Skip to main content

Lucian Romaşcanu, fostul director al Libertatea, preia Cancan şi Ciao

 

ACTUALIZARE: Un comunicat Cancan confirmă informaţiile paginademedia.ro: "Începând cu data de 25 martie a.c. domnul Lucian Romaşcanu se alătură echipei Cancan si Ciao!, urmând să ocupe poziţia de General Manager. Romaşcanu, împreună cu Daniela Ionescu, director executiv, au misiunea de a reorganiza toate operaţiunile companiilor, de a menţine poziţiile de lider ale titlurilor din portofoliu şi nu în ultimul rând de a identifica noi direcţii de dezvoltare pe piaţa românească de media.

Publicitate

Lucian Romaşcanu, fost director executiv al ziarului Libertatea, va fi director al publicaţiilor Cancan şi Ciao. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Romaşcanu se află în faza finală a negocierilor.

Până la ora redactării articolului, atât Lucian Romaşcanu, cât şi Radu Budeanu, proprietarul mărcilor Cancan şi Ciao, nu au putut fi contactaţi.

Lucian Romaşcanu, fostul director executiv al ziarului Libertatea, a plecat din compania Ringier săptămâna trecută. Până în urmă cu trei săptămâni, Lucian Romaşcanu a fost director executiv al diviziei de ziare bulevardiere şi gratuite din Ringier (Libertatea şi Compact).

După ce Ringier a închis ziarul Compact, divizia de ziare bulevardiere s-a unit cu divizia de ziare de referinţă şi economice. În noua divizie, Lucian Romaşcanu a fost trecut pe o poziţie de director de vânzări.

Pe aceeaşi temă:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anais Anais
    Din pacate, e trist cum un trust ca Ringierul renunta, cu atata usurinta, la oamenii buni...Multa bafta Lucian..meriti :)!
  • IUDA IUDA
    @ wou&Eugen M - puteti detalia "a pus pe butuci Compactul"? Ca din cate stiu eu e doar prima dintr-un lung sir de inchideri si treceri pe online datorate situatiei economice actuale! Situatie care nu cred ca poate fi pusa in carca managerilor. Iar LR este cel care a preluat Libertatea intr-un moment de criza si a pastrat-o pe primul loc in Romania (unde probabil va mai ramane mult timp de acum incolo)
  • Eugen M. Eugen M.
    tipul de om care, orice ar face, cade in picioare.
    a pus pe butuci compactul, acum pleaca la mai bine. oare la ce iti trebuie un asftel de om??? doar ca e de profesie "sef"?
  • wow wow
    wow..mega achizitie..dupa ce a pus pe butuci compact si in general divizia de newspaper din Ringier, urmeaza cancan si ciao..nu ca ar fi mare chesti de capul lor
  • Iulius Iulius
    Taticu' poate isi aduce aminte si de copiii lui abandonati de la Compact :D
  • A. Tent A. Tent
    Eu mereu am zis ca radu budeanu e dat dracului. Atentie la pana de vultur!
  • ioane2bat ioane2bat
    felicitari! e o achizitie foarte buna!
    si asha incepe balul!

Trimite un comentariu

sus