Skip to main content

DE WEEKEND: (Re)Trăim decenii de împliniri măreţe la TVR

 

1 mai muncitoresc? 23 august în studioul TVR? Film cu figuranţi? O galerie de fotbal? Nici măcar. TVR 1 a demonstrat (involuntar) că, în orice producţie cu fiţe de calitate, ineditul trebuie căutat şi în fundal, nu în prim plan.

Publicitate

O idee probabil bună, dar nişte galerii cu un casting nefericit au transformat într-o parodie emisiunea de aseară dedicată alegerilor parlamentare. O mare de steaguri a fost aseară în studio la dezbatere. Spre nefericirea susţinătorilor care le-au agitat, când bezmetic, când anemic, timp de vreo două ore (oare au primit un spor de fluturător frenetic ?).

Avântul şi cheful suporterilor se vede în montajul video care urmează. Oare la ce se gândesc agitatorii în timp ce flutură drapelele de zor? Uitaţi-vă cu atenţie la ei şi faceţi un exerciţiu de imaginaţie.

De remarcat dăruinţa tipului cu ochelari din spatele Renatei Weber, "seriozitatea" galeriei PD-L, cheful suporterilor UDMR şi stilul agitatoarei de steag din spatele prezentatoarei Ioana Popescu.

Colegul meu George Hari Popescu a realizat un scurt montaj, cu cel mai potrivit fundal sonor pentru emisiunea de aseară. Iată-l:

[flashvideo filename=video/stegulete_tvr_muzica.flv /]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioane2bat ioane2bat
    prin "generozitatea" noastra, ca platim taxe, cei de la tvr au cu sa-si bata joc!!! rusine lor, rusine celor care-i lasa pe tvr-isti sa-si bata joc de noi si sa faca incercari pe banii nostrii!
    alo, mai este interesat cineva sa raspunda si sa ia masuri, din acesta tara, cu privire la TVR SI SRR? pt banii nostri, raspunde cineva? legile alea de le tot schimbati, le mai schimbati?
  • telespectator telespectator
    Faza cu risu' am consumat-o altcindva (avem o istorie bogata in astfel de "momente")... Ce s-a petrecut serile trecute pe postul public e mult prea grav. Nu sint de vina nici "actorii" si nici figurantii. Catastrofali sint cei care-au gindit programul - realizatorii. Singura apreciere (extrem de blinda) posibila: penal de penibil!!! N-au nici o legatura cu conceptul de televiziune (asta nu inseamna ca la rvt sau la protv nu se calca-n strachini permanent, dar managementul se face simtit, cit de cit). Imaginea acestei institutii publice a ajuns intr-un hal de nedescis prin lipsa totala de profesionism a celor care o conduc si gestioneaza banii publici. Poate ca e buna si-ntrebarea: mai conduce cineva p-acolo?!?! RUSINE!
  • Yoda Yoda
    @Emanuel: cine stie, in staff-ul lui Obama s-o fi infiltrat vreun UTC-ist :)
    am vazut ca l-au rejectat
  • Emanuel Emanuel
    Yoda, asta-i haioasa, eu am vazut chestii cu adevarat sinistre, niste clipuri din campania electorala a lui Obama care l-ar fi facut gelos si pe Ceausescu... era unul cu copii care-i cantau lui Obama, acum a fost retras de pe net, am mai gasit niste fragmente la:
    http://www.youtube.com/watch?v=08BAfKCfu74&feature=related
  • YODA YODA
    Foarte tare montajul, mi s-a zbîrlit puţin pilea :)
  • Emanuel Emanuel
    jenant, am vaut emisiunea si m-am prapadit de ris.

    au copiat de la pro si realitatea care au adus galerii la alegerile trecute. nici acolo nu prea a functionat, dar acolo era mai firesc, galeriile se comportau ca galerii, isi incurajau favoritii.

    pe cand, la tvr, ieri seara, figurantii aia, saracii, fluturau steguletele fara entuziasm si in tacere, de ziceai ca-s la casa de nebuni. cand vezi stegulete fluturand te astepti sa auzi si gtaleria, zgomot, indemnuri, nu tacere. nu m-a deranjat, asadar, ca steguletele alea murdareau imaginea si distrageau ate ntia cu totul de la dezbatere, cat senzatia de nefiresc sitotal absurd de a vedea zeci de steaguri fluturate in tacere.

Trimite un comentariu

sus