Skip to main content

Cornel Nistorescu, la Interviurile lui Obae

 

Până în 1990, era cunoscut pentru un gen acum rar: reportajul. Este autorul a trei cărţi: Întâmplări în liniştea unei fotografii, Paradisul provizoriu şi Proprietarul de iluzii.

Publicitate

În perioada de presiune maximă a PSD asupra presei (2000-2004), Evenimentul zilei, ziarul pe care îl conducea, era singurul cotidian care făcea opoziţie.

Editorialul Cântarea Americii, semnat Cornel Nistorescu, a ajuns să fie folosit de propaganda americană! Textul, cu un final memorabil - Numai libertatea poate face asemenea miracole, îl găsiţi aici.

Luni, Cornel Nistorescu vorbeşte la Interviurile lui Obae despre situaţia presei de acum, despre criza profesională prin care trece media şi despre impactul internetului. Un interviu realizat în parteneriat cu Happy Fish TV.

Un scurt promo:

[pageview http://paginademedia.ro/interviuri/nistorescu_teaser.html]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alk alk
    @george SRS = presa autentica?? esti in eroare prietene...
    Cristoiu a facut presa (cu ghilimele sau fara, e alegera ta) pentru bani si a avut succes!
    CTP e el scirbos citeodata si sluga din cind in cind dar e jurnalist stralucit, orice ar zice lumea.
  • alk alk
    Yodo, tu ai obsesia cu Basescu :)) Aici e vorba de Nistorescu... Cit timp unul se da moralist si apoi il vedem lup, crede-ma ca nu mai e un caz personal...
    Acu' sa nu zici ca Basescu i-a pus pe aia sa mearga corect pe strada tocmai cind vira neregulamentar Nostorescu cu gipanu'...
  • george george
    Cred ca Nistorescu si Sorin Rosca Stanescu sunt cei mai caracteristici oameni de presa. Deopotriva directori de gazeta, editorialisti si analisti politici de substanta au reusit dupa dec'89 sa arate ca in Romania poate exista presa autentica. Alti indivizi porniti la drum odata cu ei au sfarsit in derizoriu si manierism. Vezi Cristoiu, CTP-ul si altii care au priza acum la tipi mediocri.
  • YODA YODA
    @Alk: hai mai, ce Doamne iarta-ma, ala este un caz personal, nu ma priveste. Nistorescu a inceput sa-mi placa ca s-a debarasat de basescu, cam de vreo 8 luni incoace, a inceput sa revina la starea initiala.

    1. PS Petrisor Obae: n-ai mai actualizat rubrica "Audiente TV" din luna octombrie.

    2. "Adevarul a devenit lider pe quality, stii ceva cifre. Cica prin zona 80.000 de exemplare.
  • alk alk
    Mai bine ne-ar povesti despre criza morala prin care trece el dupa ce a dat peste tinerii de pe motocicleta, incalcind flagrant atit regulile de circulatie cit si regulile de bun simt, reguli din urma pe care le flutura pe la televiuziuni si le cere altora ori de cite ori are ocazia.

Trimite un comentariu

sus