Skip to main content

Dorin Chioţea a demisionat. Libertatea a întors jurnaliştii care au vrut să plece la Click

 

dorin-chiotea-21Dorin Chioţea şi-a dat astăzi demisia din poziţia de editor coordonator al tabloidului Libertatea. Iniţial, Chioţea urma să ocupe poziţia de Group Project Manager, dar va coordona echipa de ziarişti sportivi din grupul Adevărul Holding.

Publicitate

Alţi aproape 20 de jurnalişti de la Libertatea (incluzând toată echipa de online) au fost ofertaţi de Adevărul Holding pentru a trece la Click. Ringier a reuşit să împiedice toate plecările, chiar dacă o parte din ziarişti îşi dăduseră acordul pentru a se transfera la ziarul concurent Click.

Ce va face Dorin Chioţea? Chioţea, pentru paginademedia.ro:

"Practic, voi fi redactor-şef al Diviziei Sport din Adevărul Holding, care asigură conţinut pentru Adevărul, Adevărul de seară şi Click. Mă atrage pentru că revin la sport, marea mea pasiune. Am discutat cu Adrian Halpert (director editorial n.r.) şi Răzvan Corneţeanu (director general n.r.) această variantă, pe care am considerat-o cea mai bună în contextul actual. Asta nu exclude şi alte proiecte în cadrul grupului."

Chioţea va trece oficial la Adevărul Holding la 1 iunie.

Lansează Adevărul Holding un ziar de sport? Dorin Chioţea a infirmat această variantă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Colgate Palmolive Colgate Palmolive
    Pacat ca pleaca, precis l-a acrit rau de tot cineva, poate Claudelul. Este cel mai cunoscut nume din redactie. Chiar daca a fost tradat de niste baieti care au mers la doua capete, sigur va gasi altii. Are prea mare experienta in a forma oameni buni, mai ales ca il are alaturi pe Cornete, cu care e prieten. Cu ei doi Gazeta n-a ridicat nicio pretentie in fata ProSport vreo 3 ani de zile.

Trimite un comentariu

sus