Skip to main content

Cum va arăta noul logo al Intact

 

Trustul Intact şi-a definitivat noul logo, care va reprezenta întregul grup. Logo-ul a fost creat de compania internaţională de branding Landor în colaborare cu Seed Consultants (companie în care Camelia Voiculescu este unul dintre asociaţi).

Publicitate

Noul logo al grupului Intact

intact-logo-bun

(click pentru a mări)

În urmă cu doi ani, Intact a început să lucreze cu Landor pentru un proces de redranding corporatist, la nivelul de ansamblu al întregului grup.

Noul logo este în faza de implementare, de care se ocupă compania Seed Consultants. Firma, în care Camelia Voiculescu este acţionar, este partener exclusiv în România al Landor Associates.

Printre altele, Seed Consultants s-a ocupat de brandingul Radio ZU, noul post de radio al grupului Intact.

Compania Landor a fost înfiinţată de Walter Landor, în 1941, la San Francisco. Este parte a grupului internaţional de comunicare WPP. La nivel global, a lucrat pentru clienţi precum Ferrari, Danone, Durex, Citibank, Kodak şi Microsoft.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ilinca dima ilinca dima
    haha, are doua fete, e nimerit :)
  • Dacian Dacian
    L-am vazut folosit undeva...
  • Andrei Andrei
    Cu tot respecul pentru trustul Intact, dar acest logo nou pare a fi desenat cu rigla de un pustan de clasa a II-a...nu are nimeni imaginatie pe acolo?
  • ratio ratio
    Adevarul e ca era nevoie de o mare firma de branding ca sa scoata un asemenea logo, desenat pe ultima pagina a unui caiet al unui elev de clasa a IV-a. Si multe sute de mii de euro. Acum, cu noul logo, intact va deveni o firma extrem de cunoscuta si-i va creste valoarea de piata.
  • Rujblog Rujblog
    Pe mine ma dor ochii de la noul logo. Nu cunosc munca firmei de branding, insa noul logo al grupului Intact mi se pare total neinspirat. De ce ai alege sa te reprezinte niste dungi rosii sau roz si turcoaz, care se intrepatrund si care deranjeaza la ochi. Nu era Intact cu verticalitatea? Liniile folosite pentru logo sunt orizontale. Sa intelegem ca si-au schimbat pozitia?
  • YODA YODA
    Cam imbacsit, dar poate se mai umbla oleaca la el

Trimite un comentariu

sus