Skip to main content

Revista presei media – 8 mai

 

Publicitate

pro-tv2Primele contracte pentru Advertiser Stimulus Package, oferta de publicitate a Pro TV au fost semnate până la data de 30 aprilie şi au contribuit la creşterea gradului de ocupare pe staţiile Pro TV, scrie Wall-Street. Oferta de criză a Pro TV a fost lansată luna trecută: postul a scos la vânzare punctele de rating (Gross Rating Points) neconsumate, la un preţ de 100 euro/GRP, de trei ori mai mic decât suma standard.
Tot Wall-Street notează că preţul în scădere al GRP-urilor în televiziune se va stabiliza şi îşi va începe creşterea din toamna lui 2010. Valoarea-record din 2008 ar putea fi atinsă abia în 2012-2013.


Strategii de criză pentru televiziunile româneşti
Când vor reveni preţurile din publicitatea TV la nivelul din 2008?

OMD România a dat în judecată o agenţie din Cluj, pentru recuperarea unor debite restante, potrivit unor surse apropiate agenţiei de media, parte a grupului de media Omnicom Media Group. Contactat de către AdPlayers, Cristian Mucichescu, Managing Director la OMD România a confirmat acţionarea în instanţă a companiei Ador Media din Cluj.
OMD România recuperează în instanţă sute de mii de lei

Business Standard a câştigat şapte premii de excelenţă la European Newspaper Award, competiţia de design de presă, scrie ...Business Standard. Ziarul a intrat în posesia celor şapte premii de excelenţă obţinute la categoriile Front Page, Inside Pages with Ads., Photography şi Illustration, după ce, cu un an înainte, obţinuse cinci premii încă de la prima sa participare.
Business Standard în Europa

Asasinele” şi “Prima dată” sunt două noi producţii pe care Euforia TV le va difuza din luna mai, scrie Cotidianul. În prima emisiune sunt prezentate poveştile criminalelor din istoria României ultimului secol, iar în cea de-a doua, vedetele autohtone îşi povestesc primele experienţe sexuale.
Poveştile dezvirginării celebrităţilor made in Romania, la Euforia TV

Emisiunea Dan Diaconescu Direct de pe OTV a reuşit, în noaptea de miercuri spre joi, să mai adauge o pagină inedită în istoria televiziunii tabloide, în momentul în care şi-a propus, nici mai mult nici mai puţin, ca, folosindu-se de ajutorul unei clarvăzătoare prezente în studio, să ia un interviu soţilor Ceauşescu, notează Evenimentul zilei.
Delir mistic la OTV: interviu cu Ceauşescu

News Corporation, grupul controlat de Rupert Murdoch, va începe în următorul an să perceapă tarife pentru accesul la informaţia prezentată pe siteurile publicaţiilor deţinute, conform declaraţiilor magnatului media, citate de The Guardian şi preluate de HotNews. Murdoch şi-a reafirmat convingerea că este posibilă distribuirea contra cost a conţinutului editorial pe Internet, dând drept exemplu succesul Wall Street Journal.
Murdoch: publicaţiile News Corporation vor percepe bani pentru conţinutul online

murdochRupert Murdoch a declarat că perioada grea a economiei s-a încheiat, scrie Wall Street Journal, citat de Wall-Street. Proprietarul News Corp a dat declaraţii încurajatoare despre piaţa de publicitate, reiterând comentariul său conform căruia modelul de afacere al ziarelor s-a schimbat şi şi-a exprimat părerea în legătura cu dificultăţile pe care le întâlnesc companiile media pentru monetizarea conţinuturilor lor în timpul creşterii mijloacelor media digitale.
Murdoch: Perioada cea mai grea din economie a fost depăşită

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus