Skip to main content

Parteneriat B1-EVZ: Vrem să oferim o alternativă la Realitatea şi Antena 3

 

Intervalul orar 14.00-18.00 de la B1 TV se va transforma, din mai, într-un tronson de ştiri care să concureze cu posturile dedicate Realitatea TV şi Antena 3. Evenimentul zilei şi B1 TV vor începe un parteneriat pentru o emisiune zilnică. Deocamdată, potrivit informaţiilor paginademedia.ro, numele de lucru este “Evenimentele zilei” Colaborarea dintre cotidian şi postul TV va fi atât la nivel editorial, dar şi la nivelul vânzărilor.

Publicitate

Ce presupune parteneriatul?

Vlad Macovei (foto) a declarat pentru paginademedia.ro că emisiunea va fi realizată dintr-un studio plasat în redacţia Evenimentului zilei şi că tronsonul orar va avea patru gazde: două de la B1, plus Mircea Marian şi Horia Ghibuţiu, senior editori EVZ.

Vlad Macovei:

“Emisiunea va avea o componentă de follow-up pe evenimentele tratate în ziar, dar şi o componentă de talk-show şi transmisiuni live din redacţie. Vrem să oferim o alternativă la ceea ce oferă Realitatea TV şi Antena 3 pe acel interval”.

Atât pentru Evenimentul zilei, cât şi pentru B1, parteneriatul are raţiuni strategice, explică cele două instituţii implicate:

  • Evenimentul zilei vizează prin iniţierea acestui proiect de televiziune implementarea strategiei multimedia pe care managementul ziarului şi-a asumat-o şi care vine să completeze poziţionarea solidă pe care brandul Evenimentul zilei o deţine în segmentul de ştiri, în print şi online.
  • Pentru B1, parteneriatul cu unul dintre cele mai puternice branduri de ştiri vine sa consolideze poziţionarea canalului pe segmentul de analiză şi dezbatere, asigurând o ancoră de programming puternică în intervalul orar 14:00 – 18:00 (early fringe).

Există şi o colaborare la nivel de vânzări în acest parteneriat?

Vlad Macovei, redactor-şef EVZ nu a dat detalii. A precizat, doar că “este o strategie şi pe această zonă”.

Cum ar fi arătat emisiunea dacă ar fi început azi, explică Vlad Macovei:

  • Am fi avut o continuare la subiectul Basarabia, cu care am deschis ziarul. Avem ziarişti la Chişinău şi ar fi intrat în direct pentru ultimele ştiri.
  • Emisiunea ar fi dezbătut şi ultimele declaraţii ale lui Traian Băsescu, cu invitaţi.
  • Scandalul din fotbal ar fi fost un alt subiect, cu invitaţi.
  • Probabil ar fi fost şi ceva de sezon, cu Paştele.
  • Alte subiecte ar fi fost meciul Liverpool – Chelsea şi “ţeapa AC/DC
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • romania inedit romania inedit
    Eu m-as mira sa aiba cine stie ce succes !
  • Ordis Ordis
    Stii cum se zice? Succesuri nebanuite
  • IULIAN IULIAN
    Auziti? Pe mai toate posturile asa sa nu ne plictisim cam cum e tipa aia ce insista 24 de ore si nu poate sa faca tare la buda lasand tot timpul usa deschisa!!!!!!! Culmea sa buda da in dormitor.Ce prost gust!!!!Chiar! In toamna asta Basescu unde da???? HA HA HA !!!!!
  • sunny sunny
    Vai de capul lor =))) Alternativa la otv poate =))) Cica la Antena 3 sau Realitatea :)) Maine-poimaine fac alternativa si la Cartoon Network intre orele 8.00-14.00 si alternativa la Private Spice dupa ora 24.00 =))) Mai bine ar revizui emisiunile actuale cum sunt porcariile de: moni-caco-lumbeanu, nasssul, si in special mirifica si inegalabila emisiune a inteligentei si deosebitei prestatoare de servicii sexuale contra cost laura andresan =)) Asta referitor la b1tv.. Cat despre evz.. evz mai bine s-ar inchide si astfel economisesc hartia si implicit dau o mana de ajutor padurilor din ce in ce mai putine pe planeta asta.. Oricum au devenit mai ecologisti in ultimul timp :)) Vezi tirajele pe care le au =)) Mai bine opresc de tot. Chiar ar fi un gest laudabil :))
  • dan dan
    haha - deja am si inceput sa ma distrez - nici nu mai e nevoie sa faceti nimic.
  • YODA YODA
    Si scuzati-ma, ei prezinta acest jurnal in intervalul 14-18, adica chiar in timpul in care lumea chiar e la munca? interval ala orar e chiar pustiu Puteau sa faca ori dimineata pana-m 12 , ori dupa 17.00. Au gandit-o mult baietii.
  • Răzvan Răzvan
    Mie mi se pare interesant, chiar daca intr-un fel tind sa-i dau dreptate lui aryy. Dar o sa fie un program extrem de lung, nu stiu daca o sa reuseasca sa-l umple cu succes. Oare care or sa fie gazdele de la B1TV?
  • aryy aryy
    Se vede ca vin alegerile !!
    Oficiosul impreuna cu televiziunea preferata a portocaliilor pun de un parteneriat..totul pt binele marinarului !!
  • nae catavencu nae catavencu
    "ancoră de programming...) (early fringe)". Hahaha... Cine pe cine ...ancoreishn? Pacat de ziar. Stilcirea penibila a limbii n-o sa creasca nici audienta postului, nici tirajul ziarului. Cit de spre programul in sine, are balta peste. Si patronii BANI! E treaba lor pe ce vor sa-i arunce. Prefer un articol bine scris, profesionist, in locul cotcodacelii incontinente, care polueaza de multa vreme sticlele televizoarelor. Nu toate mustele fac miere.....
  • Un cititor Un cititor
    In loc sa se concentreze pe partea slaba - calitatea editoriale a ziarului - pierd vremea cu taclale la TV. Nici nu ma mir ca s-au dus la 40k tiraj si probabil se vor duce la 30k dupa ce potentialii cititori vor vedea stirile la TV si nu in ziar.
  • YODA YODA
    Vai de capul lor. Alternativa la Realitatea si Antena 3? Vorbesc si astia cum o fac si aia de la Kanal D "Concurentul nostru direct este PROTV", dar ei nu reusesc sa urce mai sus de locul 5-6. Prevad ca vor avea un succes nemaintalnit in Romania.

Trimite un comentariu

sus