Skip to main content

Sergiu Toader revine la sfârşitul săptămânii

 

sergiu-toaderRevenirea lui Sergiu Toader la Realitatea TV este o chestiune de zile. La postul TV i se pregăteşte deja biroul. Fostul preşedinte al grupului Realitatea Caţavencu, Sergiu Toader, se întoarce în ţară, din Noua Zeelandă, pe 14 august.

Publicitate

Va veni pe un proiect doar pe Realitatea TV, nu pe tot grupul”, a declarat, pentru paginademedia.ro, Sorin Enache, director general Realitatea Caţavencu.

Sorin Enache a fost rezervat în detalii. “Vom vorbi mai mult după ce vine şi el”, a spus Enache. Directorul general al Realitatea Caţavencu a menţionat că Toader va sta “pe o perioadă limitată.”

În urmă cu două luni, Sorin Ovidiu Vîntu declara în exclusivitate pentru paginademedia.roSergiu Toader are “un proiect pentru Realitatea TV, iar în luna august îl va prezenta boardului Realitatea Caţavencu”.

“Implementarea noului proiect, dacă va fi aprobat, i se va încredinţa lui Sergiu Toader, pentru o perioadă determinată: şase luni, un an, cât va fi nevoie”, spunea, acum două luni, proprietarul Realitatea Caţavencu.

Sursa foto: EVZ

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • omar omar
    singura p[roblema e ca revine prea tarziu. trustul a sfost spart in divizii si dat pe mana unor ageamii care au dat jumate din oamenii buni afara pe motiv ca eie asa au invatata ca se echilbreaza costurile. peste 1 an o sa- caute pe oamenii aia cu lumanarea. sergiu macar stia sa lase loc de buna ziua...
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    @ronaldinho. Apropo. Reincep cura cu friptura de vulpe. Armistitiul meu cu o parte din Boardul Realitatea-Catavencu a picat. Sorin Vulpe nu a respectat una din clauzele avertismentului meu: "... daca nu mai ataca nici un om din redactia Bucataria pentru toti."

    Nu s-a abtinut si mi-a somat oamenii sa ii dea un raspuns cu termen limita la intrebarea: "Ce ar face in caz ca voi fi dat afara?" (Si-a luat bot, oricum)

    Concediu placut, domnule Vulpe! Si deosebit de luuuuuuuuuung..........
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    @ronaldinho. Da' cine esti, frate? Ca vad ca haios in nestiintza esti! Sange nu prea (mai?) ai. Nu am adus eu vorba aici despre persoana mea. + Asta mi-e + Sfanta Cruce + daca mint! Cangur nu mananc. Nu pot sa mananc animale inteligente. Sau? Stii tu altceva?

    Cu friptura cealalta ai fi vrut tu sa nu imi fi cazut bine la stomac! Chiar mi-e tare pofta! Si am o cura de facut. Mi-a recomandat psihiatrul. Pentru linistea sufleteasca. Si unde mai pui ca mai am si musafiri la masa care apreciaza ceva fin, ceva deosebit! Am pregatiti vreo doi saci de carbuni. Insa mi-am dat cuvantul unor oameni pe care ii respect. Fix 3 la numar. Ca pe al patrulea nu il cunosteam (o fi un om de treaba). Asa, ca pe caldura asta, putina abstinenta nu strica! Stai sa se mai racoreasca!

    Nici cu "dulceata de trandafiri" nu ti-a prea iesit, sa citesti pe blogul meu zilele astea sa vezi cat de acra o fac! Mai bine incercai ceva cu "trandafirul de la Moldova". Dar ai grija ca inteapa rau!

    In concluzie. Nu trebuia sa ma intrebe Vantu pe mine daca e bine sa importe canguri sau nu. Imi face impresia ca tu chiar nu il cunosti pe Vantu. Eu am proiecte pregatite de ani de zile iar idei si solutii dau la foc automat. Ma si mir ca unii colegi au uitat de treaba asta! Dupa ce le-am dat atatea idei, li s-o fi parut ca le-au venit lor. Si le-au vandut la cine nu ii cunostea. Acuma vand singur. Decat atat.

    Altfel, tu ce planuri ai de viitor?
  • ronaldinho ronaldinho
    Ma jur pe dintii mei ca nu sunt Cucui. Acum nu inteleg ceva: orice se intampla in Realitatea Catavencu are legatura cu Cucui? Nu mai poate Vantu sa importe un cangur ca trebuie sa-i ceara voie lui Razvan? Oare o fi buna friptura de cangur, Razvane? Ca vulpea la gratar nu prea ti-a cazut bine la stomac. Dar nu e cazul sa disperam. Cu siguranta o emisiune culinara cu niste dulceata de trandafiri poate aduce BPT-ul pe noi culmi de glorie.
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    6. Si am unul mare de tot pe print, cu suport new media in spate. Online/offline. Face Big Money din prima luna. Garantat.

    7. Stie cineva ora de aterizare? O avea cin' sa-l ia de la aeroport?
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    4. Si am proiecte si pe TV, pentru Segiu Toader. Cand o veni. Marfa! Nu prosteala...
    5. Multumesc la toti fanii mei care m-a sunat azi sa ma felicite!
  • Razvan Cucui Razvan Cucui
    Cineva ma intreba intr-un SMS primit adineauri daca eu sunt juninho. Intru, citesc, zambesc. Noo, eu sunt El Cucui (Bau-Bau in mitologia latino-americana – The Boogie Man!). Jur pa IP-ul meu ca nu va mint! Petrisor e sus si vede. Pai, sa va raspunz:
    1. Proiectele le voi 'vinde' de acum incolo 'direct la Vantu'. L-am anuntat ca am proiecte. Marfa! Nu prosteala;
    2. Nu m-am ales cu nici un preaviz, oficial sunt tot publisher la Bpt. Nu pot fi demis pe bloguri. Iar preaviz nu ca am luat ci AM DAT;
    3. Astazi e ziua meaa, zi frumoasa ca mineee
    si prima mea zi de (concediu de) odihna.
  • juninho juninho
    Pai, vezi! Asta nu a inteles Razvan Cucui. Proiectele bune se vand direct la Vantu, fara anticamera la Vulpe. Altfel, te alegi cu un preaviz fara salarii compensatorii...
  • serjinho serjinho
    Daaaa.... Tare proiectul! "Cum sa gestionezi o statie de stiri in campanie electorala prezidentiala". Sergiu e "concertmaistru" la proiecte din astea.
    Acum inteleg de ce s-au facut economii prin taierea salariilor a sute de fraieri. Omul nu a facut niciodata proiecte ieftine. Ia banii inainte si nu ii pasa daca il da Vulpe afara.
  • MAX MAX
    Am lucrat cu el in PRO TV, pe stiri, si mi se pare cel mai bun din bransa.
  • bagatare si punct ro bagatare si punct ro
    hmmm, vad ca se pregatesc TV-urile de stiri de batalie grea pe cotele de aufdienta.

Trimite un comentariu

sus