizorul, hai să-l prostim! Cum? Bă, nu flegmându-i! Deci dacă-mi dai o flegmă-n ochi, nu-nseamnă că m-ai prostit, înseamnă doar că mi-ai dat o flegmă-n ochi.”

„L-ai pus pe ruşinea asta la preşedinţia Ro... ce dracu e asta? Prm ministru (…) Este şi-aşa, de porc, faptul că unul acceptă să fie prim-ministru azi şi peste patru zile se suceşte.”

„Te-apuci să analizezi politic un căcat, să fii nebun! Adică ce e ăsta? Un căcat!”

„S-au scuipat pe mufă timp de ani de zile; v-aş servi cu aceşti pantofi în pifometru”

FOTO: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • silviu silviu
    bravo george, foarte corect,o sa iti caut blogul.
  • George Hari George Hari
    Mă scuzaţi că vă întrerup, dar oare nu avem cauze mai nobile şi mai realiste de apărat, decît să ne batem cu pumnii în piept pentru un angajat al unei televiziuni? Nu mai sunt cauze ecologiste, nu mai e sînge de donat, nu mai sunt taxe pe automobilele noi, nu e criză financiară etc.?

    Mircea Badea are o putere de manipulare foarte mare. Aş vrea să-l văd implicat într-o cauză care să conteze pentru societate. El are norocul că face la televiziune ce face fiecare dintre noi la bere: se plînge şi înjură. Îi voi deveni înfocat susţinător atunci cînd ţipetele lui vor produce o schimbare - demisie, dezvăluiri ale faptelor de corupţie etc. Atunci cînd preiei zvonuri şi le ridici la rang de informaţii verificate, cînd terfeleşti presa care, de bine, de rău, mai face o anchetă, mai informează publicul, nu contezi. Eşti o efemeridă.
  • silviu silviu
    ok vsorinel, faceti-va toti o liga care se va numi Mircea Badea, si dati-i drumu' la manifestari, sticle incendiare, injuraturi, muschi, smecherii, postere cu van-damme, tot ce stiti voi sa faceti.
  • vsorinel vsorinel
    Ar fi mai bine sa asculti ce zice Badea despre nenorocitii si jegosii de parlamentari si politicieni, cum se capatuiesc ei asa cu banii oamenilor normali. Badea este unul dintre putinii care-ti mai spun ce se-ntampla cu adevarat in tara asta a carui locuitor esti si tu! Si tu aplauzi decizia CNA-ului...

    Probabil daca aplauzi ca l-au amendat pe Badea, ii aplauzi si pe Negoita ca are 1603 case, pe Basescu ca a vandut flota, pe Tariceanu ca a vandut Electrica, pe Blaga care a "furat" o casa in care era decat chirias, pe Nastase a carui nevasta iti vinde algocalmin la pret dublu, etc.

    Dar deh, de ce sa nu fii tu "civilizat", intr-o tara ca asta!
  • piciu vasile piciu vasile
    cine dracu se cred componenti CNA-ului. Scoliti asti de acum sant mai rai decat comunisti ,cel putin cei vechi se miscau pe muzica impusa dar astia-s ca in fotbal adicatelea paseaza si tot ei dau cu capul
  • silviu silviu
    sunt de acord cu solana.
    pana la un punct sunt de acord cu criticile la adresa presedintelui, dar conteaza mult nuanta, tonul, limbajul; daca nu as stii ca mircea badea si restul lucreaza la antene as zice ca e un fel de serial "basescu" la OTV.
  • solana solana
    am citit comentariile.toate sunt in favoarea lui m.badea. adevarul este ca acest baietas sare calul prea de multe ori si-a luat nasul la purtare si este mult prea obraznic. de fapt ce vrea el cu adevarat.vrea sa pozeze intr-un fel de hauduc, cu spirit de fronda care este apara adevarul si dreptatea.nu va lasati pacaliti fratilor.mircea badea este si el in una din taberele care lupta pentru ciolan,este un slusbas inregimentat cu salariu gras si executant al ordinilor mogulului dan voiculescu si are girul acestuia sa arunce cu laturi in traian basescu care este in cealalta tabara.de fapt antenele isi castiga painea prin aruncarea pe sticla in permanenta a unor critici impotriva lui traian basescu. toti de la antene nu au decat grija presedintelui si scopul lor este sa-l denigreze in permanenta pe presedinte.gadea,stan,cristoiu,ciutacu,badea firea,sunt zi de zi pe baricade in lupta impotriva lui traian basescu.dar pana in prezent in acest razboi nu au abtinut nici macar o singura victorie si i-au papat banii lui felix absolut de pomana,dar nu-i problema ca felix are bani destui si i-a castigat cinstit asa vor sa ne faca sa credem acesti formatori de opinie de la antene, iar dv.care scriti comentarii favorabile va lasati manipulati.dar fiecare are dreptul sa spuna ce doreste si sa actioneze dupa modul sau de gandire. dar comentariile trebuiesc publicate,pro sau contra, nu conteaza dar pentru asta trebuie sa fii un adept al fair-playului.
  • traian traian
    mirce u te lasa doar fii mai atent la unele vb in rest tot este sooper chiar dac sunt din rep.moldova te urmaresc in fiecare seara.
  • eugenia neagoe eugenia neagoe
    te invit la o intalnire cu elevii clasei mele care sunt la finele liceului(liceul teoretic nichita stanescu ploiesti) .e posibil? nr de contact 0723654571.m-as bucura sa le pot face surpriza aceasta de ziua copilului.multumesc anticipat
  • eugenia neagoe eugenia neagoe
    bravo mircea te urmarim in fiecare seara
  • VIOREL VIOREL
    Curaj Mircea.Poate un pic mai atent la unele cuvinte, dar curaj, nu te lasa intimidat de biroul de cenzura al Basezeului.
  • ina ina
    HAHAHAHA!
    Expresia cu "tine-o tot asa" e favorita lui!...
    Sa mor de ras.
    Noroc cu amenzile, articolul etc, asa m-am lamurit de ce nu-l mai vad dimineata la tv, il credeam in concediu.
    Pentru el :) fac un efort si aprind televizorul seara...
    Poate ca n-are mereu dreptate, mai greseste si el cum mai gresim si noi - dar cati au curajul sa spun ceea ce gandesc IN DIRECT?
    Si lasati buna crestere, ca suntem noi toti bine crescuti si pt el, prezenti mereu la vot si pt el dar uite cine ne conduce...:)))
    Traim in Romania. Birfa si capra vecinului ne ocupa tot timpul.
  • craciun iuliana craciun iuliana
    mircea nu te lasa intimidat tine-o tot asa ...
  • DanBruma DanBruma
    Asta-i limbaj licentios? Astia de la CNA sint niste puerili. Ceea ce i se poate reprosa lui Badea este ca se oftica ca previziunea lui cu guvernu minoritar pdl-ist nu a iesit. Nu i-ar strica ca fie putin mai detasat. In rest nota 10/10. Totusi nu ar strica sa se gandeasca sa paraseasca antenele motanesti, nu de alta, dar prea miroase a DNA in zona.
  • Serban Marin Serban Marin
    Nu pot decat sa constat cu mahnire ca libertatea risca sa se reduca la permsiunea de a fi prost crescut, de a fi redus mental (expresia "mintal" este o enormitate lingvistica) si de a avea un tupeu fara margini. Acest Badea este precum acel copil care a descoperit primele cuvinte pornografice si le repeta la nesfarsit. Si, fireste, este apreciat pentru asta de indivizi aflati la acelasi nivel infantil...
    Fireste, voi fi asaltat de "flegmele" verbale ale fanilor sai cu acuza de "basescianism". Si cand te gandesti ca, de fapt, tocmai proasta crestere imi repugna in primul rand la Basescu...

Trimite un comentariu

sus