Skip to main content

Kanal D întrerupe contractul cu Lazarus

 

lazarus2ACTUALIZARE: Salariul lunar al lui Luis Lazarus era de 15.000 de euro. Dacă postul Kanal D ar fi prelungit contractul şi pentru toamnă, Lazarus ar fi putut ajunge şi la 20.000 de euro, în anumite condiţii de audienţă. Cifrele au fost citite de Dan Diaconescu aseară, pe OTV, direct din contractul Luis Lazarus - OTV. Potrivit aceluiaşi contract, Lazarus ar trebui să plătească o treime din amenda de un miliard de lei vechi luată de Kanal D. După spusele lui Diaconescu, contractul i-a fost pus la dispoziţie chiar de Lazarus. A fost citit aproape integral, aseară, într-o emisiune care a fost, practic, un atac dur, în stilul OTV, la postul Kanal D şi la managerul Pavel Stanchev.

Publicitate

Imaginile porno difuzate în emisiune i-au adus lui Lazarus scurtarea contractului cu postul Kanal D. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ultima ediţie Lazarus Show va fi difuzată marţi, deşi, în mod normal, emisiunea trebuia să iasă din grilă după 13 iunie 13 iulie.

Potrivit aceloraşi informaţii, deşi Lazarus are posibilitatea de a prelungi contractul din toamnă, oficialii Kanal D iau serios în calcul oportunitatea continuării emisiunii.

Prestaţia lui Lazarus a atras, ieri, cea mai mare amendă acordată vreodat de CNA: 100.000 de lei (un miliard de lei vechi), după cum a scris paginademedia.ro, AICI.

Astăzi, Clubul Român de Presă, organizaţie în care Kanal D a intrat de curând, a atras atenţia asupra derapajului postului de televiziune de la normele deontologice.

Iată poziţia CRP:

"Clubul Roman de Presa a transmis o scrisoare de atentionare reprezentantului postului de televiziune Kanal D in CRP, domnul Pavel Stanchev, pentru includerea in emisie a unor programe care contravin valorilor aparate de Club.

Clubul Roman de Presa isi exprima speranta ca derapajul profesional inregistrat in emisiunea „Lazarus Show” din data de 22 iunie va fi unic in activitatea televiziunii si ca afilierea Kanal D la Club va avea implicatii si la nivelul respectarii normelor profesionale.

Clubul Roman de Presa apreciaza succesul postului de televiziune Kanal D, obtinut in scurt timp de lansare, precum si inovatia pe care a adus-o in privinta programelor pe care le propun telespectatorilor si spera ca postul de televiziune Kanal D va respecta increderea pe care acesti telespectatori i-o acorda.

Clubul Roman de Presa incurajeaza diversitatea subiectelor in mass-media si a aparat intotdeauna dreptul mass-media romanesti de a reflecta aceasta diversitate. Credem ca acest lucru trebuie facut in respect pentru publicul nostru, respect care nu se masoara in audiente, ci in calitatea profesionala a demersurilor pe care le facem in apararea intereselor lui.

Respectarea normelor deontologice de catre membrii Clubului este o conditie importanta pentru afilierea la CRP, acesta fiind unul dintre motivele pentru care, in procesul de inscriere, orice societate de presa trebuie sa isi asume normele profesionale ale Codului Deontologic al Ziaristului adoptat de Clubul Roman de Presa.

CRP reaminteste tuturor membrilor sai ca suntem responsabili in fata publicului nostru si ca un succes de tiraj sau audienta pe termen scurt nu trebuie sa ne faca sa uitam ca avem si o responsabilitate sociala fata de acestia."

Consiliul de Onoare
al Clubului Roman de Presa

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • diego diego
    Eu nu sint analist media, da fac pariu ca viitorul loc de munca al acestui impostor numit Lazarus va fi OTV. u cred ca el si Diaconescu erau intelesi, toata aceasta balacareala era rodul unei intelegeri care avea ca scop cresterea audientei pt amindoi. Scenariul era simplu: azi te fac eu, Lazarus, praf pe tine DDD, miine toti retarzii care se uita la aceste emisiuni dau navala pe OTV sa vada replica marelui om de televiziune. Si tot asa.
    Deci cine se asteapta sa nu-l mai vada pe Lazarus mai are de asteptat mult si bine
  • adi adi
    foarte bine lasal sa isi ia amenda sincer nu trebuia sa plece de la prima facea audiente misto si emisiuni interesante ce rating are la kanal d am inteles ca mai mult de 2,5% nu a facut mai putin de 350.000 de telespectatori
  • silviu silviu
    asta cu posibilitatea prelungiri contractului din toamna e asa la misto daca avea de gand sai prelungeasca contractul ii dadea o amenda si gata nui scurta contractul in asa hal cu vreo 8 emisiuni.
  • GABI GABI
    FELICITARI KANAL D ! DA-L AFARA....E UN INGAMFAT SI UN IPOCRIT. E UN OM DE NIMIC DUPA CUM SE COMPORTA SI CE FACE

    ( STAI CU PAMELA DRAGA LAZARUS---- 2 PSIHOPATI :))))))))) )
  • cititorul cititorul
    BRAVO!!! E singura data cand sunt de acord cu deciziile CNA!
  • Cristina Cristina
    Domnule, ar fi ceva, ar fi un inceput. Asa poate ca incet, incet, televiziunile se vor mai gandi inainte de a invita in emisiuni tot felul de scursuri. Ce sa ii mai spun eu copilului meu despre realizarea lui in viata, ca e bine sa invete ca sa ajunga si el cineva, fiindca imi poate da peste nas oricand, ca o gramada de "cineva" sunt vedete si nici macar nu au un minim de cultura.
  • Dadu Dadu
    Sper sal dea afara !!uaa !!
  • jean jean
    oficialii Kanal D iau serios în calcul oportunitatea continuării emisiunii.
    il dau sau nu afara?
  • sandman sandman
    Inteligenta decizie a Kanal D.
    Ar trebui sa-l puna pe Vasile Titirca sa le plateasca daune pt ca le-a stricat imaginea.
  • Mayka Mayka
    Foarte bine i-au facut acestui maniac .
    Sper ca postul Kanal D sa nu-i prelungeasca contractul acestui ipocrit fanfaron , ingimfat si psihopat
  • mire mire
    daca-l da afara de la kanal d nu stiu unde ar mai putea merge. Si poate cu ocazia asta ii coboara fumurile din cap.
  • silviu silviu
    BRAVO si poate astia de la kanal d aduc ceva mai bun din toamna nu toate scursurile societati

Trimite un comentariu

sus