Skip to main content

Transferul toamnei: Divertis, de la Antena 1 la Pro TV

 

divertis-evz4Divertis oferă transferul toamnei. Trupa de umor a semnat cu Pro TV. Din toamnă, grupul de umor va avea o emisiune de două ore, în fiecare duminică. Până în vară, Divertis era de găsit pe posturile TV tot duminica, însă la Antena 1.

Publicitate

Din anunţul Pro TV reiese că Divertis vor merge, la Pro TV, pe reţeta aplicată la Antena 1:

"Vor fi două emisiuni de câte o oră, difuzate în tandem, duminica seara, fiecare cu conceptul, producţia, decorul şi distribuţia ei."

Transferul Divertis este cu atât mai important cu cât programele produse de trupa de umor – Divertis Mall şi Divertis Mall şi prietenii – erau lideri de audienţă ai emisiunilor TV.

Din martie până în mai (adică în plin sezon), cele două emisiuni Divertis au fost cele mai urmărite programe al lunii, cu aproape un milion de telespectatori la fiecare ediţie (detalii despre audienţa Divertis, în linkurile de la sfârşitul articolului).

Ce spun oficialii Pro TV:

"În prima oră de program, Silviu Petcu, Dorin Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Catalin Mireuta si Doru Pircalabu isi vor face de cap cu umorul in scenete actuale in care se va inghesui si multa fictiune, atat cat rasul sa depaseasca orice limite.

Si a doua ora de program Divertis la Pro Tv va ameninta granitele distractiei si a bunei dispozitii, pentru ca Toni Grecu va gasi cele mai amuzate stiri ale saptamanii, le va intoarce pe toate partile si le va discuta cu personalitati reale ale scenei romanesti fie ea politica, sociala sau artistica. Alaturi de Toni Grecu, vor regla butoanele comediei la ceas tarziu de duminica Dragos Stoica, Jojo, Claudiu Maier, Valentin Darie si Olivia Petreanu.

Toni Grecu: “Pasul facut de Divertis spre PRO TV este un moment important, decisiv, chiar hotaritor, care s-a desfasurat urmind indemnul istoric : Romani, va ordon, treceti PROtul! Si l-am trecut. Divertis se recalibreaza si, ceea ce parea in primavara o experienta, devine acum un lucru cert, stabil: va face doua emisiuni de cite ora, difuzate in tandem, duminica seara, fiecare cu conceptul, productia, decorul si distributia ei. Speram ca ceea ce ne-am propus, atit eu, cit si colegii mei, sa devina un produs de divertisment tv premium, pardon, “promium”.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • uituc uituc
    rest in peace
  • costel costel
    cica si-ar fi luat Camelia V un cadou de la PRO, ca ea a fost insarcinata cu negocierile cu Divertis.
  • Deprimant Deprimant
    una dintre cele mai mari pierderi. probabil ca omul care i-a scapat din mana, care nu a reusit sa ii pastreze in antena ar trebui dat afara pe loc. asta e transferul-bomba, a transferul anului (si al anilor urmatori).
    chiar: cine si-a luat dreptul ca sa "ii faca scapati"??? si cat o fi fost cadoul de la pro ca sa ii lase sa plece? in bani sau in natura? paginademedia trebuie sa afle...
  • Cartofil Cartofil
    Ce se mai aude cu animat planet show ?
  • ionut ionut
    ce bine ca au plecat de la antena 1.
  • Petrisor Petrisor
    mai putem spune de Antena 1 că este ''nr 1 în diverstisment''? Eu zic că nu.
  • bagatare si punct ro bagatare si punct ro
    bai nene, dar au facut miscare buna pro tv. inseamna ca au bani.
  • adi adi
    sincer sper sa aveti succes si sa nu va prabusiti si voi ca vacanta mare,dar poate ca totusi o sa avet succes ca sunteti tari faceati cele mai mari audiente pentru antena mai ales pe timp de iarna,dar imi pare rau ca nu ati luato si pe otilia cu voi adica monica anghel pacat dar poate se razgandeste si cine stie,adevarul ca industria media are mereu surprize,sincer nu va vedeam din nou la pro tv mult noroc
  • carol carol
    da.antena pierde tot ce a avut mai bun. in opinia mea protv se va transforma intr-un gigant media greu de rapus.
  • stelica stelica
    Hait! Mi-ati luat urma. Sau din urma... Depinde de gusturi...
  • cancan cancan
    Bai, Stelica! Bine ca esti tu destept! Crezi ca daca te ascuzi dupa un pseudonim, noi, oamenii de media din tara asta nu stim cine esti?
  • stelica stelica
    De unde tragem concluzia ca Buzdugan rupe colaborarea cu Divertis?

Trimite un comentariu

sus