Skip to main content

Revista presei media – 2 februarie

 

Televiziunea tabloid a lui Dan Diaconescu, OTV, a înregistrat, în luna ianuarie 2009, o creştere de audienţă de 0,4% faţă de luna precedentă, ajungând la un rating mediu pe publicul urban de 1%., analizează Business Standard. OTV s-a clasat, astfel, pe locul şase în clasamentul general al celor mai vizionate posturi TV din mediul urban, depăşind cu doar câteva mii de telespectatori televiziunile Prima TV şi TVR 1, clasate, în ianuarie, pe locurile şapte, respectiv opt.

OTV a depăşit TVR 1 şi Prima TV în ianuarie

"După un an de parteneriat, regia de publicitate Boom şi siteurile Gazetei Sporturilor au decis de comun acord oprirea colaborării exclusive începând din 1 februarie 2009", scrie HotNews, citând blogul lui Gusti Roman, director executiv Gazeta Online. Gusti Roman multumeşte regiei de publicitate online şi afirmă că munca celor de la Boom "a sprijinit creşterea siteurilor".

GSP.ro şi Boom au întrerupt contractul exclusiv

Tirajul ziarului Adevărul va fi mărit până la 240.000 de exemplare, în ziua colecţiei „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“. Răzvan CorneţeanuDirectorul general Adevărul Holding dă în Adevărul câteva detalii despre tirajul colecţiei.
19.648 de abonamente „Adevărul + carte“

Investiţiile publicitare pe canalele de comunicare din Franţa au înregistrat scăderi semnificative în luna ianuarie, potrivit companiei de măsurare TNS Media Intelligence, citate de Adevărul. Publicitatea TV a cunoscut cea mai importantă scădere. Declinul total, pe toată ziua, în ceea ce priveşte televiziunile naţionale este de 13%. După ora 20.00, volumul de publicitate TV a scăzut cu 30%, iar în timpul zilei, acesta a scăzut cu 6%.
Ianuarie, lună grea în presa franceză

Motorul de căutare Google a clasificat sâmbătă, timp de 40 de minute, toate paginile web ca fiind periculoase, relatează Cotidianul. Dacă aţi încercat să faceţi o căutare pe Google în intervalul 16.30 - 17.25 (ora României), este foarte probabil să fi văzut mesajul "Acest site ar putea să vă afecteze computerul". Google a dat vina pe “o eroare umană” provocată de un inginer care a încercat să adauge o singură adresă web în lista neagră, dar a sfârşit pentru a adăuga, din greşeală, toate paginile de pe Internet.
Google a pus întregul Internet pe lista neagră

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus