Skip to main content

Mircea Radu, profesor la TV Academy

 

mircea-radu-22Mircea Radu este, din noiembrie, Invitat Special Permanent la TV Academy, o serie de cursuri de televiziune la care mai predau, printre alţii, Andreea Marin, Melania Medeleanu şi Dan Negru. Cei patru se ocupă de “mişcarea scenică şi atitudinea pe care trebuie să o aibă orice prezentator sau reporter în faţa unei camere de filmat”.

Publicitate

Fosta vedetă de la Din dragoste va fi prezentă în faţa studenţilor în ciclul care începe la 2 noiembrie. La prima promoţie, în vară, 40 de aspiranţi au absolvit cursurile. Patru s-au angajat deja în televiziune, potrivit reprezentanţilor TV Academy.

Cursurile se defăşoară intensiv, pe durata a cinci săptămâni. Costă 595 de euro, dar se aplică reduceri (unele de până la 50%) pentru elevi şi studenţi la universităţi care au legătură cu massmedia.

TV Academy a fost înfiinţată de trei companii specializate: casa de producţie Zucchero, firma CV Casting şi distribuitorul de echipante 4Rental Broadcast.

Secţiunile cursurilor

Artistică: prezentator TV, prezentator ştiri, reporter
Producţie: producător, realizator, operator TV, cameraman, redactor, operator sunet, editor montaj audio video.

Câţiva dintre profesori şi cursurile lor, conform tvacademy.ro:

Andreea Marin Bănică - Prezentatorul de divertisment. Pregătirea, înregistrarea şi finalizarea unei emisiuni de divertisment. Campania umanitară. Directorul de program.

Mircea Radu - Divertisment TV

Dana Mladin - Realizatorul TV - iniţiere, producătorul, echipa de producţie, rolul fiecăruia în cadrul echipei, studioul TV, desfăşurătorul de emisie, organigrame de producţie.

Dan Negru - Prezentatorul de divertisment. Atitudine. Mişcare scenică, poziţionarea prezentatorului, expresie corporală.

Ilie Ciurescu - Dicţie. Respiraţie, intonaţie şi logica textului. Tehnica interviului.

Mădălina Rădulescu - Producţia de ştiri. Redactarea ştirilor. Tehnica interviului. Noţiuni de PR şi Management

Bogdan Nicolescu - Noţiuni de scenaristică, mijloace de comunicare, genuri de emisiuni.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina florea alina florea
    very funy.ok.perfect pentru dv mircea.ti se potriveste ca o manusa.
  • potoleanu potoleanu
    madalina radulescu, care? aia de la tvr? sa mori de ras si sa te tavalesti pe jos!

    ce shusha e academia asta?
  • ionut ionut
    Cum , si madam banica marin nu a luat-o profesoara de dat ochii peste cap si pe madam patruleasa, prietena ei ? pai cine le invata pe fetele alea sa se rimeleze 5 ore fara intrerupere si sa urle la machiaj si sa se siliconeze peste tot, sa fie tunate inainte de a fi scolite ? Vaaaaaaai, ce gafa! sa nu isi ia marinica prietenuta la scoala sa mai ia si aia un banut ?
  • Petrisor Petrisor
    Era bine dacă o lua şi pe Andreea M;antea cu el la chestia asta

Trimite un comentariu

sus