Skip to main content

PROGRAME: „Ăla negru de respira greu”, varianta Gaiţă

 

viorel-gaita-si-bogdan-olteanuViorel Gaiţă, farsorul anilor 90 (Mitică, dacă vă aduceţi aminte) revine săptămâna viitoare într-o emisiune la Prima TV, după ce, anul trecut, a prezentat la Antena 1 programul Mishtok Show. Gaiţă a declarat pentru paginademedia.ro în ce constă noul show - intitulat România lui Gaiţă, care va fi unul itinerant, fără studio şi decor.

Publicitate

Într-una dintre rubrici, personaje pitoreşti povestesc filme celebre.

Viorel Gaiţă: Merg în cârciumi, în gări, pe stradă şi aleg oameni care redau într-un stil personaj povestea unui film. Ca în spotul cu “Ăla negru de respira greu”.

Iată celelalte rubrici:

  • Camera ascunsă
  • Întrebări capcană
  • Interviu întrerupt – farse făcute politicienilor. Fostul primar Viorel Lis, fostul preşedinte Emil Constantinescu şi Bogdan Olteanu sunt invitaţii primelor ediţii.
  • ImprovizaţieViorel Gaiţă comentează ironic, pe diverse teme
  • Ştiri inventate

Emisiunea de jumătate de oră este produsă după un concept de Viorel Gaiţă de Media Factory şi va avea şase ediţii în acest sezon. Prima emisiune este programată pe 16 ianuarie, de la 21.30.

Pe aceeaşi temă:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oli Oli
    Nu stiu ce contract a avut Gaita cu Antena dar mi s-a parut penibil ca el sa dispara in toamna din grila si sa reapara "geniile" Capatos, Mama Natura si balbaitul ala cu ochelari si parul cret ce modereaza emisiunea cu copii handicapati. Bafta la Prima Viorel!

Trimite un comentariu

sus