Skip to main content

EXCLUSIV: Radu Naum, schimbat de la şefia diviziei sport a Intact

 

ACTUALIZARE: “Din cauza condiţiilor socio-economice şi a crizei, s-a luat decizia separării Antenei 1 de GSP TV”. Pe zona de sport, evident. Aşa şi-a început şedinţa ieri Dan Matiescu, director general Antena 1. O şedinţă scurtă în care a fost anunţată înlocuirea lui Radu Naum, dar de la care a lipsit Radu Naum. “Era plecat la o filmare”, au aflat colegii lui. Naum "va rămâne în continuare colaborator al postului nostru".

Publicitate

Cristian Creţu a preluat coordonarea editorială a Antenei 1 şi a GSP TV pe zona de sport. Pe cele două posturi se ocupă Aurel Ion (Antena 1) şi Cristi Zagaradniuc (GSP TV). Interesantă este intrarea în schemă a Sabinei Petre, care preia atribuţiile de business ca director generala al diviziei de sport a Intact, după cum declară ea pentru HotNews. "Mă voi ocupa de tot ce poate să ţină de business, inclusiv colaborarea cu RCS-RDS", a spus Sabina Petre pentru HotNews.

MEDIARadu Naum va fi schimbat din poziţia de care o deţine în prezent, de director general al diviziei sport TV a Intact. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, mutarea va avea loc astăzi, în jurul prânzului.

Naum coordona zona de sport a Intact de pe TV, care include programele de profil de pe Antena 1 şi GSP TV (redacţia de sport Antena 3 a fost desfiinţată la începutul lunii august). Radu Naum era secondat de doi redactori şefi – Cristian Creţu (pentru Antena 1) şi Cristi Zagaradniuc (la GSP TV).

În locul lui Radu Naum va fi numit Cristian Creţu, actualul redactor şef pe zona de sport la Antena 1.

Foto: Mediafax.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • relu relu
    Sper sa scapam odata pentru totdeauna de incompetentii de Naum, Anda Banu si Sabau care au luat niste slarii cat ale tuturor celorlalti reporteri la un loc. Ei se cred la TVR unde nu faceau nimic doar deplasari in strainatate pe banii celor ce platesc abonament.
  • Vasile Turcu Vasile Turcu
    Alexandru Sabau e ceva ruda cu marele lpf-ist Vali Alexandru, in timp ce Anda Banu viseaza sa se marite cu vreun fotbalist de top, dar va muri fata batrana. Sabau e regele deconturilor manarite si al deplasarilor de unde nu trimite nimic.
  • diego diego
    De vazut ce se va intimpla cu protejatii lui Naum, Anda Banu si Alexandru Sabau, care ridicau cite 3000 de euro pe luna ca sa nu faca nimic. Ba pardon, sa plece in toate deplasarile posibile si imposibile si sa dea stiri "exclusive" sub forma unor interviuri penibile. Macar Cosmescu, Gradinescu, Baleanu si celelalte produse TVR-iste mai fac o emisiune, mai comenteaza un meci, se mai fac ca fac ceva pt miile de euro pe care le iau. Naum e inca un exemplu ca la TVR nu exista decit oameni care halesc degeaba banii din taxe, iar cind pleaca din sistem se scufunda, vezi si Enachescu la Telesport sau Cernat la Kanal D
  • paul paul
    Naum, ca Naum, ca a mai miscat ceva GSPTV-ul cu el, dar Telesportul lui Vladut Enachescu e varza cu carne de cand a venit al doilea "mare meserias" din TVR. De Cernat si al sau Kanal D chiar nu are ros sa vorbim. Oricum, bravo baietii ca i-ati fraierit pe altii sa pompeze, chiar si un an, zeci de mii de euro in cardurile voastre.
  • OM DE MEDIA OM DE MEDIA
    vai de mine.. un om de presa revine la conducere.. a mai fost o data si nu a facut nimic caci nu e bun manager. nu zic ca naum ar fi.. dar redactorul sef nu are ce cauta ca si manager. dar e bine.. stirile vor continua sa scada :) numai in a1 sunt mentinuti oameni mediocri
  • Cristi Cristi
    Cum, dom'le, n-a facut treaba la GSPTV? Sunt socat, oripilat. Ca sa vezi, scoala de management a TVR1, cu absolventii Vladut Enachescu si Radu Naum, nu genereaza succese.
  • Red Dog Red Dog
    Bine ca se repara nedreptatea numirii lui, facuta anul trecut. In afara faptului ca urla la oameni, jignea in drepta si-n stanga, Radu este doar un bun comentator de handbal. Atat. Ca manager a lasat mult de dorit.
    Nici la TVR nu a lasat amintiri placute, speram sa ne scuteasca de o revenire acolo. Drept dovada, oamenii s-au repliat si se descurca excelent si fara el, si fara Cosmescu, Enachescu sau Gradinescu. Are balta pesti...
  • livanu livanu
    pacat,s-a dus dupa bani si uite unde a ajuns

Trimite un comentariu

sus