Skip to main content

Mircea Badea pune Antenele la plată

 

mircea-badea1Antena 1 şi Antena 3 vor plăti fiecare amenzi de 50 de milioane de lei, după ce emisiunea În gura presei, prezentată de Mircea Badea, a fost analizată la CNA.

Publicitate

Cele 100 de milioane amendă sunt urmare a faptului că forul a considerat limbajul lui Badea drept licenţios şi vulgar. Badea instigă la violenţă, au considerat membrii CNA.

Dan Grigore: Nu poţi spune pe post că îţi vine să omori pe cineva!

În calculul penalizării a intrat şi gestul lui Badea de a arunca în cameră cu pantofii (“spre Traian Băsescu”), după ce un ziarist irakian a încercat să îl lovească pe fost preşedinte american George Bush.

Câteva din mostrele de limbaj acuzate de CNA drept vulgar şi licenţios, conform monitorizării:

“Să prostim poporul cu televizorul, hai să-l prostim! Cum? Bă, nu flegmându-i! Deci dacă-mi dai o flegmă-n ochi, nu-nseamnă că m-ai prostit, înseamnă doar că mi-ai dat o flegmă-n ochi.”

„L-ai pus pe ruşinea asta la preşedinţia Ro... ce dracu e asta? Prm ministru (…) Este şi-aşa, de porc, faptul că unul acceptă să fie prim-ministru azi şi peste patru zile se suceşte.”

„Te-apuci să analizezi politic un căcat, să fii nebun! Adică ce e ăsta? Un căcat!”

„S-au scuipat pe mufă timp de ani de zile; v-aş servi cu aceşti pantofi în pifometru”

FOTO: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • creste audienta si isi scoate mircea si banii de amenzi. fara numar, fara numar!
  • Traiasca partidu .. traiasca Basescu .Uraa uraa !!!
    Traiasca aceasta "tara libera" numita DICTATURA !!!! O "Noua Ordine " !
  • Traim timpuri nasoale. Sper ca in Romania sa ne mai putem spune sincer parerea.
  • Ce sa faca si domnii de la CNA, trebuie sa execute ordinele marinarului si ale consilierilor sai, tot mai mult cred ca CNA este dedicata Antenelor.
  • In 2 luni nu o sa mai aibe nici un fel de emisiune. Deja au scos emisinea de la 7-8 de pe A1 dimineata, acum vin amenzile si in curand va auzi cuvintele magice "afara!". Este prea savuros si ar fi pacat sa nu ne mai vedem frustrarile expuse de cineva pe te'veu

Trimite un comentariu

sus