Skip to main content

Lucian Romaşcanu, fostul director al ziarului Libertatea, pleacă din Ringier

 

ACTUALIZARE: Conform unui anunţ intern al Ringier, Mirela Murariu va conduce Departamentul de Publicitate al nou înfiinţatei divizii Newspapers Division. Ea va prelua poziţia "de la Lucian Romaşcanu, care a decis să dea curs unor proiecte pe cont propriu." Tot anunţul intern, în text.

Publicitate

Lucian Romaşcanu, fostul director executiv al ziarului Libertatea, a hotărât să plece din compania Ringier.
Până în urmă cu două săptămâni, Lucian Romaşcanu a fost director executiv al diviziei de ziare bulevardiere şi gratuite din Ringier (Libertatea şi Compact).

După ce Ringier a închis ziarul Compact, divizia de ziare bulevardiere s-a unit cu divizia de ziare de referinţă şi economice. În noua divizie, Lucian Romaşcanu a fost trecut pe o poziţie de director de vânzări.

Contactat de paginademedia.ro, Romaşcanu a confirmat separarea de Ringier, dar nu a dat detalii despre
motivele plecării.

Iată anunţul intern al Ringier:

Lucian Romaşcanu, care deţine în prezent funcţia de Director de Publicitate Newspapers Division, a decis să se dedice unor proiecte pe cont propriu. Mirela Murariu a acceptat provocarea de a prelua conducerea noului departament. În aceasta formulă, Cristina Negoiţă (Advertising Sales Manager Libertatea ) şi Diana Sârbu (promovată în funcţia de Advertising Sales Manager Capital si Evenimentul zilei) ii vor raporta direct Mirelei Murariu.

Lucian s-a alăturat echipei Ringier ca Director de Publicitate în 1999, iar după o perioadă în afara Ringier a revenit pe poziţia de Director Executiv în 2006, acumulând în cadrul firmei o experienţă de peste 5 ani. El a deţinut mai multe funcţii de conducere în diferite departamente şi divizii şi a contribuit direct, în special în ultimii doi ani, la menţinerea succesului de piaţă al celei mai puternice companii de publishing din România. Managementul doreşte să îi mulţumească pentru loialitatea şi aportul său şi să-i ureze succes în noul său drum!

Mirela Murariu s-a alăturat companiei Ringier România în urmă cu 11 ani ca Advertising Sales Representative. Mirela a avansat constant în structura de vânzări de publicitate a companiei Ringier, deţinând pe rând funcţiile de Media Planner Magazines Division, Media Director Magazines Division şi Director de Publicitate Magazines Division. Din februarie 2008, Mirela a preluat conducerea departamentului de vânzări al diviziei Economic & Reference, unde a implementat cu succes un nou model de lucru, reuşind să genereze împreună cu echipa sa volume de top într-o piaţă tot mai concurenţială.

Mirela Murariu va continua să îi raporteze direct lui Claudiu Şerban, Deputy General Manager, care coordonează întregul portofoliu de ziare al Ringier România constând din brandurile Capital, Evenimentul zilei şi Libertatea.

Departamentul va funcţiona în această formulă începând cu data de 16 martie 2009.

Conducerea companiei multumeşte Mirelei Murariu pentru acceptarea acestei noi provocări şi îşi reafirmă încrederea că în noua formulă, membrii echipei de vânzări de publicitate a Newspapers Division vor continua să îşi demonstreze profesionalismul cu care au contribuit şi până în prezent la sustenabilitatea Ringier România.

Pe aceeaşi temă:

Măsuri de criză: Ringier închide gratuitul Compact

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus