Skip to main content

Război deschis între Gheorghe şi Mihaiu şi CNA. Ultima amendă: 15.000 de lei

 

liviu_mihaiu2Andrei Gheorghe şi Liviu Mihaiu au atras cea mai mare amendă acordată vreunui post de radio în acest an 15.000 de lei (150 de milioane de lei) pentru Radio Guerilla. De ce? Cei doi au atacat dur într-o emisiune Consiliul Naţional al Audiovizualului, după ce forul i-a amendat cu 7.500 de lei pentru limbajul dintr-o emisiune anterioară. Mai mult, Guerrilla nu a difuzat textul sancţiunii primite, aşa cum prevede legea.

Publicitate

Nu plătim amenda (cea de 7.500 de lei n. r.), au spus cei doi prezentatori în emisiunea pe care o prezintă la Radio Guerrilla şi care a atras noua sancţiune de 15.000 de lei. Despre membrii CNA: “Sunt bârfitori. Sunt Tot ce vrei. Toată această uniue de profesori rataţi care nu şi-au găsit locul în meserie s-au adunat într-un CNA.” “Când am pomenit cuvântul sex, calculatoarele tiranice ale reprezentanţilor partidelor politice s-au activat şi ne.au dat nouă amendă”.

Puţin istoric: La 7 mai, Guerrilla primea 7.500 de lei amendă, CNA invocând comentarii pe teme sexuale ori cu evidentă tentă sexuală din Emisiunea lu’ Gheorghe şi Mihaiu. Câteva extrase din monitorizare, pe care o găsiţi AICI:

Mihaiu: Auzi, dar tu ai face sex cu Delia, ...Gheorghe?
Gheorghe: Eu ? Da.
Mihaiu: Aoleu. Momente jenante.
Gheorghe: Tu ai face sex cu Delia?
Mihaiu: Ce momente jenante!...
Gheorghe: Tu ai început. Ai face sex cu Delia?
Mihaiu: Provocare, mai dă-mi o pereche de…
Gheorghe: Marius…
Mihaiu: Dar cine n-ar face sex cu Delia

Mihaiu: Auzi? Ştii care-i culmea răbdării?
Ascultător: Nu.
Mihaiu: Apropo de cutremurul ăsta ?
Ascultător: Nu.
Liviu Mihaiu: Îţi bagi penisul în pământ şi să aştepţi să vină cutremurul.

Ca urmare a acestei decizii, Gheorghe şi Mihaiu au atacat forul audiovizual într-o altă emisiune. “Oameni răi, prost crescuţi sau suflete rele”, a spus Andrei Gheorghe despre membrii CNA, o „uniune de profesori rataţi”.

Din emisiunea amendată cu 15.000 de lei:

Dialog:
Gheorghe: Tu crezi că aşi fi putut să duc membrii CNA la prostituate?
Mihaiu: Nu.
Gheorghe: Nu crezi că aş fi putut să duc doi membri CNA la prostituate?

"Am ajuns să fim judecaţi de nişte incompetenţi."

"Noi acceptăm rahatul ăsta fără oprire."

În CNA sunt şi “Doi reprezentanţi ai unor partide politice, care, întâmplător sau nu, sunt securişti“

Alt dialog:
Mihaiu: E foarte bine să mai dai din când în când o şpagă, poate scapi de cine ştie ce.
Gheorghe: E foate bine să primeşti de ziua ta un ceas frumos de aur. Cumpărat de la Helvetansa.

"Oameni răi, prost crescuţi sau suflete rele, sunt toţi băgaţi în discuţii partinice, micropartinice sau nonpartinice, au agende personale, nu au intelect pe care să îl respecţi."

"Postul ăsta de la CNA e un fel de sinecură în care sunt tot felul de figuranţi care zac pe la uşile partidelor şi se roagă de ei să le dea şi lor un post."

"Radio Guerrilla nu poate fi penalizat aşa uşor. Să ştie şi alte slugi de la posturile de radio."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • takeda takeda
    lui liviu anghel, liviu gheorghe si emanuel:
    simt in tonul comentariilor voastre frustrarea semidoctului complexat de baietii aia non-conformisti, cu replici spontane si succes la fete, asa cum nu o sa aveti voi niciodata
    aia doi pe care-i criticati, asa mitocani cum ii vedeti, macar au "oaie" bai papagalilor!
  • emanuel emanuel
    E o mizerie demna de OTV. Pana la urma care-i diferenta intre ce fac Gheorghe si Mihaiu si ceea ce facea Dan Diaconescu la "televiziunea poporului"?

    Mi-au atras atentia complicitatea mizera si nuantele de santaj din acest dialog:

    "Gheorghe: Tu crezi că aşi fi putut să duc membrii CNA la prostituate?
    Mihaiu: Nu.
    Gheorghe: Nu crezi că aş fi putut să duc doi membri CNA la prostituate?"

    Oameni de radio?

    Imi amintesc de Gigi Becali care, dupa ce s-a suparat pe Gheorghe Hagi, a inceput sa spuna ca-i aducea prostituate lui Hagi, ca Hagi, saracu', nu avea timp de femei, fiind tot timpul in cantonamente.
  • liviugheorghe liviugheorghe
    Oameni de radio n-au fost niciodata, cum n-au fost nici oameni de media vreodata. Mitocania e un atribut prea blind pentru specimenele astea care au infectat si infecteaza media din Ro de ani de zile. Si nu sint singurii (vezi sanctiunile date si altor posturi de radio unde vietuiesc specimene la fel de dereglate). Din nenorocire, halul justitiei din Ro o face sa fie incapabila de-a reactiona la manifestarile repetate ale unui delincvent precum gheorghe. Si nu sint scapati de la Aslan, ci din tarcul catavencului, plin de asemenea creaturi "nonconformiste" (?!?!?!). Mitocania si nesimtirea jignesc, pur si simplu, conceptul de nonconformism. Iar astia sint DOAR mitocani si nesimtiti. Tupeul la adresa CNA, perpetuat in lipsa unei reactii foarte ferme, dovedeste ca CNA este o institutie tipic romaneasca, adica nu face explozie...
  • ANGHEL LIVIU ANGHEL LIVIU
    acesti doi asa-zisi oameni de radio cred ca pot face o emisiune la radio ca si cum ar discuta la carciuma despre cum ar fi sexul cu delia?andrei gheorghe asta se crede un nonconformist dar ajunge sa fie un badaran abject far pic de bun simt.ca ziaristi si oameni de media nu au ramas in memoria colectiva prin ceva nemaipomenit facut de ei dar se pare ca vor primul loc la amenzi.foarte bine,este o masura corecta.ajunge andrei gheorghe sa critice niste oameni de la cna,cand el stie foarte bine in ce hal si-a terfelit imaginea cu scandalul ''tragerii pe nas''.doi batranei care ar trebui sa iasa la pensie,sa manance seminte in parc,sa vedem si noi neste pensionari nonconformist.se duce naibi totul cu asemena elefanti scapati de la ana aslan.multumesc
  • niku_elektriku niku_elektriku
    zise liviu mihaiu, proaspat fost guvernator...
  • Razvan Razvan
    Foarte tare! E cazul să reacţioneze cineva pentru că membri CNA exagerează. Dau amenzi din orice şi nu suportă să fie criticaţi. Se cred mai presus decât, de fapt, sunt! Cu toate astea, Radio Guerrilla ar fi trebuit să dea textul sancţiunii doar pentru a nu atrage noi amenzi. Înţeleg de ce nu au făcut-o şi îi apreciez pentru curajul lor. La mai mare!

Trimite un comentariu

sus